Cabal Online
-
kakimakika #4297 jah 99% hogy a videokariddal van baj.aion fizetös lessz,ha minden igaz meg kell venni a gamet és utánna havonta fizetni...khm,kicsit szopatos de ezt mondják.amúgy kurt97,a gyors fejlödésnek az a titka,hogy:tapasztalat:))elsö karim nekem is nagyon nehezen ment fel 100fölé,azóta feltoltam még 2öt 100+osra és azt kell mondjam egyre könnyebb:)))pl én ugy léptem egy nap alatt 40szintet,h bevetettem magamat nagykarik mutántos partyjába,és ha nem városban vagyok,állandoan kapom a 50-500expket,és ez ekkora szinten nagyon huzza a karit,az elsö 20szint questjeit nem volt idöm megcsinálni mire elértem a 20at pedig csak felvettem-megcsináltam-leadtam a questet..Aztán jött egy kis szünet,behoztam ugy 1óra alatt a questeket,és ujraindult a party,most kb ha lehetne tippelnem olyan 30questem tuti el van maradva mert nemgyözöm megcsinálni öket annyira gyorsan lépem a szinteket.persze ehez a partynak jonak kell lennie!!ez úgy elmegy lvl75ig is akár,ahol megint van egy váltás,mert jön lake in dusk.utoljára amikor karit huztam egy lid alatt 3 szintet sikerült lépnem,szal egy darabig el lehet lenni megint.85ön jön ruina station,ahol szintén 3 szintet lehet tolni az elsö bemenetellel,ott gyors a fejlödés 95ig,ahol aztán jön b1f.ott megintcsak nagyon durca a fejlödés úgy kb 110-115ig,de azért 95ön még jobb ha partyba megy be az ember...:)aztán lake side szintén fossa a szinteket,aztán 130-140körül kicsit belassul a fejlödés,de azért aki kitartó az ezután is fog tudni fejlödni..szal kurt97 kb ennyi