fourgee#13
"Szerintem tök értelmetlen megvenni egy filmet, hogy aztán az ember megnézze egyszer vagy éppen egyszer sem, mert már látta és csak azért veszi meg, mert akkor tetszett neki és hogy de jó, hogy ott fog porosodni a polcon, mert hogy az egy jó film."
Hát én nem vagyok Alzheimer-kóros, mégis a kedvenc filmjeimet már nagyon sokszor láttam. Indul a bakterház, Ford Fairlane, Ali G, stb. Az utóbbi kettő sajnos csak DivX-ben van meg. Ford Fairlane-t egyáltalán nem láttam még boltban DVD-n, Ali G-t meg akkor, amikor nem volt nálam pénz, és amikor visszamentem már nem volt ott. Azóta se találtam sehol sem...
"A másik, hogy tényleg nem arra kéne támaszkodni, hogy x színész játsza a főszerepet, és akkor majd úgy is megveszi a birkanép! Alkotni kellene, nem sírni, mint 1 fürdősk*rva!"
Annak idején ha jól emlékszem, Travolta nem kért pénzt a Ponyvaregény szerepéért, csak a szállását fizették, mert a forgatókönyv elolvasása után nagyon meg akarta kapni a szerepet. Kíváncsi vagyok, hogy más nagy nevű színészek mikor tennének ilyet... :)