Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oks, akkor emg majd este 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
még nem raktam fel:/ most keltem😄 Erõtkell még ahhoz venni magamon😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magyarul 32 bites xp-n megy végre neked? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
NA azoknak mondom akik esetleg 64 bites XP-re rakták fel: Radom crashek teljesen normálisak.. általában akkor jönnek elõ hogyha meg akarod nézni a felállás után a taktikát és választani hogy melyik futót kövesse a QB... Mindezt köszönjük meg az EA-nek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

robotnyk
sb 41, steelers-cardinals, 24-20
elsõ kick offból 92 yard return td 😄D
Én WR - ahogy azt már sokszor írtam - ,de eddig 1-2 touchdown-m volt a pre season és a season elsõ hónapjának pár meccse alatt. Az ok pedig: ki kell ismernem a WR posztot és nem mindig sikerül akkor elkapnom a labdát, amikor kéne.... plusz néha egészen más irányba dobja a QB...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

uh én most HB vagyok és a legelsõ meccsemen két touchdownt toltam egyenlõre pron játszom de nekem ez pont jó

Jó oldal,thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

akinek gondjai lennének a szabályokkal, kifejezésekkel, rövidítésekkel az itt talál rövid magyar nyelvû leírást az amerikai focihoz

Nem hinném. Megnéztem a bill kiosztást superstar mod-nál és mindegyikhez külön leosztás van...szóval a WR-nek külön van, meg másoknak is.

hát nemtom, szvsz eközött meg 2k5 között sokkal nagyobb a külömbség mint 2k5 és 2k4 között volt, bár ez lehet csak nekem tünik igy 😊

Bucser
Nem. A Franchise az amikor több évtizeden át igazgatod a csapatot több szezonon keresztül mintha a tied lenne a csapat. stadiont managelsz játékosokat etc. Egy idõ után nekem uncsi lett😊 de nemrossz😊

Viszont nem vagyok hajlandó elhinni, hogy a stadionoknak 2006-ban még mindig ilyen elnagyoltnak és ótvar rondáknak kell lenniük... Ez hihetetlen ezek a satdionok 2002 óta alig változtak. és nem kinézetre hanem az írtózatosan béna megvalósításban😞 Fáj a szívem de kérdem énb minek játszak ezzel ha egyszer a 2k5 ugyanilyen? csak más a fû textúrája és a végén úgyis ugyanúgy játszom ezzel mint a 2k5-el . Játékosokat meg coach-ot irányítva...

Hello!A franchise mód az a Season mód? szval olyan teljesen mint az NFL-be anyi meccs és a végén rájátszás meg SuperBowl(ha eljutok😄)...?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Bucser
Igazából superstar módban érthetõ mit akrnak elérni, hogy egy edzõ irányítása alatt teljesítsd a franchise-t a gond az hogy nem hiszem, hogy a valóságban Bill Belichick vagy Tony Dungy ilyen szar elbaszott playeket hívna. Szóval a gond az hogy nem adják a kezembe azt az AI-t aminek a play hívásában én képes legyek bízni:/

nc...

examinee
Hát jah... mondjuk ugyis eredeti gamem van😄 CSak nemtom, nincs benne intro meg ilyenek.. nektek sincs?😄 Lehet visszaviszem a boltba!

hmm, lehet majd meglesem, igaz itt még nem probáltam pro-mál feljebb...

robotnyk
hát szerintem ez mindenkinek más, játszani kell adott fokozaton, és figyelni hogy mi túlzás benne. én túl sok intet dobtam pl, ezért levettem cpu defensenél az interceptionst. vagy mondjuk nem igazán volt használható a futás, ezért lejjebb vettem a futás védelmét. (mindegyik 4-5 ponttal változott)

most elég jó kis meccseket játszom, a passz/futás elég kiegyenlített, nincs 60-70 pont egy meccsen.
tanulság? légy engedékeny 😊

examinee
Hát jah😄😄😄: De nem enged tovább lépni anélkül ha azt nem "engedem" a tüzfalnak...

hmm, és hazsnál is valamit? vagy csak ottvan mert mérne ? 😛
ha hazsnálható nincs kedve valakinek valami étkézláb beállitást leirnia aminek még értelme is van?

robotnyk
ott van az ai menü, ott lehet skálázni vidáman
kérem döljön hátra székében, és várkaozzon kényelmesen!!! munkatársaink hamarosan emglátogatják önt otthonában is!!! 😊

szvsz a madden elsõsorban egy játék és nem akármi nevelõ..., az tény hogy superstar modeban a csapatra utaltságot akarták szimulálni ezzel szvsz, de akkor vagy ne legyen ekkora farok az ai, vagy pedig ki/be lehessen kapcsolni ezt a "fícsört"

rendezd , ugyse lessz közöm hozzá 😄DDD

examinee
Nem értem miért akar az nfl autorun.exe kimenni az internetre...

