Az augusztus 20-dikai tűzíjátéknak halálos balesete is lett

A POLITIZÁLÓ EMBEREKET BANNOLJUK!
  • Balumann
    Hát ez tényleg nagyon durva volt. Én is kinnvoltam, a 2-es villamos sinnél voltunk. Hát bazeg ez valami kegyetlen durva volt. Mikor elkezdődött, a rakéták előtte 90 fokba mentek fel, utána meg 45 fokosan szálltak fel, úgy fujta, és a közönség felett robbantak fel (én se voltam messze). Jött a szél, alig bírtam nyitva tartani a szemem. Aztán éreztem, hogy pár csepp eső, és utána láttam elindult hátul a tömeg egy része, mászkáltak át a korláton. Utána láttuk hogy elmósodtak a rakéták, aztán meg már rólunk is fójt a víz, és ronhantunk a metro fele. Halolttuk hogy kopog a jég, ezért gyorsan a széllel ellenkező irányba beálltunk egy autó mögé, mint egy kommandos :D. Csak homály, meg a házak felett a sárga és piros fények, tüzijáték robbanások. Aztán mikor már csak erős eső esett, elindultunk tovább, és mentünk a tömeg után. Aztán elértük a földalattit, ahol majdnem 1 perc volt lenyomni magunkat az aluljáróba. Utána benyomtuk magunkat a földalattira, és utána mikor már kiszálltunk már nem volt olyan nagy eső ...
    Az már nem is annyira számít, hogy 20 centis vízbe jött a busz is, meg a másik utcán kelett jönnünk, mert az utca televolt kidőlt fákkal, meg víz az utakon. (13. kerület).

Na minden esetre túléltük. Hát azért csípte rendesen a hátunkat az eső (szerencsére csak ahátunkat érte, mert arra fújt amere mentünk.

Huh, elöször onnan a lánchíd felöl jöttünk, és gondolkoztunk hogy ne üljünk-e le ott a rakparton. Nincs korlát, alattunk rögtön víz... (anyukám persze nem akart - szerencsére).