BiroAndras#151
"A kamera ami mutatja a pentagon égését, az állandóan veszi, ellenőrzi az épületet, biztonsági kamera. Nyugodtan lementhették volna azt a részt is amikor becsapódik, de érdekes arról nincs semilyne kép."
A biztonsági kamerák másodpercenként csak pár képet készítenek, hogy spóroljanak a tárhellyel.
"Kívülről látszik felvételen, hogy ott kívül még semmi tüz nem látszott."
Elég masszív füst jön ki, az jelzi az égést. Meg látszanak lángok is szépen.
"És, nem a becsapódás emeletétől kezdett össze esni az épület."
De, pontosan onnan. Nézd meg jobban a videókat.
"Mert az a rész ahova becsapódott, az már szabadon esett lefele, 9 másodperc alatt ért le az alapokig."
Nekem 15-16 másodperc rémlik. Nem az számít, amikor az első (valóban szabadon eső) törmelék darab leér.
"Másrészt honnan tudták hogy az aranyat kikell menteni az épületből előtte"
nos, ha nekem lenne aranyam egy égő épületben, hidd el nem várnék a fejleményekre, hanem minél gyorsabban kimenteném.
"Az oszlopokat hiába nézem. Azért ha 300-al vagy mennyivel leviszi egy boing 757 -es repülő az oszlopot, ne mond hogy egy karcolás mentesen hevernek úgy az oszlopok"
Nem karcolás nélkül. Megtaláltam végre, hogy hol láttam képeket az oszlopokról. Sajnos belinkelni nem tudom, mert filmen van. Viszont remekül látszik, hogy gyönyörűen meggörbültek és összetörtek azok az oszlopok.
"Nem csodálkoznák ha pár hónap mulva bejelentenék hogy megtalálták a fekete dobozot a pentagon-ba"
Már rég bejelentették, hogy megtalálták. Viszont nem sok értelme lenne nyílvánosságra hozni a tartalmát.
"Eltávolították a robbanószer kereső kutyákat az épületekből, akkor valami gyakorlat volt, hogy hogy kell kijutni bombatámadás esetén az épületből vagy mittudom én mi."
Még mindíg semmit sem találok erről.
"És valószínűg akkor helyezték el a robbanószereket az épületekbe."
Érdekes lenne, hogy a Pentagonba csakúgy becuccolnak észrevétlenül sok száz kiló robbanóanyagot.
"BiroAndras, szerintem neked is megkellene nézned a filmet."
Meg fogom, ha elsz időm.
"Amik levannak írva, meg mondtak/mondanak a mediaba, tv-be, újságokba, ott azt írják amit azt szeretnének hogy mások tudjanak. De amik alapján egyértelműek lennének a dolgok, azokat eltitkolják, a vizsgálatokat (robbanás nyomok keresése a pentagonba meg wtc-be -> rendelet folytán elutasították, levan írva)"