• Balumann
    Ez a video is, meg a cikk is, ileltve a legjobb, a Fahrenheit 9/11 mind arra utal, hogy Bush csalással jutott vezetői pozícióba, és megrendezte ezt az egészet. Ebből a cikkből tényleg nem sok midnen derül ki, főként a miért és a pentagon. Inkább akit érdekel a téma az a Fahrenheit 9/11 filmet nézze meg mindenképp (az szól a kapcsolatairól, meg mindenről, meg mutatja busht is mikor az iskolába ül és megtudja hogy becsapódott a repülő. (de a filmbe tényleg mindent figyelembe vesznek, egymás mellé állítanak).

Az amit a cikkbe írnak, lehet nem minden igaz. Amit megtudtak a mediatól, meg tanuktól, esetleg bizonyíték (filmbe megvannak a szavazatok, amik bizonyítják hogy nem is ő került volna elnöknek (ha jól értelmezem), na azok alapján próbálták következtetni, és mindent leírni ami gyanús. Most 1-2 dolog ami nem valószínű hogy igaz (az hogy pont akkor szállt fel 4 teljesen üres gép - direkt az álteroristáknak), attól nem kell kizárni a többit.
    Főleg, hogy a film-be ott is vannak a mediaval, és kérdeznek mindenkit, meg utána járnak mindennek, bizonyítékokat és konkrét tényeket keresve, meg összevetve mindent. Így elolvasva a cikket én se nagyon hinném el tényleg...

Bár elég sok mindent nem értettem a videoba, hosszú is volt, majd megnézem még 1-2x hogy megértsek mindent. De a filmet mindenkinek ajánlom!

Azt hogy a WTC hogy van felépítve, meg mitől dölt össze azt nem hiszem hogy így építői tudással megmondaná valaki.
    -tény, a becsapódás emletén később még erősítést kértek, és nem jelentettek magas hőt, a kimenekültek alatta viszont robbanásokat mondtak. És ezt nagy valószníűséggel nem csak a cikk írója találta ki.... :/

Sry ha politizálás volt, és hogy belinkeltem az oldalt, nem bírtam ki :( És azért is ha nagy hülyeségeket írtam