Cabal Online
  • DStein
    Lvl50től lehet kraftolással szórakozni. Persze csak egy fajtát tanulhatsz (kard, 3 armor típus vagy egyebek (orb, kristály, gyűrű, nyaklánc)).
    Aramid és vele megegyező szintű adept cuccokat viszonylag könnyedén lehet gyártani. Csak pénz kell hozzá, marha sok (gyorstalpalóban 1-2 milla az első értelmes adept :).
    Ugyanis kell hozzá disc (port luxban vásárolható), egy olyan cucc, amit csinálsz, annak az alapkivitele (pl boltban kapható), egy shape (lvl1es boltban kapható, magasabb csak drop, ezért kvázi nincs) és olyan kristály, amit az alap cucc szétszerelésével szerezhetsz.
    Boltban kell sokat vásárolni (egy cucchoz legalább 4-5 ugyanolyan, egy shape és pár disc). Ez mondjuk kristályoknál 50e/kraft vásárolva. Egy kraft nagyjából 1% a fejlődésben. Lehet fejszámolni, hogy a lvl1et így felnyomni mennyibe kerül :)
    Persze ha már adeptet gyárt az ember, akkor azt el is lehet adni, viszonylag jó áron.
    A basic kraftot eleinte csak szétszereléssel lehet fejleszteni, mert rank2 kell hogy oda akármit is lehessen venni (port luxban, poti kártyák).
    Ráadásul a lvl2es és magasabb shapek (meg discek) csak dropból vannak (nem jártam még runiában, de kétlem, hogy ott lehetne venni), így elég ritkák.
    Mindenesetre aki kraftolni akar, annak javaslom, hogy már előre döntse el, hogy mit akar majd gyártani és amikor Aramiddal egyenértékű motyók esnek neki, olyanok, amiket majd gyártani akar, azokat mind tegye félre a raktárában, mert ezzel is spórolhat egy keveset. Aztán 50en majd jól szétszereli mind. Ez főleg gyűrűk esetében ajánlatos, mert kevés fajtát lehet csak szétszerelni és nem foglalnak sok helyet (én elcsesztem, eladtam mind, most meg nem találok olyat, amiből lvl1es gyűrű kristályt lehetne kifaragni...)