• Stormreaver
    Én anno megnéztem a Fahrenheit 9/11-et, és az eleje felé még csak idegeltem magam azon, hogy most egy poliitkai kampányfilmet álcáznak dokumentarista "tényfeltáró" stílusú munkának, a vége felé viszont már csak röhögtem azon, hogy ez a Michael Moore nevű begőzölt demokrata aktivista hogy tudta ezzel a szeméttel megalapozni a karrierjét. (Nopersze nem ezzel a filmjével kezdte hazugsággyártást, hanem a Kóla, puska, sültkrumplival, amiből később a hamisított felvételek miatt jókora bitrány lett - többek közt pl. ügyes videó-vagdosással Charlton Heston-nak a "szájába adott" egy olyan beszédet, amit az sohasem mondott el..)
    A Fahrenheit 9/11 mondanám, hogy ugyanaz a szint, mint amit itt nálunk 4 évente a "fizetett poltikai célú hirdetések" blokkokban levetítenek a TV csatornák, de nem mondom, mert -amerikai PR termék lévén-, még az itteni pártok reklámanyagánál is sokkal primitívebb pocskondiázás az egész :)
    Félreértés ne essék, eszembe sincs az USA jelenlegi, "zseniális" szellemi képességekkel megáldott elnökét védeni, viszont ettől még nem árt megkülöböztetni a tényeket az ellenfél politikai rágalomhadjáratától...