BiroAndras#144
"Igaz, viszont ettől még előfordulhatott volna, hogy az alsó rész nem esik így össze, hiszen ott erősnek kellett maradnia a magnak, hanem megáll az omlás, vagy oldalra dől nagyobb darabokban."
Egy erősebb beton épületnél talán ez történt volna. De a WTC majdnem tisztán acélból épült. (lásd linkek)
"Ez is lehetne egy magyarázat, csakhogy már előbb is hallották őket."
Pontosan mikor? Eddig másképp hallottam. Egyébként az állítólagos robbanásoknak épp az összeomlás közben kellett történniük (sorban le kellett rombolni az emeleteket).
Egyébként az összeomlás előtt valamivel kellett az acél oszlopoknak összeroppanniuk. Ezt is hallhatták.
"Ez is lehetne a magyarázat, ha nem mindig több emelettel lejjebb lennének láthatók."
Az összenyomott levegő ott tör ki, ahol a leggyengébb a szerkezet.
És a kiáramlás karakterisztikája sem robbantásra utal. Meg még több gond is van. (http://www.debunking911.com/overp.htm)
"Korábban a rutinszerű ellenőrzéshez tartoztak. És akkor említsük meg azt is (újra), hogy a kutyák elmaradásával egy időben (2 héttel korábban) sorozatosan lezártak részeket, "biztonsági okból" kizavarták az embereket, és fúrkálták a falakat..."
Erről eddig csak tőled hallottam. Valami forrás?
Próbáltam utalást találni ezekre, de nem sikerült.