Cabal Online
  • GamerAdams007
    Hát, azért Mercury és Jupiter közt van némi különbség a piacon, btw közbe kardot sikerült szereznem +2-est (~700k), és +0 ruha is van már. Az aramidom kicsivel több skillexpet adott, de ezzel már legalább van normális defensem. BTW bluestin battle sapi még mindig kéne, adeptes, egyenlőre +0 is jó, csak minimum +2 skillexpes legyen. Esetleg ha valaki tudna craftolni, akkor material core-t (bluestin), meg az alap sapit tudok adni, ha csinálna nekem, csak disc, meg shape cartridge-om nincs lvl 2-es. Aztán később majd craftolok magamnak jobbat, de egyenlőre csak aramid adeptet tudok.

Küldire visszatérve akkor elmondom előlről, hogy megértsétek, mert látom nem nagyon esett le. Naszóval kellett volna port lux map/warp code-ja, ezért megkérdeztem itt, hogy melyik küldi adja. Hát sokra nem jutottam, de annyi megvolt, hogy Captain Mark adja, és lvl 50-es. Eközben CabalWiki-n megtaláltam azt is, hogy konkrétan melyik questről van szó (The Last Knight). Na mondom, secperc megcsinálom. Igenám, csakhogy a listába sehol nem találtam ilyen questet. Ekkor kiderült, hogy mivel én lvl 50-ig csak a battle-style questeket csináltam meg, ezért nekem még a listába sincs az a Q, ami most kéne, mert ahhoz hogy azt megkapjam, meg kell előtte csinálnom másik 60at. Nekiálltam, és jónéhány óra alatt eljutottam oda, hogy egyáltalán kapjak C. Marktól küldiket. Csináltam-csináltam és egyszercsak a listába bekerül egy The Book of Apocalypse nevű 'kategória', ennek a 3. részén belül van a Last Knight, úgyhogy megállás nélkül toltam a questeket, mire végre bekerült a listába a The Last Knight, gyorsba megcsináltam, és most megvan a map/warp code. Mostmár érthető, hogy mit értettem az alatt, hogy nem elérhető? Nem volt még a listába, mert volt pár quest, amit előtte meg kellett csinálnom, de végül meglett. Na ennyi...