1942
-
#622 Akkor szerintem várjunk hétvégéig a bajnoksággal addigra mindenki úgy készüljön hogy indul a menet -
#621 okok! valószínű holnap... -
Dexantreal #620 Szóljál majd akkor, ha lehet nyomni tét meccseket. -
#619 áh, bocsi mindenkinek, mindjárt kicserélem a szöveget:P csak hétvégén nem értem rá, mert nem voltam itthon, a suliból meg most jöttem meg! -
Dexantreal #618 Ez igaz. -
#617 "FELKERÜLT AZ OLDAL DESIGN RÉSZE, KB HOLNAPRA VÁRHATÓ A TARTALMI RÉSZE.." már egy ideje ott fut ez a szöveg az oldalon és nem tegnap lett feltéve. Lehet nem ér rá a készítő, de akkor nem kellett volna elindítani még a bajnokságot:S .
Oldal nélkül jó nagy felfordulás lesz, ha mindenki elkezdi játszani a meccseit összevissza menetrend nélkül. -
NB2 #616 Végre én is játszok a gammával:)
Franchise-t a korábbiakkal már sokat nyomtam, most superstarozom. 2006-ban QB voltam, mondom most megpróbálok mást. WR poszton hasítok és hát finoman fogalmazva sem én vagyok csapatom leghasznosabb tagja:)) Jó, nem a WR a leghasznosabb figura, de hát nem sok yardot szedtem eddig össze, igaz nem is sok labdát kaptam. Annyi szerencsém van, hogy én vagyok a punt és a kickoff returner is, a pre-seasonban már összehoztam 3 TD-t is, illetve futójátékban volt egy két alkalom mikor én blokkoltam úgy, hogy a futónk TD-t csinált. Szóval ez eddig nem sok.
Egyébként RB és a QB a támadásabn a legtöbbet foglalkoztatott ember eddig ez jött le, nem tudom ki az a mazochista aki fal-emberként játszik ebben a módban:)
Amit nagyon nem vágok viszont. Kezdem mexokni, hogy WR-ként nem látom be az egész pályát, de valami oknál fogva néha a gép kameranézetet vált és oldalról mutat. Így viszont rohadt nehéz írányítani és mit ad isten ilyenkor vagyok általában az első számú célpont, persze nem kapom el a labdát, mert ugye elém dobják én meg nézek oldalra, nem magam elé. GRRRRRRR. -
Tutilevi #615 ja akkor ok semmi baj már amúgy is a végén jártunk
apropó bajnokság:délután 4től minden hétköznap ráérek.asszem az eaglessel lesz az első meccsem ergo a gazdája írhatna privit:) -
#614 Na lesz valami ezzel a bajnoksággal? -
#613 megtaláltam :)
-
#612 Dokumentumok\Madden NFL 07\Replays -
#611 Spy azt hol menti a játék ? -
lampard99 #610 BOCS MINDENKINEK akivel játszottam csaka a konektorom szarakodott(kicseréltem) és mindig megszünt az áram el látás MÉG 1* BOCS -
#609 Ha van elmentett replay-etek videókészítés céljából, dobjatok már meg vele légyszi. thx :) (lehetőleg ne practise legyen) -
Tutilevi #608 na ez jó kis practice meccs volt: seattle(én)-atlanta(lampard)=22-3 -
lampard99 #607 hi nyomunk mecset? csak msn címed kellene -
Tutilevi #606 valaki egy próbameccset még így a bajnokság előtt? -
Dexantreal #605 Akik majd akarnak velem bajnokságban meccset lezavarni, azok kénytelenek lesznek általába hétköznap délután1től egészen mondjuk este8ig jelentkezni nálam...onnantól kezdve mármint8tól meg rizikós mer a köcsög faterom tölt... -
Dexantreal #604 ja...lol....sry. -
#603 Szia.
Akkor ha visszaolvastál. -
MCcrank #602 Csáó.
Az ellenfelek msn címeit mikor kapjuk meg?
-
#601 Cápa te miért nem alszol ? -
#600 Én benne vagyok a listába Cápaként. -
#599 Gyerekek akkora matchet játszottam haverral (neten) az egész lakótelep azt hallgatta,hogy én hogy üvöltök. Döntetlenre áll a játék 10mp van vissza az egészjátékból, szaladok labdával érzem,hogy a touchdown meglesz ,izzadok ,üvöltök 1000-el beviszem a labdát 2mp és a bíró megbüntet (nem tudom miért).Haver jön kapura rúgás és nyer !! Majdnem felrobbantam -
Dougie #598 nekem csak akkor ha 3-at nem mentek le ott a minicamp-be
azóta minden teljesített feladat után lementem, majd visszatöltöm... (így max egy veszik el...) -
Dexantreal #597 Nekem egyszer töltéskor halt be, amikor asszem visszakart lépni a superstar mod-nál a menübe...de azóta semmi...megy csontnélkül. -
Madu #596 Nekem momentán nem fagy le olyankor sőt semikor... lekopogom -
#595 nektek is lefagy amikor franchiseban training camp után elosztom a csávó pontjait? -
MCcrank #594
-
#593 Már rengeteg videóba láttam, de egyiknél se volt kiírva mi a címe sajnos:( Már régóta keresem mi is ez. Ha vki tudja írja :) -
#592 nem az olvasás a fő erénye xD -
#591 mixmakers.net-en a fórumba nézz szét ;) -
#590 #539, pontosan egyel az 538 fölött... -
Dexantreal #589 ja és avengir majd az msn listához tedd oda tiédet is...te is játszol majd,nem? -
#588 ez nagyon jó!!!valaki tudja mi a zene ami megy alatta? -
Dexantreal #587 én se kaptam körlevelet:P -
#586 vagy felmegy a www.nffl.com-ra.. ot még ki is vannak felül listázva a csapatok oldalai.... -
#585 leszek a GIANTS-el -
#584 jó, hogy nem csináljunk meg helyetted mindent, bemész a játékba de előtte leirod egy papirra a foglalt csapatokat! nah benn vagy a játékban is kiválasztassz egy jó csapatot (Overall ezen látod mien jók) ami még nem foglalt és ide beirod, huhh de rohadt nagy ész kell ehhez!!! -
#583 de mé nem írták az le hogy meik szabad?mer annyira nem vágom a csapatokat