8 GB-os mp3-lejátszó a SanDisktõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk volt nekem is 20-30 gigás pléjerem, de 5 gigánál több zene sosem volt rajta, inkább adathordozásra használtam, dehát arra meg azért vannak olcsóbb megoldások.
sepsiszentgyörgy
Nem ezt mondtam, hogy nem kell az X gigás player nekem személy szerint? 1 gigás a playerem, és ezt sem használom ki "zeneileg", mert nem is akarom, hogy 1000 zene közül kelljen válogatnom. Amikor akarom, megváltoztatom õket, és békésen elvagyok magammal.
Arról nem is beszélve, hogy nem akarok naprakész friss zenéket tolni minden nap. Azokat a zenéket akarom hallgatni, amihez éppen hangulatom van. Kiválogatom, ami kell, és akkor nem kerül a búza közé ocsú. Fel is robbannék dühömben, amikor feltennék valami selejt szart, abból is egy 3 órás mixet, de legalábbis egy egész albumot, és vagy menet közben törölgetném össze-vissza, vagy anyáznék.
Én tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a rendszerrel, és abszolúte nem vágyam 20 giga zene közül válogatni. Sosem hallganám végig a 20 gigát, mivel mire lenyomnék belõle 100 számot, addigra már másik 100at tennék fel. Ennyit errõl.
nekem "naprakész" úgy is a playerem, hogy hetente egyszer leülök 10 percre zenét válogatni. Annyira még nem vagyok fontos ember, hogy ennyi idõ mne legyen.
Megjegyzem, tõlem akárki akármekkora playert vehet.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
ha lenne egy x gigas playered, nem kene nagyon cserelgetned.. ill. naponta pakolhatnad ra fel a 0day music packokbol a valogatasokat. es igy naprakesz friss zeneket tudnal tolni minden nap..
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Nálam ilyen sose fordulhat elõ. Ha rádugom a cumót a gépemre az összes szám szépen feltelepül, amit az utolós frissítés óta kijelöltem, vagy beimportáltam majd töltöm egy kicsit vagy usb-n vagy külsõ töltõn és máris megyek utamra. Jó dolog, mert amikor sietnél valahova nem azt kell nézni, hogy mi fér még rá, hanem csak felhúzod rá és kész.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Holdutazásra mostanság meg nem megyek. De amúgy ez az egyetlen, ami tényleg "érven túli érv", mármint az utazás.
Amúgy nekem tökmindegy, ki mennyi giga zenével él. Részemrõl ha egyszer feltötlenék 1G zenét a MuVo-mra, akkor mire körbeér az egész playlist, elfelejteném, mivel kezdõdött, szóval olyan, mintha új lenne :D
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ha megint egy nagyon erõs átlagolást végzünk, akkor ez legalább 4000 perc zene. Ezt én soknak találom. Én is kb. 300-400 mega zenét szoktam felvenni (nagyjából 100 szám), és ezt cserélgetem.
sepsiszentgyörgy
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mivel ere meg csak mp3-at leheht rakni még pendrivenek sem jó.
Azt a PowerPoint is megteszi, ha elég serényen ütöm a billentyûzetet. Mi értelme lenne ennek?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ezek szerint zenét, filmet, képet valahogy felerõszakolsz rá. Akkor szerintem lehet mást is. Fõleg, ha belegondolsz, teljesen értelmetlen 8 gigás playert kiadni, amire CSAK ÉS KIZÁRÓLAG mp3-at rakhatsz. Ki az az idióta, aki 8 giga mp3-mal sétálgat?
Kivéve persze, ha gyalogolni akarok Tibetig. Addigra végig is hallgatom.
Márpedig ha az adat, akkor valszeg másmilyen formátum is csak rámegy valahogy;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ja es vmi olyat is irtak, h nem lehet adattarolasra hasznalni, szal nem helyettesit mondjuk egy 8 gigas pendrivot, mig ha jol tudom a nano igen. Aki tud errol tobbet, konkretat, az irjon plz!