• Dexantreal
    Én is válaszoltam rá, csak lusta voltam, sry. Ja, egyébként így kell csinálni, bár én nem elégszek meg a cpu elkapásával, hanem magam nyomogatom az E-t. Aztán néha összejön a spectacular catch is így.
    Amúgy egyetértek, WR-al jó játszani, meg látványos is valamennyire. A WR-m 99-es overállú már a harmadik szezonja közepén és minden díjat besöpört eddig.
    LOLB? Na és MLB és ROLB miért nem? :P Nekem van egy MLB játékosom 65-s overállal első szezonja és az Oakland Raidersnél van. 86-s overállal valaki megelőzi, már elfelejtettem a nevét, hogyki, sry és auto depth chartba betettem magam. Edig nem nagyon történt semmi különös. Néha meccsenként egy tackle összejött, vagy sack, de aztán most tegnap játszottam le egy meccset, ahol következő mutatóval zártam a mérkőzést:

Tackle: 6 Tackle Loss: 1 Sacks: 3 Int: 0 FF: 1

Azt hiszem nem hagytam ki semmit a sorból. Ja és figyeltétek, hogy NFL: Superstar Hall of Fame-ben nem mondja ki a riporter a kreált játékosok neveit sokszor? Pláne, ha magyar az, mint pl a saját nevünk. Ugyanis én legtöbb (90%) esetben a játékost a saját civil nevemről nevezem el és így olyan, mintha én játszanék és így még jobb. Aztán akad egy-két poszton lévő játékos, akit amcsi néven neveztem el. Ő nekik se mondja ki. Most meg ez a MLB játékosom Daron Davies nevét kimondja a riporter és így tök jó.