Az augusztus 20-dikai tűzíjátéknak halálos balesete is lett

A POLITIZÁLÓ EMBEREKET BANNOLJUK!
  • Anticionista
    #666
    Most poénkodsz ezzel, de tényleg itt van a kutya elásva.

    Elgondolkodott már azon bárki is, hogy kinek lett volna a felelőssége rendszeresen ellenőrizni azoknak a fáknak az állapotát, amelyek kidőltek?

    Vajon a helyzet magaslatán áll-e a közterületfenntartó vállalatnak az a felügyeleti szerve, ha a margit-hídi kidőlt oszlop után kiderült, hogy a fővárosi fák is ilyen siralmas állapotban vanak?
    Augusztus 20-a valóban állami ünnepség, ahogy elhangzott, de a környezet, ahol ünneplik, helyi kompetencia, és egyszerű karbantartási kérdés.

    Az a szerencse, hogy a mentőszolgálat olyan tökéletesen végezte a munkáját, de felvetődik a kérdés, hogy ha a tervek szerint megkurtítják, akkor a jövőben is képes lesz ilyen profin végezni a feladatát.

    Szerintem a vihar áldozatai nem voltak hiábavalóak, mert rámutattak egyrészt, hogy egyrészt problémák vannak a fővárosi felügyeleti szervekkel (ezen ősszel lehet korrigálni), másrészt rámmutattak arra, hogy a kórház -és mentőhálózatot értintetlenül kell hagyni. (Ősszel erre vonatkozóan is üzeneértékűek lehetnek a történések.)