Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gilmoor
1. Hmmm jó lett volna korábban ismerni a skillezés mikéntjét. Na mind1. Most azt kell tennem, hogy lecserélem a regularos skilljeim a leggyorsabban castolható alacsony manafogyasztású skillekre, és megyek szürke lényeket lövöldözni. Szóval minden elsütött skill 1 skillpont+amit a cuccok adnak? Amikor a skilleket leszerelem, XP-t von le. Remélem ez a mínusz ez nem skill XP 😊

2. Jelenleg +3-as aramid adept martial setem van. Ha valakinek volna eladó +4-es aramid martial setje, megvásárolnám. Valamint vásárolnék adeptes nyakláncot és (legalább 1) adeptes gyûrût. (1 van +2 skill XP-es).

3. Epaulette of sage: Ez dropp? vagy craftolt cucc? Érdemes befektetni ilyesmibe? 3,5kk ért látom idõnként a piacon.

4. Valaki leírhatná, hogyan mûködik a craft (úgy értem a saját szavaival és tapasztalataval).

5. Van egy olyan funkció az inventory ablaknál, aminek a funkciójára eddig nem jöttem rá. Abban a sorban az utolsó ikon, ahol a zsebeket tudod váltani (nem premium felhasználónál csak 2 használható zsebed vagy zsákod van, ahogy tetszik) Szóval az mire való az-az ikon? Mintha valamibõl ki lehetne venni vele valamit.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Na Destiny kussoljál el, ne égess lécci, nem csak a guild chatben kell normálisan viselkedni.

Sniper ez föleg neked szól:

Elmondanám akkor, hogyan mûködik a Pk rendszer CABAL-ban (www.cabalonline.com, tudjátok az anyaoldal, itt minden fenn van -.-)

Csak fehér channelen és war channelen lehet a shift+skill kombinációval Pk modeba kerülni, megtámadni vkit. War channelen nem kapsz büntit, szal az nem is lényeg. Amikor megtámadod az illetõt, 1es PK modeba kerülsz kb. 25-27 secre, csak az õ számára piros lesz a neved, büntetlenül megölhet, ha te ölöd meg (tök mind1 visszaütött-e vagy sem) maradsz 10 percre 1es PK modeban, honort nem vesztesz. 10 percig nem beszélhetsz a boltos NPC-kel, ha duelezel, amint megütötted buksz 1k honort, ha simán megütsz vkit 1es PK modeban, szintén az ütésnél 1k honor minusz és megint 25-27 secre 2es PK modeba kerülsz.

Ha megölöd 30 percre maradsz így, a küldijeidet nem folytathatod és 3as PK modeba kerülsz.

3PK modenal ha megütöd 1k honor minusz, ha megölöd 10k honor minusz, 60 perc bünti. Más büntetlenül megölhet akárhányszor, ha öltél így 4PK mode ugye.

4PK modeban 100 perc a bünti, ütésnél 1k honor minusz, megölöd megint 10k. Büntetlenül ölhetnek és droppolhatod a cuccaidat.

5PK modeban 150 percre beraknak online börtönbe ahonnan nem tudsz kijönni, vmint vagy 100k honort buksz vagy lemegy 0ra. De inkább a 100k lesz az mert ugye van minusz honor pont és rank is 😛

Remélem segítettem, tagfelvétel még mindig van hozzánk, de azért vannak feltételek, itt már megtiszteltetés lenni 😛 Fél szerver már ismer minket 😛 A sok idióta. peace

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

jah..és nekem ez volt az elsõ és valszeg az utolsó karim..szal én is abszolut kezdõ lennék amúgy..😊, nincs különösebb különbség...
én aztán nem magarázkodom, csak reagálok mindenre, ha már valaki hozzászól a hozzászólásaimhoz, ....ennyi.. és sztem nem buziság annyiért továbbadni a dolgokat amennyit érnek, he mondjuk ötödannyiért vettem meg...
na mindegy...
Lvl 50-es vagyok, 1 csík kell a lvl 51hez. szóval skillezzek olyan szörnyeken A. expertig, amik 0 xp-t adnak, vagy lvl 55ön kezdjek skillezni?(lvl55ön tudom használni a +1es adeptes ringet, amuletet.)

Tényleg, _kurvára_ hagy már abba, mert nagyon zavar.
Van aki leleményességnek, van aki buziságnak nevezi azt ha a megvett árut drágábban továbbadod. Ezen nem kell fennakadni, fõleg nem leállni magyarázkodni.
Meg lehet csinálni lvl95-re a 300kk-t, mivel te meg tudtad csinálni.
Azonban más kérdés hogy egy kezdõnek (fõleg olyannak aki nem marketing szakos<#idiota>) mekkora esélye van erre, ami Doomista szerint konvergál a nullához.

jaj ne már....már tökre sajnállak is...vááá..
de tényleg..XD... na jó nem basztatlak..😊
*akit támadtál ^^

Doomista
van mit okoska

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

hát ha vissza támadott volna aki támadott akkor rendes pvp-lett volna és nem duel, de mivel nem támadott vissza bünös lettél (piros név) ezt valahogy lekell dolgozni vagy nem tom más mmo-knál ugy van...
penalty duration: valoszinü ha letelik akkor helyre áll

Jaj...de nagylelkû vagy... Örök hálám zsenikém...
JP Forever
És ha pl az npc-re akarok katinttani meziasra, akkor kiírja hoyg
You cannot talk to NPCs and use warp portals
PK penality grade: 3
Penalty Duration: 467 minutes.. Ez mit jelent? 46 perc múlva minden helyre áll??

