• Membrah
    nah igen..az alsóra emlékszem..
    mondjuk az is igaz,h néha rohadt szemet voltak a zsűrtagok,főleg az azgyonplasztikázott,harcsaszájú műmuff...
    én mondjuk mindig csak bele belenéztem,mert más dolgom volt,vagy elfeledkeztem róla..de azért néhányat végig néztem.
    emlékszem volt egy kis csaj,akit tinikurvának neveztek,pedig kis ehyles volt..vékony,szöszi,rövidhajú csaj..tény h kis butus,kis naiv és túlérzékeny volt..de baromi lekezelő volt a hapi.
    meg volt oylan rész,azt hiszema második széria volt,amikor a hét fő bűnt kellett eljátszaniuk..szarrá nevettem magam..
    A legpoénosabbak azoka részek voltak,amikor a szavazás előtt kellett vmit produkálniuk..
    Röhejes...
    Főleg az h lányok,nők millió dédelgetnek modellkarrieről szóló álmokat..totál fleeslegesen,és ha észhez akarják őket téríteni,jön a duma, "tudom h jobb vagyok náluk"....blablabla...
    Mindgeiyk amikor kiesett,elkezdte mondani a magáét..
    Ez a legszánalmasabb az egészben.
    De hát...amerikai álom..hadd pózoljanak..Sok szép,csinos lány van,akiek lenne is ehlye a szakmában..de h némeliyknek semmi önkritikája..az nagyon vicces..

Nekem a favorit a lapőt fülü,szemüveges csaj.
    Félreértés ne essk,nem bántnai akarom,csak sztem semmi esélye nincs egy iylen szakmában.