• donpedro
    Harrington 4 éve profi, és minden évben kezdő volt eddig, bár az tény, hogy Miamiba eredetileg tartaléknak jött. Úgy is mondhatnám, hogy Harringtonból csak azért lett tartalék, mert a bűnrossz Lions fal mögött kellett irányítania évekig. Ezzel együtt most már nagyon sokan gondolják úgy, hogy akár kezdhetne akkor is, ha Culpepper egészséges lenne. (Én speciel nem tartozom közéjük, noha Culpepperrel 1-3 volt a mérleg, Harringtonnal meg 5-4. Ez azonban szerintem - többek között - inkább a feljavult O-Line teljesítménynek, valamint safety pozícióban a Tillman-Bell cserének tudható be.)

Egy a lényeg, Harringtonnak átlagos karja van, és kicsit pontatlan is. Akárcsak Vick. Viszont ha Joey is 100 yardokat futna meccsenként, akkor szinte minden csapatban kezdő lenne, és pont akkora sztár lenne mint Vick. Ugyanis egy ilyen játékos playoffba tudja vinni a csapatát. Erre egy kimondottan gyenge QB és közepes HB keverék nem lenne képes.

Culpepperrel kapcsolatban csak részben van igazad, ugyanis ha nem lenne sérült, akkor nagyon is mozgékony lenne, 2004-ben több mint 600 yardot futott, és bár úgy néz ki mint egy jóllakott napközis, nagyon is gyors. Más kérdés, hogy mivel a térde ment szarrá, így erősen kérdéses, hogy fog-e még valaha úgy futni mint régen.

Abban meg Dougie-nak igaza van, hogy a Falcons elkapói sem igazán remekelnek. Szóval összességében véve szerintem Vick nagyon is hasznos, ha hagyják játszani, akkor akár egyedül is tud meccset nyerni, de az ő csillaga mindenképpen lefelé tart, hiszen sorra jelennek meg az olyan ifjú tehetségek, akik hozzá hasonlóan mobilisek, csak épp emellé még dobni is nagyon jól tudnak. Lásd Vince Young. Esetleg az idei Heisman győztes Troy Smith. Sőt, ha befutott sztárt akarok mondani, akkor akár McNabbet is mondhatom, bár ő inkább Culpepperre hajaz, sokkal inkább hagyatkozik a karjára, mint az atletikus képességeire. (Már csak azért is van némi hasonlóság, mert mindkettő sokat sérült.)