Cabal Online
  • Iridescent
    OMG OMG OMG
    Razuel: régebben is megmondtam, hogy LOW vagy, feltűnési viszketegséged van, igazi vidéki paraszt vagy akihez bekötötték a netet. Gondolom abba az Aranygól-ba az egész napos kubikolás után beülsz a paraszt haverjaiddal és a téglafonjaitokon hallgatjátok egymás csengőhangjait, majd miután jól bebasztatok hazáig hánytok. (látod ez oltás, te ilyet nem tudsz, mert leragadtál egy általános iskolás szókincsén)
    Jó, hogy jupiteren tolod, így legalább nem szennyezed be Mercury-t, bár a legszarabb karid van, LOW FB, majd ha solozod Templet, mint én, akkor lesz közöd CABAL-hoz és ahogy Nevareth Chroniclesben megmondták, nooboknak esik csak bike. Azt sem értem, minek kevered bele a magánéletet egy játékba, gondolom a csökkent képességeidet akarod ezzel korrigálni, hogy azt higyjék rólad, te kemény vagy, közben csak egy kubikos. Azért is írtam már ide, hogy fincsi barátom nevessen egy jót a primitív hozzászólásodon amit nekem fogsz címezni. Természetesen nem fog zavarni mit írsz, mert nem lesz igaz, te viszont fel leszel háborodva, mert közel járok az igazsághoz és ezt te nem hagyhatod. Nembaj, leéled a kis életed igazi vidéki parasztként, azt jobb lesz utána a világ.
    Streky: te nem csapsz le senkit, hány éves is vagy? 12? 14? MSN-en tudod fenn vagy.
    Fincsi: a karijaid nálam vannak, mert komolyan mondom fél Mercury tudta hozzá a passt.
    Vmint ha a sok puhapöcsű nem ezt a szar SG-t bújná, hanem az anyaoldal magyar fórumrészét, akkor konyítana vmit CABAL-hoz. Na csá LOW-ok.
    (Csak azt lehet megsérteni, aki nem viseli el az igazságot)