203
-
#83 kiváncsi vagyok mikor laktak jól utójára.... -
#82 hát nem mondom hogy nem lennék el velük, de előbb utóbb én is megőrülnék egy kis fognivalóért. -
#81 én annyira nem. Nekem nem tetszenek ezek a csontsovány "lányok"... -
Dexantreal #80 Mármint nem topmodelként lol -
Dexantreal #79 Vazzz....szívesen lennék köztük. -
#78 ennyi deszkából tutajt lehetne építeni. -
-
a héten új banner... -
#75 Nem akarom leloni a poent, hogy az en ismerosom, hol is van. :P -
#74 engem??Serpa ez bóknak veszem :))
Nem igazán vagyok való abba a társaságba... én nem kapok síkó frászt ha letörik a körmöm ... vagy ha elkenödik a sminkem ;)
kiegészítés -- > ÉN nem is jelentkeztem... megelégszem a nézéssel ;) -
#73 téged kiszórtak? -
#72 köszi az infot :)ez azért igen hasznos ;)
Az egyik ismerősöm bejutott...de nem hiszem,hogy túl sokáig bent lett volna... [nem rossz indulatból mondom :)] -
#71 ad el a storynak :)
bár kizárt, h nem tudnák már. -
#70 De en kulso ember vagyok :P
En nem irtam ala semmifele nyilatkozatot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindegy a lenyeg az, hogy csak az utolso resz lesz eloben es mar eldolt ki a 3 aki bent lesz az utso reszben. -
#69 én is ismerek belső embert de azt mondta igen csak meg lettek fenyegetve a titoktartásról... -
#68 Na igen en meg elmondhatom, hogy ki az elso 3. :P
-
#67 Topmodell reklámok már láthatóak a Viasat 3-on...
Kezdés dátuma : Október 2. -
#66 Topmodell leszek óriásplakátok országszerte!!! rajta a jelöltek és a háziasszony... -
#65 igazán nm -
#64 köszönöm :) -
#63 khm...
[intézkedett] -
#62 úgy tűnik a moderátoroknak nem nagyon van kedvük berakni a képet mi :)? pedig nekem tetszik -
#61 lakótársam barátnője nézte mindig, igy néha kénytelenek voltunk mi ketten is rápillantani néhányat. Sok minden nem maradt meg belőle. Voltak szép lánykák, de mindig is irtóztam a műdolgok ellen. Volt egy szép szőke kislány, hát hogy "divatos" legyen, levágták a haját. Mert hogy jobban illik az arcához. Azt hangoztatják hogy hagyják őket és szépségüket érvényesülni, de úgy láttam inkább csak átdolgozzák olyanra a designerek, amilyen az ő ízlésük, azt megláttjuk, jó lesz-e vagy nem.
Arról nem is beszélve hogy istentelenül hisztis leánykákat szedtek össze abban az évadban (vagy miben) amit néznem kellett :)
De majd belepillantok e magyarba is, hogy mit alkotnak szépségeink :P -
-
#59 Modok figyelmében-be irtam már ...de semmi reakció... lehet,hogy nekik se jön be a kép:( azért irtam ide is... hátha ... na mindegy ... remélem azért lassan megoldodik a probléma...
Kergemarha... mintha éjjel még mást mondtál volna ;))) -
#58 irtam privibe, egy admin emberkét kell csak megkérni, és már ott is lesz ;)
Szerk.: a kép nálam bejön, csak kattintani kell a külső elérésre vagy mi fenére. -
#57 kac-kac röhög a vakbelem... nekem a kép pl,csak az ugrásra jön be... sima enternél semmi... na mindegy... lehet,hogy csak az én böngészőm szarakodik... -
#56 Sorry ... extra néha kötekedik az ilyeneknél...
Kép ITT!! - lehet,hogy elsőre nem jelenik meg... az is az extra miatt van... -
Dexantreal #55 piros ikszet szeretnél? -
Ezt szeretném... :)Ha esetleg valaki figyelne erre a topicra... -
#53 hmm.. lány, 18 és 25 év között? :D Asszem akkor velem :)) Aztán én majd elintézem :P -
#52 kivel kell lefeküdni,hogy a kész "bannert" berakhassam a címbe?? -
Dexantreal #51 -
laliking #50 micsoda bölcsességet hallhattunk :D -
#49 ezek se ettek még életükben vagy ha igen nem emésztették meg :D -
#48 Ez megagyilok egyébkén, az tutkó h felhúzták he-he...
jó cickók -
F1re #47 :D nem teccem ? -
#46 nah igen..az alsóra emlékszem..
mondjuk az is igaz,h néha rohadt szemet voltak a zsűrtagok,főleg az azgyonplasztikázott,harcsaszájú műmuff...
én mondjuk mindig csak bele belenéztem,mert más dolgom volt,vagy elfeledkeztem róla..de azért néhányat végig néztem.
emlékszem volt egy kis csaj,akit tinikurvának neveztek,pedig kis ehyles volt..vékony,szöszi,rövidhajú csaj..tény h kis butus,kis naiv és túlérzékeny volt..de baromi lekezelő volt a hapi.
meg volt oylan rész,azt hiszema második széria volt,amikor a hét fő bűnt kellett eljátszaniuk..szarrá nevettem magam..
A legpoénosabbak azoka részek voltak,amikor a szavazás előtt kellett vmit produkálniuk..
Röhejes...
Főleg az h lányok,nők millió dédelgetnek modellkarrieről szóló álmokat..totál fleeslegesen,és ha észhez akarják őket téríteni,jön a duma, "tudom h jobb vagyok náluk"....blablabla...
Mindgeiyk amikor kiesett,elkezdte mondani a magáét..
Ez a legszánalmasabb az egészben.
De hát...amerikai álom..hadd pózoljanak..Sok szép,csinos lány van,akiek lenne is ehlye a szakmában..de h némeliyknek semmi önkritikája..az nagyon vicces..
Nekem a favorit a lapőt fülü,szemüveges csaj.
Félreértés ne essk,nem bántnai akarom,csak sztem semmi esélye nincs egy iylen szakmában. -
laliking #45 Mega LOL :D -
#44 :D:D:D:D:D
lol