Na mind1, annyi tapasztalattam nem rendelkezem hogy értelmesen megcáfoljam ezeket. :)
Mindenesetre a filmbe megtették, szakértők is vizsgálták, iratok megvannak, és hiszem hogy a 2 filmet sem csak úgy megtévesztésnek készítették el, hanem azért, mert ők akik utána jártak, megkérdeztek mindenkit, azok már biztosak ezekbe.
Az lenne az egyik legjobb ha a filmből idéznék de sok értelme nem lenne. Meg mindent meglehet magyarázni valamivel szinte, bár inkább a leglogikusabbat kell figyelembe venni. -> ami a filmbe van nekem az a leglogikusabb, nem az amit itt-ott írnak, meg magyaráz mindenki mást a tv-be meg ilyen oldalakon.
De elkell dönteni mindenkinek hogy ki melyiket hiszi el. Sztem az amerikaiak itt hibázták el, hogy elhittek mindent, nem próbáltak meg gondolkodni, és most gyilkolásszák az irakiakat ok nélkül, mert azt hiszik ők is hibásak ebben a terrorizmusban.
Film pont ezért készült, hogy gondolkodásra bírja az embereket. Mégha nem is minden 100%-ig igaz. (bár itt inkább a Fahrenheit 9/11-re gondolok, mert ebbe a Loose Change-be sztem már csak biztos dolgokat mondanak. :|