hát ez igaz, a gép tényleg igen elb...tt playeket szokott hívni
de ha belegondolsz akkor, ha akármilyen poszton vagy a valóságban, akkor se tehetsz semmit a playhívásoknál, csak végre kell hajtanod a feladatot - pl. a WR vagy a RB mit tehet? csak azt amit mondanak neki, utasítást hajt végre

ezért a madden inkább edzõnevelõ...
viszont van lehetõség csak a playeket hívni és a gép játsza le a meccset a te playeiddel (coach opció vagy mi) de a gép a jó playt is simán el tudja bénázni... szóval mindent a válladra kell venni - többek között ezért nem tetszik nekem annyira a superstar mód - igazából érthetõ, hogy mit akartak elérni, de csak minimális irányítást adnak a kezedbe...

mike0013
rendezehetem én a Madden NFL 07 bajnokságot😛?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

tudom hogy béna vagyok 😊 nem errõl van szó..., hanem a fokozatok beli külmbségrõl..., ezt nem ugy kéne hogy nesze bazzeg jáccál a köynün ha nem megy a köv meg már esélytelen mert béna vagy..., az igazi az lenne ha nem 4 fokozat lenne hanem min 10 és akkor lenne rendesen skálázva de ha már nem akkor elgalább itt legyen úgy megcsinálva hogy ne ég és föld legyen a külömbség két fokozat között... (a playekrõl meg anyit hogy ebbõl a szempontból a superstar mod egy rémálom..., az elõzõekbõl is ltászik hogy nem vagyok a világ legjobb madden playere, de a gép néha oylan playeket választ hogy még énis a hajamat tépem...)

valakinek jött már össze multi meccs? tûzfalakat le kell szedni?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Bucser
JA például jó futóvédelemmel megáldott csapat ellen nem futójátékot😄 vagy egy Payton manningel játszó csapat ellen nem bizttos, hogy a Goal Line formáció a legjobb pedig tudom, hogy az milyen qrva jól néz ki😄

hát ez olyan, hogy kinek mi a normális fokozat, nekem pl. az all-madden se kifejezetten nehéz (amúgy jó playeket kell hívni... az segít) 😊

kinek mi..., engem meg ez ösztönöz arra hogy tlee legyen a tököm az egészel és haggyam a francba..., eljátszogatok pron amig meg nem unom oszt annyi 😞
mivel all-pro-n nekem ez esélytelenek nyugalmával kell belemenetelnem a halálba..., ha kegyeskedtek volna normális fokozatokat csinálni, simán tudna fejlõdni az ember de igy a szivás simán elveszi az ember ekdvét :/

viszont ez ösztönöz fejlõdésre,pl az elsõ all pros meccsem buktam mint állat de a másodikon pl már szenvedve nyertem és milyen izgalamk között...😄

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

engem is ez zavar, már mult évben is ez zavar, hihetetlen hogy egyszerüen képtelenek skálázni a nehézséget..., pro-n pl 06ban bárkivel bárkit legalább 50-0-ra..., all-pron ugyan ez csak a gépnek...., kicsit el van szegény bazsarintva 😞

egy safety már nekem is összejött bár a meccset buktam...
hogy mekkora különbség van pro és allpro között,vért izzadok minden egyes yardért
egy észrevétel:ha átkonfigolunk ,edzés alatt akkor is a régi billentyûk élnek

ja és akit érdekel a multi nyugodtan szólhat,fõleg estefelé érek rá:
msn:[email protected]

egy safety már nekem is összejött bár a meccset buktam...
hogy mekkora különbség van pro és allpro között,vért izzadok minden egyes yardért
egy észrevétel:ha átkonfigolunk ,edzés alatt akkor is a régi billentyûk élnek

ja és akit érdekel a multi nyugodtan szólhat,fõleg estefelé érek rá:
msn:[email protected]

Bucser
Õszintén nagyon szépen köszöni<#eljen><#worship>

tény 😊

ProGabe
akkor meg már bõven a Vista-hype kora lesz...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
WMV-ben,ez úgyis csak 180 megás<#buck>
ez ugyanaz csak streameli

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bucser
nincs sajna quicktime-om és 64 bit alás nem is tudok telepíteni:/ gáz😄

nekem lejátsza
arra meg hogy ehez 3 év kéne azért ne vegyél mérget..., habár tom, msot még a xbox360 hype korát éljük 😊

ProGabe
200 megás HD-minõségû review a gametrailesrõl,xbox360 verzió és csak azért linkelem hogy mindenki láthassa hogy 1-2(na jó inkább 3)év múlva milyen lesz a madden pc-n(legalábbis remélem),ja és ami nem látszik azaz 5.1-s hang
KLIKK 😉 /lehet hogy nem lesz jó,mert login kéne/

ProGabe
mindig keverem a kettõt,pontosabban a safety szó nem is szokott eszembe jutni :S
ja és kösz a videt,bár gondoltam hogy így volt és nem úgy hogy 50-nél a válladra vetted a QB-t és befutottál vele 😛

robotnyk
safetynek hívják 😊
így sikerült
ProGabe
😄 hogy sikerült az a touchback?

robotnyk
asszem ez no comment 😄

én meg HB-re szavazok 😊

hát én nem tudom akkor mi a fákk van... nálam a W-A-S-D arra való, hogy mozgathassam az embereket. vagy má megint hülye vagyok? <#idiota>