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
You cannot duel with the target.. Ezt írja ha ki akarok hívni vkit..:SS

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Csá gond van.. Rájöttem hogyha shiftet nyomok rá tok támadni valakikre.. Na de azóta piros a nevem, a honour pontom lement -6000-re és class0(15%) mert kétaszer ezt csináltam.. És azóta senkivel nem tok pvp-zni.. EZ MÉRT VAN?!!!

Doomista
Mivel nem akarok büntetöpontra jutni,ezért legyen neked igazad,örüljön a kis pofikád 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nyaltam magaaam????? Na akkor nyisd ki a szemed faszarcúkám!!!
Ha esetleg nem tudnád akkor felvilágosítalak hogy szoktam tradelni...
Megveszem a cuccot "X" áron... Megnyitom a k**rva perszonal shopot berakom a cuccot "X"+"Y" áron és eladom... UGYE MILYEN ÉRDKES???

Amúgy meg ne prédikálj nekem, mert 7 zoknit nyitottam ki az elsõ napokban és szar sem jött belõle..csak kibaszott copper coin meg potik... Szal én nem vagyok mázligamer mint egyesek... És aokat a pirosakat amikkel kereskedtem azokat is úgy vettem h megvettem valakinek a VENDOR MÓDBAN MEGNYITOTT SHOPJÁBÓL(nem benyaltam magam mint a noobok) és eladtam 25kk-ért(amikor még megvették annyiért)...

Továbbá, ha tudnál figyelmesen olvasni és számolni én nem 70kk-t gyûjtöttem össze zoknik árából hanem kb 110-et..szóval kicsit ÉN jártam jobban....
Ami meg "zoknizást" illetim, ha kiszámolom összesen kb 12-15 órát farmoltam nipper lug-okon, ami alatt skillt is húztam..szar errõl meg ennyit...

Ha egyéb dolgokba is bele akarsz kötni(amit elég szarul csinálsz), akkor csak szólj...😊

Desertben lesz, de ezeket mind leírtam -.-

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Az volt a jó pénz keresési lehetõség, amikor a sok hülye az item shopból vásárolt UCH-kat (no durationos) eladták 7-8-9m ért 😊
Persze volt olyan is aki rendesen 7-8-900 ezerért adta, azoktól kellett megvenni és eladni jó drágán 😛

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

JP Forever
Azt értem hogy channel 16 de desert green vagy bloody esetleg port???

Én voltam WAR-on ami délelõtt olt 😛 Nagyon fasza volt 😛 11. lettem rangsorban, 1M befektettem, kaptam 5öt 😛

Bodycount ellen lesz a GW-nk, és mint írtam, 16os ch.

Doomista
inkább fejlödök erövel meg minden minthogy traden nyaljam magam azért hogy minnnél több pénzt összekaparjak pár láma miatt,különben is nekem még erre sem volt szükségem,ezek nélkül is okosan gazdálkodtam,
kül meg cask azért jött ennyi lovéd,mert event miatti piros zoknik hurrá,a külömben nyalhattad volna magad tovább hogy meglegyen a board,szal inkább örülj az eventnek.nekem is sok lovét hozot,de nem zoknieladásbol,hanem ami a zoknibol esett,egyszoval jobban jártam mint te, mert vagy 70 kk-t összekapartam,és vajon mikböl ? pl slot extender mediums...és nem kellet annyit zokniznom sem hurrá !

ISTENEM..ne legyetek már ennyire sötétek...😊))
Itt mindenki krónikus csõlátásban szenved??XD..azért remélemm, hogy nem..😊

Mondjuk úgy szerzel pénzt ahogy az utóbbi hozzászólásomban is írtam... Vagy pl traden ha tudod az árakat, akkor tudsz boltolni különbözõ cuccokkal, vagy mittom én...
Most ami hirtelen eszembe jut, az az mikor régebben vettem amp-os shadowtit daik-ot 6kk-ba és eladtam 20-ért...na pl ilyesmikre gondoltam...
Ha már jászol akkor legalább használd már ki a játék adta lehetõségeket....!!!
Doomista
jah,esti warban elszállt a server,szal mindenki dc,a délelötti meg valahogy nem jött össze,kicsit idegesitöek azért ezek a helyzetek...mikor meg war volt,csütörtökön,akkor meg én nem értem rá ágr !

