• Dexantreal
    Na és így hajnalra még új rekordot is összehoztam! Franchiseban csak néha játszok ,de ott Seattlevel és Falconsal vagyok. Na. New England vs Falcons (Falcons otthonában) és 20-60 lett a Falconsnak, még előszezon ez amúgy, szóval ne mcsak a kezdő csapat volt a pályán.

Na és úgy állt a cspat fel 1yardról egy elcseszett Kickoff után, hogy HB Pass volt a taktikájuk. Ami az elcseszett kickoffot illeti: berúgtam inside 20-re a labdát és ide-oda gurult. Úgy tűnt, hogy pályán kívűl köt ki, de visszakanyarodott közép tájra és a kickoff csapat meg rohant utána. Mondom én, hogy azért még nem vagyok profi se szabályokat illetően, se magát a játékot illetően: oda rohantam, mert bepánikoltam ,hogy mi lesz, ha megfogják. Máskor meg simán hagytam, hogy megfogja az ellen. Most meg... ilyet... na mindegy, kiérti ezt, nem? Szóval először pálya szélére futottam és álldogáltam, aztán vissza az end zone felé és labda megfog, nyúl cipő fel és spuri, a kickoff csapat meg rám és bamm. 1 yardról hajrá, hadd szóljon.
    Tehát HB Pass volt a felálás. Jerious Norwood megkapta és elsprinteltem vele jobbra, futottam egy kicsit; majd eldobtam azt hiszem Jenningsnek. Igen, neki, most így már emlékszem. Jennings meg elkezdett rohanni.... "The 40, the 30... the recevier has a great speed... the 20, 10... touchdown!" Kb így volt... mindenki örült és én is. Nem hittem volna, hogy egy yardról való passz egy új rekordot jelent az NFL-ben ,de megtörtént és tök jó