• Morden23
    "ha lenne egy x gigas playered"

Nem ezt mondtam, hogy nem kell az X gigás player nekem személy szerint? 1 gigás a playerem, és ezt sem használom ki "zeneileg", mert nem is akarom, hogy 1000 zene közül kelljen válogatnom. Amikor akarom, megváltoztatom őket, és békésen elvagyok magammal.
    Arról nem is beszélve, hogy nem akarok naprakész friss zenéket tolni minden nap. Azokat a zenéket akarom hallgatni, amihez éppen hangulatom van. Kiválogatom, ami kell, és akkor nem kerül a búza közé ocsú. Fel is robbannék dühömben, amikor feltennék valami selejt szart, abból is egy 3 órás mixet, de legalábbis egy egész albumot, és vagy menet közben törölgetném össze-vissza, vagy anyáznék.

Én tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a rendszerrel, és abszolúte nem vágyam 20 giga zene közül válogatni. Sosem hallganám végig a 20 gigát, mivel mire lenyomnék belőle 100 számot, addigra már másik 100at tennék fel. Ennyit erről.

nekem "naprakész" úgy is a playerem, hogy hetente egyszer leülök 10 percre zenét válogatni. Annyira még nem vagyok fontos ember, hogy ennyi idő mne legyen.

Megjegyzem, tőlem akárki akármekkora playert vehet.