Xbox 360 - PS3 esélyek 2011-ig

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk ez elég gagyi kijelentés volt, és még nem is igaz.

Szegényebb országokban PC a menõ: nem éppen. Olyanoknál "menõ" a PC, aki egy összetett platformra vágyik. Én elég nehezen tudnám elvégezni a dolgaimat konzolon. És ha lemérném, nagyjából kijönne, hogy a gépem elõtt töltött idõ kb. 20%-át töltöm játékkal.

De még úgy is, hogy vannak idõszakok, amikor jóval többet játszom (mert kedvem van, mert ráérek, mert jobb dolgom nincsen) úgy is mindig találok játékot (akár újat, akár kevésbé újat), amivel tudok játszani.

És a ratyi PC tud felmutatni elég nagy játékkínálatot, arról nem is beszélve, hogy sok konzolos cucc megjelenik PCre is. Más kérdés, hogy még Civilization-t, vagy Rise of Nations-t még nem láttam konzolra, de gondolom ezeket a játékokat leszólnád, mondván, hogy kell a g*cinek. Nekem pl. kellenek, meg még sokaknak.

A szegényebb országokban maximum az van, hogy a csóribb szülõk nem vesznek apunak egy asztali gépet (amin dolgozhat) ÉS a kölyöknek egy PS3-at, vagy XBox360-at, hogy játsszon. Ha valaki ellenben megteheti, tegye csak bátran, nem szégyen a pénz, sõt.

Amúgy újabb ócska duma ez a "majd akkor beszélgetünk". Mikor? Ha olyan játékok lesznek konzolra, amit mondjuk én szeretek? Oksa, ha lesz CIV a PS3-on, akkor majd tényleg beszélgetünk egy jót :D

Egy szó, mint száz, nehogy már azért vágják fel a nyelved, mert te szeretsz játszani, és ezért konzol kell neked. A magánügyed, ha sokat játszanék, és nem kéne PC, lehet, én is konzolt vennék. De nem kell itt faszolni azzal, hogy a konzol mennyire jobb vagy rosszabb. Egy játékplatformot ne hasonlítsál már össze egy multifunkciós platformmal.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

adam first
Majd ha a te ratyi pécéd tud olyan játékkínálatot felmutatni mint az én konzolom akkor majd beszélgethetünk.Látszik hogy pécén nõttél fel,a szegényebb országokban a pécé a menõ, vajon miért...

Csak láttam az újságban... PS2-es játékok 2 db most CSAK 9999 Ft... NO COMMENT
A konzol, csak 3999 FT
Nagyokos konzolosok mivan ha megunom azt a két játékot???
Jah, vegyek még kettõt csak 9999 Ft ért???
Emberek ez csak a pénzért megy!!!
Éljen a PC!!!
(jah a másik hogy én már a billentyûzeten nõttem fel, nem birnám megszokni a Joypad-ed...
<#banplz>
De akinek van ölje csak a pénzét játékba!!! <#beka2>
<#banplz>

BCS CORPS
hmm 9550 ? elég szar lehet minden gamét minimum graffal játszani :D

http://www.bcsinfo.hu/forum

Az én gépem 5 éves, és csak monitort vettem hozzá, meg videókarit cseréltem benne egyszer, kemény 10ezerért.
Ahhoz képest egy csomó mai játék is fut rajta. Olyanok is, amiknek a hardverkövetelménye minimum az 1.7-es P4, nekem meg 1000-es P3-am van.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

adam first
Hát persze te már csak tudod.<#idiota>

Felelevenítenéd, hogy hol szaroztam le, emberkém?

Jah, hogy játssz vele, de játékra sztem QRVA DRÁGA!!!
Nemcsak a konzol maga hanem a játék, de akinek megéri, az élvezze

adam first
<#idiota> A konzol tudod mire van te kuka?Látom nem,olyanok vagytok mint a birkák...

A mostani gépem már vagy 3 éves akkor volt komplett 100 ezer, tavaly vettem bele egy Ati Radeon 9550-et és most vettem bele még 512Mb RAM-ot Ha kiszámolom akkor is max 120 ezret költöttem eddig rá... NO COMMENT
Ja és már említettem h egy PC-n mást is tudsz csináni, míg konzolon... (asszem a PS2 lehet DVD-t nézni, hurrrá <#mf1>)
Ja és mondom nekem nem volt, de nem is lesz konzolom, hacsak nem tudok olyan profitot csinálni mint a drága kedves miniszterelnökünk... <#mf2>

Super DANTE
Nem, 6-7 millió 2007. március 31-ig értendõ, de nézz utánna az IGN-en, vagy a QJ-n, ott több információt is megtalálsz.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Sanyix
Lehúzogatósnál a starforce-ra gondolsz asszem :) na fénykorában 10 bõl 1 játék jött ki olyan védelemmel, és már feltörték azt is :)
Amúgy én még soha nem költöttem 1 pc-re többet mint egy új konzolra (~150000 ft).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

na a másik <#nevetes1> és mennyit költesz a pc-re? legalább egy konzol 1,5x-ét okostojás, le lehet rá tölteni a játékot csak (mikor én abba hagytam) már olyan védelmek voltak rajtuk, hogy le kellett húzni a kábelt a cd-romokról mert csak úgy indult el :D élvezetes nem mondom
Nekem az jott le a cikkbol, hogy az ott megadott adatok csak es kizarolag az USA-ra vonatkoznak.

