• NB2
    Végre én is játszok a gammával:)
    Franchise-t a korábbiakkal már sokat nyomtam, most superstarozom. 2006-ban QB voltam, mondom most megpróbálok mást. WR poszton hasítok és hát finoman fogalmazva sem én vagyok csapatom leghasznosabb tagja:)) Jó, nem a WR a leghasznosabb figura, de hát nem sok yardot szedtem eddig össze, igaz nem is sok labdát kaptam. Annyi szerencsém van, hogy én vagyok a punt és a kickoff returner is, a pre-seasonban már összehoztam 3 TD-t is, illetve futójátékban volt egy két alkalom mikor én blokkoltam úgy, hogy a futónk TD-t csinált. Szóval ez eddig nem sok.
    Egyébként RB és a QB a támadásabn a legtöbbet foglalkoztatott ember eddig ez jött le, nem tudom ki az a mazochista aki fal-emberként játszik ebben a módban:)
    Amit nagyon nem vágok viszont. Kezdem mexokni, hogy WR-ként nem látom be az egész pályát, de valami oknál fogva néha a gép kameranézetet vált és oldalról mutat. Így viszont rohadt nehéz írányítani és mit ad isten ilyenkor vagyok általában az első számú célpont, persze nem kapom el a labdát, mert ugye elém dobják én meg nézek oldalra, nem magam elé. GRRRRRRR.