Én egyszer elkezdtem vele játszani ... berakott fejlõdtem néhány szintet, másnap valamikor karácsony elõtt mindenki ölt mindenkit, én senkit inkább engem mindenki. Ilyen egy csapás, lövés stb voltam... hát egybõl uninstall 😛
b

Sziasztok
Most kezdeném a játékot reggelre le is jött a game telepítettem regisztráltam update is megvolt de indításnál a köv. írja file is corrupt
elérési útvonal cont.enc
ha valaki tud adni egy linket ahonnan le lehet tölteni a filet vagy egy patch-et megköszönném
Elõre is köszi
az uj war mapra bejutottatok tegnapelõtt?
volt egy nem bejelentett war is, délelõtt 11-kor, és azt sikerült elindítani, nem az estire gondolok amikor túlterhelték a szervert 😄

simán 😄, egyszer trade channelen kéregetett egy emberke (training cuccokat viselt, mint a Lv1-es karik), rámtradelt már vagy ötször, aztán vmiért elfogadtam, és akkor láttam hogy Lv105 😄
Doomista
beszélj máskor világosabban,pontosabban,és érteni fogjuk teljes mértékben !

Mért szerinted, hogy lehet pénzt szerezni a quest rewardok és a droppolt cuccokon kívül? Leállsz koldulni DS közepére vagy mi? 😛
Adam forgasd úgy a kamerát, hogy ne legyen kint a köv mob.. ennyi

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

JP Forever
Iridescent: MElyik pálya?😊

Másfél nap alatt összehozni egy kék board árát és 57kk-t piros zoknikból, event elsõ napjaiban...na ez a mák...(ahogy én csináltam)
Én nem azt mondtam h az tud összehozni 300kk-t lvl95-ig aki olyan láma h csak a felvett cuccokat leadja az npc-nek és imádkozik h majd esik valami fasza dropp... Vagy valaki félreértett volna?(O)(O)
Na de gyerekeeeekkk.....😊
ez föleg dungeonoknál probléma nekem

egy kérdés: nincs valami gomb arra hogy mikor megnyomom automatikusan kijelöl egy célt? mert rohadtul idegesítö hogy a legközelebbi mob kint van a képernyöböl és igy nem tok jól combozni...
köszi

Doomista
kik ellen mentek ? (én jövök)

Akit érdekel, megnézheti ma 18:00 - 19:00 tól a GW-nket Mercury-n a 16-os channelen 😛

JP Forever
Doomista felvennél msn-re?

Doomista
mindennap vagy 5x hallom embertöl hogy nem tudnál e szerezni...hát szerinted ? persze hogy nem,hacsak nem adsz pl boardra 65 millát,és szerzek neked traden ! kül trade vagy item shop,olcson meg nincs,vagyis km 60 millért láttam minimum,az meg nem olcso.szal akkor a választás az hogy item shop,avagy törsz karit,lelopod,etc.

Jaja deszka...Bar nekem is lenne😄
Bolcskodnek vele ejjel-nappal😛

JP Forever
Ne legyen "túl" drága😛

JP Forever
Nem tudna nekem valaki mercury szerveren deszkát szerezni? Mindegy hogy milyen csak ne legyen drága.

Doomista
akkor te makos gyerek lehecc a valosagban is ! 😄

Jah.. makk kell ahhoz, mint nekem volt amikor ZB-t dobott a teknõs :o

Doomista
áh ugyan,én sporoltam mindig mint az atom és igyis volt 40 kk-m max,nem hiszem hogy 100 kk össszejön egy normálisu usernél csak ugy,ehez mák kell sok..

Iri...ha én összeadogatok minden értelmetlen hülyeséget amit lvl 95-ig vettem ha 300-nem is de 150-200k fix h összejön..ez tuti... De persze ez mindenkinek más...:S
Mondjuk ha újrakezdeném teljesen másképp csinálnék mindent, mert csomó dolgot alapjaiban ba**tam el, bár az fix h emiatt nem kezdek új karit, max cserélekXD

Akkor már az elsõ tanács annyival változzon, hogy a low core-okat ne adjátok el, hogy a 3. ra legyen mivel felhúzni a cuccot.. 😄

Simán lehet, csak nem éri meg. Érdemes úgy skillezni, hogy kis XP-t kapj, legyen drop is sok amit betörsz, viszont ne kelljen sok hp potit használnod.

Gilmoor: Nem az okozott sebzéstõl függ, hanem minden egyes elcastolt skill után (ami nem miss), kapsz egy skill pontot + az adept pontokat amik rajtad vannak. Ha jól rémlik, crit ütésnél dupla pont jár, aztán lehet ez legenda csak.

MarketingMan tanácsai az elsõ 3 pontig jók, lvl95re nem lesz 300kk-d, sõt a skilljeidre, upgradekre se biztos, hogy lesz pénzed, szvsz.

Hallod aramid adeptbe szted te hol fogsz UG-be ölni?

Soha jobban kösszXD
Doomista
te jólvagy ?

Jah...és a Lesson2 majd holnap...mer még ki kell találnom...MUHAHHAHAHAXD