• Balumann
    Sry rosszul mondtam, belenéztem még1x. A robbanás nyomát egy ugyan olyan falba próbálták ki, direkt kiépítettek neki egyet. És egy kis robotrepülő volt, ami felrobbanásau tán pont ugyan úgy égett mint a képen, és pont ugyan ilyen nyomot hagyott.

A kamera ami mutatja a pentagon égését, az állandóan veszi, ellenőrzi az épületet, biztonsági kamera. Nyugodtan lementhették volna azt a részt is amikor becsapódik, de érdekes arról nincs semilyne kép.
    A filmbe mutatják a boing 757 -es alkatrészeit is, és azokat is amiket találtak.
    Érdekes egyetlen egy kép van, amin így van lyuk a szárnyak helyén. Méghozzá elég tiszta kép :D

70. emeletről nem jutottak le élve. Felmentek a 70. emeletig hogy kimentsék az ottlévőket. Be is jelentették. Kívülről látszik felvételen, hogy ott kívül még semmi tüz nem látszott. Majd hirtelen egy robbanás és nem a teteje szakadt rá az épületre, hanem szabadesés sebességével dölt össze magába az épület, egyértelmű robbanáshangokkal kísérve.
    És, nem a becsapódás emeletétől kezdett össze esni az épület. Mert az a rész ahova becsapódott, az már szabadon esett lefele, 9 másodperc alatt ért le az alapokig.
    Másrészt honnan tudták hogy az aranyat kikell menteni az épületből előtte, ha még a tűzoltók s etudták hogy az épület így mint a kártyavár, összefog dőlni.

Az oszlopokat hiába nézem. Azért ha 300-al vagy mennyivel leviszi egy boing 757 -es repülő az oszlopot, ne mond hogy egy karcolás mentesen hevernek úgy az oszlopok :)

Nem csodálkoznák ha pár hónap mulva bejelentenék hogy megtalálták a fekete dobozot a pentagon-ba, és lejátszanának valamit, vagy kitalálnák hogy megvolt sérülve és most tudták leszedni róla az adatot :D

Az elkerülte a figyelmemet a filmbe elöször, nem is értettem. Eltávolították a robbanószer kereső kutyákat az épületekből, akkor valami gyakorlat volt, hogy hogy kell kijutni bombatámadás esetén az épületből vagy mittudom én mi. És valószínűg akkor helyezték el a robbanószereket az épületekbe.

BiroAndras, szerintem neked is megkellene nézned a filmet. Amik levannak írva, meg mondtak/mondanak a mediaba, tv-be, újságokba, ott azt írják amit azt szeretnének hogy mások tudjanak. De amik alapján egyértelműek lennének a dolgok, azokat eltitkolják, a vizsgálatokat (robbanás nyomok keresése a pentagonba meg wtc-be -> rendelet folytán elutasították, levan írva)

Filmbe az volt a legösszekavaróbb, hogy csomó ilyen iratokat mutatnak, és arra rárakták a magyar feliratot és alig lehet elolvasni :S
    Szerintem nézd meg te is. Ha érdekel leírom neked is privibe.