"Ilyet senki sem mondott. Az emeletek fentről lefelé egymás után roppantak össze a felsőbb szintek súlya alatt (ez tökéletesen látszik a videókon is)."
Nagyon sok féle képpen megmagyarázták, de egyik sem lehetséges. Ha a felső emeletek súlya miatt roppant volna össze az alatta lévő az legalább egy fél másodpercel lassította volna kb... És ha a robbanások azok lettek volna, akkor minden emeletnél lett volna egy hang.
A WTC-t meg teljesen úgy tervezték meg hogy kibírjon minden tűzesetet meg ilyen baleseteket. Ezt be is ismerte az épület tervezője, egyértelműen mondta hogy robbanás történt, majd pár napra rá azt mondta hogy biztosan a tűz miatt omlott össze. -> az épület készítője sem mondta hogy a felsőbb emeletek súlyától szakadt volna le.
Szintén nem biztos hogy jól értettem, de az aki ellenőrizte az anyagokat. Az valami 1096 fokos tűzbe vagy mibe több percig is, és kikellett hogy bírja. Meg még magyaráztak valamit...
Indítványozott valami felülvizsgálatot, vagy mittudom én mit, levélben értesített valakit, és 1 hét mulva kirugták.
Az oldalakon, meg a media mindent megmagyaráz, de a kép akkor sem áll össze.
Pentagon-nál ugyan ez volt a helyzet, vannak riportok azokkal akik ott voltak a Pentagonnál, mindenki mást mondott.
Meg sztem csomó ilyen háttér infot, meg részletet nem tudsz, ezért is kéne megnézni a filmet ;)
Ja igen, belekavarodtam, más volt a probléma félreértettem
Találtak holttesteket a pentagonnál. A probléma hogy egyből azonosítani is tudták az összes holttestet. -> a repülő nagy része teljesen eltűnt, pár roncs darab ami megvizsgálva nem is a boing 757 -sé a film szerint (egymás mellé volt téve), szárnynak nyoma sincs. Meg jó nagy tűz. De a holttesteket azonnal név szerint tudták miután odamentek :)