• Dexantreal
    Néha rohadtul szomorkodok azon ,hogy nem Amerikában születtem... tök frankó lenne az NFL-ben játszani bármilyen poszton.... na jó, bármilyenen nem. Hol is látnám magam szívesen? Védelemben, DT poszton, támadó csapatban hát... a Bp Cowboys fórumon azt mondták, hogy ott FB-kén lenne esélyem, úgyhogy ott és nagyjából ennyi is. Nekem megtiszteltetés lenne, ha ott játszanék és hát... :S.... hogy is mondjam... ez az NFL olyan valami, ahová csak a legjobbak kerülnek be - igen, szerintem még a 4-dik számú HB is jó, mert kűzdött érte és sikerlt neki bejutni - és a legbátráabbak is persze, mer nagy kurázsi kell ahhoz, hogy vállald a játékot. Tévén keresztül persze könnyűnek tűnik minden, de a pályán kemény ütközések, hajtós mecs látható, így hát azért kemény az egész liga. Szóval én még akár ingyen is játszanék, csakhogy egyik kedvenc sportomat űzzem és tagja legyek az NFL-nek, akármelyik csapatba.... méghogy Seattle, vagy Pittsburgh? Ugyanmár! Megtenné kis csapat is... simán. Erre itt születek MO-n, ahol szaros tüntetések voltak, meg az ország se annyira jó és igaz, hogy van itt is amerikai foci, de hát azért mégis csak ugye NFL-ben lenne jó. Bár már ez is megfelel nekem tökéletesen és örülni fogok, ha bekerülök a Bp Cowboysba. Ja, azt hadd tegyem hozzá, hogy midnezek ellenére szeretem Magyarországot, mivel itt születtem. Nehogy a végén azt gondoljátok, hogy nem.

Csak picit elméláztam itt a ti Vick vs. többi QB szóváltásatok között és, ha akartok véleményt mondhattok erről is.... csak engem néha rohadtul elszomorít az egész, hogy mások Amerikában tolják az NFL-t élőben és mondjuk jóval rosszabb, mint én.... nem, nem játékosként, emberként és mégis ott van és erre meg nekem semmi esély. Remélem van reinkarnáció és egy jó kis DT játékosként élem le majd a kövi életem.