• Dexantreal
    Húúúúú és váááááááá és jeeeeeeeeeee!!!!

Pfúú, hát röviden kb ilyen meccsem volt NFL Superstar Hall of Fame-ben a Minnesota Vikingsel (vagy Wikings?) QB-ként. New England Patriotsot fogadtam. Előző meccsen a Seahawksot a csapat jóizűen megette reggelire 40-7re lesöpörve a pályáról, szóval gondoltam ez is sima menet lesz. Ahogy Palikék szokták mondani F-1 közvetítésekkor: az élet nagy rendező. Megint ez volt. Az élet rendezett kedve szerint és nem kímélt senkit sem.
    Szépen indult a csapat, a passzaim jók voltak, aztán 0-0 állásnál még mindig valami egyszerűen eltört. Sorra incomplete passzok tömkelege és uyge tapodtad se haaldtam előre. A védelem a két Williams csávóval az élen beton kemény, így a New England se mozdult nagyon a helyéről. Jöttek szépen sajna az interception passzok is és itt döntöttem el, hogy, akkor QB-ként kézbe veszem a dolgokat. Felálltunk és úgy tettem ,mintha passzolnék, aztán hajrá és 45 yardos futás után TD-t értem el. Na, vajon Vick művelt már ilyet? Aztán nem sokkal késöbb, ha jól emlékszem egy interception után, amit az egyik szemfüles védőnk kapott el, jöhettem 1st and goalról. Na, azt is befutottam, a centerek takarítottak; épp az egyik New England-i védő terült el előttem és én befutottam mellette. Ismét vezettünk.
    Csakhogy a Patriots úgy gondolta, nem engedi, hogy szépen leverjem őket. Hozta fel magát Brady passzaival, meg Coldwell elkapásaival (vagy ,hoggyan írják a WR csávó nevét). Szóval eléggé pörgős mecs volt, mert első félidő után 24-17 Minnesotának és a Patriots futott kickoff return nem is tudom hány yardot.
    Utána a második félidőben hagytam Taylort, a HB-t futkorászni jó ideig, majd ismét én passzolgattam és innentől kezdve már viszonylag sima volt az út
    A végén még próbáltam futni egyet 7 mp-vel a vége előtt, de láttam, hogy nagyon jönnek rám , pedig közel voltam a 1st and 10hez.... aztán dobtam a pár centire előttem totyorgó Williamsnek és interception lett hajjj.... na mindegy, az edző így is megvolt elégedve és Dexter is festett egy frankó festményt nekem a honlapra.

Itt éppen a 45 yardos futásom után a nézők között.

Snickers Hungriest Player of the Game QB-ként. Na, kinek volt már ilyen jó statja?

Dexter új festménye nekem a mecs után.

Vélemények?