1942
  • teddymac
    Akkor szerintem várjunk hétvégéig a bajnoksággal addigra mindenki úgy készüljön hogy indul a menet
  • mike0013
    okok! valószínű holnap...
  • Dexantreal
    Szóljál majd akkor, ha lehet nyomni tét meccseket.
  • mike0013
    áh, bocsi mindenkinek, mindjárt kicserélem a szöveget:P csak hétvégén nem értem rá, mert nem voltam itthon, a suliból meg most jöttem meg!
  • Dexantreal
    Ez igaz.
  • Spy Hun
    "FELKERÜLT AZ OLDAL DESIGN RÉSZE, KB HOLNAPRA VÁRHATÓ A TARTALMI RÉSZE.." már egy ideje ott fut ez a szöveg az oldalon és nem tegnap lett feltéve. Lehet nem ér rá a készítő, de akkor nem kellett volna elindítani még a bajnokságot:S .
    Oldal nélkül jó nagy felfordulás lesz, ha mindenki elkezdi játszani a meccseit összevissza menetrend nélkül.
  • NB2
    Végre én is játszok a gammával:)
    Franchise-t a korábbiakkal már sokat nyomtam, most superstarozom. 2006-ban QB voltam, mondom most megpróbálok mást. WR poszton hasítok és hát finoman fogalmazva sem én vagyok csapatom leghasznosabb tagja:)) Jó, nem a WR a leghasznosabb figura, de hát nem sok yardot szedtem eddig össze, igaz nem is sok labdát kaptam. Annyi szerencsém van, hogy én vagyok a punt és a kickoff returner is, a pre-seasonban már összehoztam 3 TD-t is, illetve futójátékban volt egy két alkalom mikor én blokkoltam úgy, hogy a futónk TD-t csinált. Szóval ez eddig nem sok.
    Egyébként RB és a QB a támadásabn a legtöbbet foglalkoztatott ember eddig ez jött le, nem tudom ki az a mazochista aki fal-emberként játszik ebben a módban:)
    Amit nagyon nem vágok viszont. Kezdem mexokni, hogy WR-ként nem látom be az egész pályát, de valami oknál fogva néha a gép kameranézetet vált és oldalról mutat. Így viszont rohadt nehéz írányítani és mit ad isten ilyenkor vagyok általában az első számú célpont, persze nem kapom el a labdát, mert ugye elém dobják én meg nézek oldalra, nem magam elé. GRRRRRRR.
  • Tutilevi
    ja akkor ok semmi baj már amúgy is a végén jártunk
    apropó bajnokság:délután 4től minden hétköznap ráérek.asszem az eaglessel lesz az első meccsem ergo a gazdája írhatna privit:)
  • Max23
    Na lesz valami ezzel a bajnoksággal?
  • teddymac
    megtaláltam :)
  • ProGabe #612
    Dokumentumok\Madden NFL 07\Replays
  • teddymac
    Spy azt hol menti a játék ?
  • lampard99
    BOCS MINDENKINEK akivel játszottam csaka a konektorom szarakodott(kicseréltem) és mindig megszünt az áram el látás MÉG 1* BOCS
  • Spy Hun
    Ha van elmentett replay-etek videókészítés céljából, dobjatok már meg vele légyszi. thx :) (lehetőleg ne practise legyen)
  • Tutilevi
    na ez jó kis practice meccs volt: seattle(én)-atlanta(lampard)=22-3
  • lampard99
    hi nyomunk mecset? csak msn címed kellene
  • Tutilevi
    valaki egy próbameccset még így a bajnokság előtt?
  • Dexantreal
    Akik majd akarnak velem bajnokságban meccset lezavarni, azok kénytelenek lesznek általába hétköznap délután1től egészen mondjuk este8ig jelentkezni nálam...onnantól kezdve mármint8tól meg rizikós mer a köcsög faterom tölt...
  • Dexantreal
    ja...lol....sry.
  • 9csöves9
    Szia.

Akkor ha visszaolvastál.
  • MCcrank
    Csáó.
    Az ellenfelek msn címeit mikor kapjuk meg?
  • teddymac
    Cápa te miért nem alszol ?
  • avengir
    Én benne vagyok a listába Cápaként.
  • teddymac
    Gyerekek akkora matchet játszottam haverral (neten) az egész lakótelep azt hallgatta,hogy én hogy üvöltök. Döntetlenre áll a játék 10mp van vissza az egészjátékból, szaladok labdával érzem,hogy a touchdown meglesz ,izzadok ,üvöltök 1000-el beviszem a labdát 2mp és a bíró megbüntet (nem tudom miért).Haver jön kapura rúgás és nyer !! Majdnem felrobbantam
  • Dougie
    nekem csak akkor ha 3-at nem mentek le ott a minicamp-be
    azóta minden teljesített feladat után lementem, majd visszatöltöm... (így max egy veszik el...)
  • Dexantreal
    Nekem egyszer töltéskor halt be, amikor asszem visszakart lépni a superstar mod-nál a menübe...de azóta semmi...megy csontnélkül.
  • Madu
    Nekem momentán nem fagy le olyankor sőt semikor... lekopogom
  • quack
    nektek is lefagy amikor franchiseban training camp után elosztom a csávó pontjait?
  • MCcrank

• Spy Hun
    Már rengeteg videóba láttam, de egyiknél se volt kiírva mi a címe sajnos:( Már régóta keresem mi is ez. Ha vki tudja írja :)
  • mike0013
    nem az olvasás a fő erénye xD
  • Spy Hun
    mixmakers.net-en a fórumba nézz szét ;)
  • quack
    #539, pontosan egyel az 538 fölött...
  • Dexantreal
    ja és avengir majd az msn listához tedd oda tiédet is...te is játszol majd,nem?
  • ProGabe #588
    ez nagyon jó!!!valaki tudja mi a zene ami megy alatta?
  • Dexantreal
    én se kaptam körlevelet:P
  • Bucser
    vagy felmegy a www.nffl.com-ra.. ot még ki is vannak felül listázva a csapatok oldalai....
  • webibebi
    leszek a GIANTS-el
  • mike0013
    jó, hogy nem csináljunk meg helyetted mindent, bemész a játékba de előtte leirod egy papirra a foglalt csapatokat! nah benn vagy a játékban is kiválasztassz egy jó csapatot (Overall ezen látod mien jók) ami még nem foglalt és ide beirod, huhh de rohadt nagy ész kell ehhez!!!
  • webibebi
    de mé nem írták az le hogy meik szabad?mer annyira nem vágom a csapatokat