• Dexantreal
    Egyébként most csak úgy nagy szenvedésemben elkezdtem egy franchiset. Na, jót vigyorogtam mikor a franchise menüben meg szólalt egy ilyen tv show-s beszélgetés, miközben én ott kattingattam. Tetszik...nem tudom, hogy volt-e a 2006-ban ez.
    Itt végre az van, amit akarok: midnent én csinálok. Én döntöm, el, hogy WR kapja-e, vagy csináljak fake FG Pass-t esetleg, szóval tényleg mindent, mert az összes játékossal én vagyok.
    Igazából nincs kedvenc,de,ha választani kell, akkor a Titánok. Azért, mert van róluk is film és nagyon bejöttek. Most pron próbálom megnyerni velük majd az NFL-t.
    Superstar modba meg majd szenvedek tovább a WR pozíciós játékosommal, bár sokkal jobb lenne, ha nem ilyen oldalasan mutatná sokszor a kamerát.

Írta valaki, hogy nem érti, mit írok én a más bill felosztásról. Ez azért van, mert superstarba a bill máshogy van felosztva...külön a védelemnek van egy, külön a támadóknak asszem és a passzolásnak meg midennféle játéknak. Ha belépsz superstar modba, meglátod. Franchise-ban nekem is normálisan van.

Ennyi.