és akkor a feliratosok kedvéért, ha már vagyok olyan pofátlan, hogy egymás után 3szor írjak, itt a negyedik is:
NPH kérdezz-felelekből a lenti három idézet:
Kérdés "A fenébe"-től:
Én heteró vagyok, de veled még sztem én is járnék: Bár, valószínűleg feleség meg gyerekek nem örülnének neki. Szóval, mit gondolsz, mi lett Doggie-val? Időközben felnőtt, vett egy Porsche-t és elment külvárosi háziorvosnak?
Válasz NPH-tól:
Valószínűleg fájdalomcsillapító-függő lett, és egy bottal járkál valahol, valamilyen kórházban.
----
Kérdés Indianapolis-ból:
Naponta hányszor állítanak meg az emberek, azzal a szöveggel, hogy "wait for it" ("várd ki") vagy akarnak veled slap bet-et (pofogadást) kötni?
Válasz NPH-tól:
"Wait for it"-ot ("várd ki-t") elég ritkán, mivel általában nem várom ki, míg ezt elmondják.
De a múlt héten vagy 35ször pofoztak föl. Teljesen ismeretlenek.
Szép idők!
----
Kérdés Washington, D.C.-ből:
Azt hittem Joss Whedon-nak viszontszivességből* dolgoztak az emberek, hogy létrejöhessen "Dr. Horrible". Hogyan kerültél bele a projektbe?
Válasz NPH-tól:
Azóta zúgolódom, hogy vele dolgozhassak, mióta láttam a "Firefly"-t.
Szupertasztikus ember.
Mikor megemlítette a szupercselszövő és a musical szavakat, összefolyt a nyál a számban.
---------------------
*=szal itt az a lényeg, hogy olyan emberek dolgoztak J.W.-nal, akikkel már korábban együtt dolgozott és ezért személyes szivességből, akár fizetés nélkül is elvállalták a munkát, vagy csak azért mert ennyire jóban voltak, vagy azért mert korábban J.W. is tett nekik szívességet. ellenben NPH-nak eddig semmi köze nem volt JW-hoz, tehát ő ilyen alapon nem kerülhetett be a stábba. -ezt már csak én (.tnm) írom magyarázatként, nincs benne az eredeti szövegben