"...az USA-ban a következõképpen fest majd a piac: ..."

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

ha nincs játékkonzolod akkor minek szarozod le? értelmes emberkém
Én rühellem az összes konzolt az áruk miatt...
A grafikájuk néha lenyûgözõ de csak eredeti játékot vehetsz hozzá ráadásul maga a konzol is igen borsos árú...
Szemben a PC-s játékokat letöltheted, moddolhatod és a PC-t még sok más mindenre használhatod :D
Úgyhogy remélem megdöglik az összes qrva drága konzol, éljenek a PC-s játékok (mégha szarabb a grafikája, akkor is)!!!

Ez így tök szar :(

Most elég szar embernek érzem magam.

Nincsen játékkonzolom, a Halo multijával meg még sosem játszottam. Tudtam, hogy valahol elbasztam az életemet.

Megyek, és sírok.

Nem Dante márciús 31-ig értendeõ a 3-4 millió.. Úgy fanboyizmus kikapcs.
Super DANTE
Már az E3-on is az idei üzleti év végét célozták meg, ami ugye 2007. március 31. Addigra értendõ az a 6-7 millió darab.

Kaz Hirai a PS3-ról

Elõször is Hirai cseles csúsztatással kezdett, kijelentette, hogy a Sony mindig is azt tervezte, hogy ebben az évben 2 millió konzolt szállit le a boltokba. Igen ám, csakhogy jó memóriával megáldottak emlékeznek arra, hogy bizony az E3 elõtti konferencián 6 millió darabról szólt a fáma (2 millió nyitásra, 2 millió még ebben az évben, 2 millió a 06/07-es pénzügyi év végéig). Egyébként is, a Sony nem tûzte ki a véleges dátumot, hogy mikor is állnak neki a PS3-ak gyártásának

forrás: Hardwired

IGAZAD VAN FLATSZERÜ
ez a kis mafla kinézte a nevét 1 filmböl és itt pampog
Riddick: már nem azért de azért mert másnak más tetszik és más a véleménye azért meg nem hülye.Inkább te vagy egy kis agresszív majom.szeritnem az ilyeneket kellene bannolni.de gondolom valami kis begyepesedett tizen egypár éves lehetsz.Aki még azthiszi hogy körülötte forog a világ.majd egyszer kinövöd.légy nyugodt!majd elmûlik.
Super DANTE
Leginkább az az érdekes, hogy a 360-ból ez év végéig 10 milliót szeretnének eladni, a PS3-ból pedig a november-márciusi idõszakra terveznek leszállítani 6-7 milliót. Ha ezekbõl az adatokból következtetünk 2011-ig, akkor teljesen más számokat kapunk, mint amit a Yankee gondolt. Sõt, ha azt nézzük, hogy 2011 környékén már jönnek az infók a következõ generációról (PS4/X3/új N), addigra pedig bõven felfutnak az eladások, ráadásul a vásárlói bázisnak is növekednie kell.

Nem értem,hogy ilyen retardált köcsögök ,hogy irhatnak ide?! Nem veszi észre az idióta,hogy ne szoljon hozzá a témához,ha semmi köze nincs hozzá? Az ilyeneket bannolni kéne az oldalról! Az x360 szuper ,a haló 2 a legjobb multi amit valaha hegesztettek,aki játszot vele az tudja. Szevasztok.<#boxer>
adam first
Tényleg Mr.Pécé<#idiota>

adam first
Ha majd a Nintendo észhez tér és végre lesz normális játékkínálat is a gépén nem csak 10db értelmes játék miatt vesz az ember nintendot és az x-box a multiszarjain és a fos halon kivûl kiad majd valami más értelmes játékot is, akkor majd én is hozzá segítem õket a bevételnövekedéshez.De amig csak a play station tud értelmes játékokat felmutatni addig ne nagyon reménykedjenek.A cikkel egyébként nem értek egyet a box helyzete még elképzelhetõ de a nintendoé nem igazán,a Play Station 3-al viszont egyetértek a vezetõ szerep nekik jár.

Mr Csé
buziknak valo szarok

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Néha lehetnél MSN-en... :D Márha az vagy akire gondolok :D
Bizony, és sokan a BD lejáttszó miatt veszik majd meg amit az Xbox nem fog tudni pótolni az ár miatt. De ezt az MS is Sony is tudja jól valószínûleg.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Super DANTE
Ebben csak az a nevettséges, hogy a PS one-ból kb. 8-9 év alatt eladtak 100 milliónál is többet, a PS2-bõl 6 év alatt több, mint 100 milliót (jelenleg kb. 105-106 millió gépet), ebbõl következõen 5 év alatt biztosan elmegy kb. 100 millió PS3 is, figyelembe véve, hogy az idei üzleti év végére 6-7 milliót szállítanak le, a kibocsájtást pedig fokozatosan emelik, a gép ára pedig csökkeni fog, mint az elõzõ két masina esetében is.

← ElőzőOldal 3 / 3