• Morden23
    Mondjuk ez elég gagyi kijelentés volt, és még nem is igaz.

Szegényebb országokban PC a menő: nem éppen. Olyanoknál "menő" a PC, aki egy összetett platformra vágyik. Én elég nehezen tudnám elvégezni a dolgaimat konzolon. És ha lemérném, nagyjából kijönne, hogy a gépem előtt töltött idő kb. 20%-át töltöm játékkal.

De még úgy is, hogy vannak időszakok, amikor jóval többet játszom (mert kedvem van, mert ráérek, mert jobb dolgom nincsen) úgy is mindig találok játékot (akár újat, akár kevésbé újat), amivel tudok játszani.

És a ratyi PC tud felmutatni elég nagy játékkínálatot, arról nem is beszélve, hogy sok konzolos cucc megjelenik PCre is. Más kérdés, hogy még Civilization-t, vagy Rise of Nations-t még nem láttam konzolra, de gondolom ezeket a játékokat leszólnád, mondván, hogy kell a g*cinek. Nekem pl. kellenek, meg még sokaknak.

A szegényebb országokban maximum az van, hogy a csóribb szülők nem vesznek apunak egy asztali gépet (amin dolgozhat) ÉS a kölyöknek egy PS3-at, vagy XBox360-at, hogy játsszon. Ha valaki ellenben megteheti, tegye csak bátran, nem szégyen a pénz, sőt.

Amúgy újabb ócska duma ez a "majd akkor beszélgetünk". Mikor? Ha olyan játékok lesznek konzolra, amit mondjuk én szeretek? Oksa, ha lesz CIV a PS3-on, akkor majd tényleg beszélgetünk egy jót :D

Egy szó, mint száz, nehogy már azért vágják fel a nyelved, mert te szeretsz játszani, és ezért konzol kell neked. A magánügyed, ha sokat játszanék, és nem kéne PC, lehet, én is konzolt vennék. De nem kell itt faszolni azzal, hogy a konzol mennyire jobb vagy rosszabb. Egy játékplatformot ne hasonlítsál már össze egy multifunkciós platformmal.