Cabal Online
-
Razuel #5076 Na jó nekem ez az ucsó off hsz-em itt.. befejeztem, mert bármit is írok úgyis valamlyik fogyatékkal élő kis csira akit vernek otthon és mást még nem látott a szoba falán kívül úgyis beszól valami építő jellegűt..
Zari te egy nevetséges ember vagy.. te komolyan azt hiszed, hogy te olyan nagyon leoltottál engem vagy mi? Olvass már vissza te egy szánalmas senki vagy akinek ráadásul olyan a feje mint egy fasz csak nincs a tetején szökőkút.. Csak ezzel tudsz jönni, hogy "anyuci eltilt a géptől".. 1 évvel idősebb vagy nemtom lehet nálatok ilyen nevelési módszert alkalmaznak még így 20 évesen is de ez nem mindenhol így van.. egy szánalmas ember vagy aki itt éli ki a vágyait, mert itt "névtelenül" beszólogathat mindenkinek és ez milyen menő már.. nemtom téged vertek otthon vagy mi? De ha gondolod te is gyere el szombaton: Pesti utca tesco mellet Aranygól söröző.. gyere megnézzük, hogy ott is ekkora lesz-e a pofád mint itt..
De a többi kis csira is jöhet, bár nem hiszem, hogy anyuci elenged titeket ilyen helyekre, hogy kocsma.. ugyan minek az ott a szoba fala.. nah mind1
Ennyi volt én többet nem flame-elek