• donpedro
    Várj, félreértesz, Delhomme-ot például kifejezetten rühellem, idétlen, szerencsétlen, és nem is feltétlenül megbízható, de azért nincs rossz keze. Vick nagyon látványos, és egy remek játékos, de nem a karja miatt. Ergo, Brunell, Delhomme és a többiek jobb kezű irányítók. Ebben jobbak, de összességében véve nem feltétlenül jobbak mint Vick. (sőt...)

Ugyebár arról ment a vita, hogy Vick egy irányító és egy futó keveréke, és külön-külön milyen szintet képvisel. Erre írtam én, hogy ha nem tudna futni, akkor gyengébb lenne mint Delhomme-ék. Futóként szerintem fel tudná venni a versenyt a legjobbakkal is. Így együtt pedig egyértelműen a sztárirányítók közé tartozik. Ha fantasy ligába kéne választanom, akkor kb. a 8-10. irányító lenne, akit választanék. Manning, Brady, Palmer, Brees, Rivers biztosan előtte lenne, és most már az ifjú Leinartot is elé sorolom (ő lesz az új Manning, nagyon rá emlékeztet), talán Vince Youngot is (aki meg 2 éven belül jobb lesz mint Vick). McNabb túl sérülékeny. Egyébként Garcia is piszok jó irányító, nem is értem, hogy miért backup alapból. Bulger is jó, de őt nem csípem. Hasselbacknek is helye lenne Vick előtt, bár már nem fiatal, és idén nem villog. Aztán még ott vannak a Tony Romo-k, Rothlisbergerek, akiken szintén el lehetne gondolkozni. Szóval a 32 kezdőirányító között Vick nagyjából befér a top10-be, de éppenhogycsak. Ellenben Delhomme, Brunell, stb nálam nem férnének oda. Szerintem.