Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh...tök jó h ennyi új van Cabal-on..XDD
Jah..ingyen tanácsok kezdõknek egy Noob-tól..XDD:

Numero 1.: ha esik core adjátok el a fenébe traden vagy ahol csak lehet(high-1kk,medium-250k,low-150k), és ha nem esik elég akkor gyûjtsetek lóvét itemekbõl...

Numero 2.: lvl40-ig gyûjtsetek össze kb 10kk-t és vegyetek +4 skill exp-es ruha sett-et és adept amu/ring-et, amit épp hordani bírtok...A skill exp-etek mindig a lehetõ legmagasabb legyen a szintetekhe képest(csak az ékszeek szintfüggõk)

Numero 3.: Ha már 45-50 körül jártok húzzátok fel az adept settet +6-ra(de minimum +5-re), hogy legyen némi def-etek is. És ebben a settben kéne tolnotok lvl95-ig

Numero 4.: lvl 95-re pedig el kell érni a transcender rankot...és már vehetitek is meg a setteteket abból a kb 300kk-ból ami eddig összejön..ha jól gazdálkodtok...:)

Na mára is letudtam a jócselekedeteimet...XD
Remélem hasznos infókkal és tanácsokkal szolgálhattam..
Bye
höhö majd 40meg 80 környékén( ha bírod addig) már nem lessz unalmas :D

Lessz valami izgalmasabb quest?En mar unom ezeket az unalmasakat:D

Amúgy nem akarom játszani a hozzáértõt :)

1 óra alatt megvan a lvl 10, ha folyamatosan játszol.

Én lvl 60-ra már master voltam(ez is kevés, mert van aki 65-re g.master) bladerrel.

Gilmoor
A kapott skill XP nem az okozott sebzés mennyiségétõl függ?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

én is kb 2 napja kezdtem az archerrel és 18 as vagyok :D

2 napja keztem es 10-es vagyok.ez jo haladas?

Comboban gyorsabban castolsz, nem misselsz, + dmg, attól függ, hol állitod meg a combot.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

igen skillt fejlesztenek mert tökmindegy hogy mit és hogyan csak használd a skillt...

Gilmoor
Combo: viszonylag jó hatásfokkal tudok combózni, csak kicsit macerás. Mennyit számít a combó egyébként? Van valami számszerûsített különbség? pl. 2x annyi skill expet kap az ember vagy valami hasonló?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Gilmoor
Jelenleg munkaidõben vagyok és dolgozom :) Csak este tudok majd hozzáférni a játékhoz. Vettem adeptes +3skillexpes ruhát tegnapelõtt, vettem egy +3 skillexpes orbot is, még sapi és kesztyû kell skill expes. Vettem egy gyûrût is skillexpes+2-es. Mindezzel együtt baromi gyorsan fejlõdök a questek miatt, amíg a skillek nem növekednek annyira. Mi értelme van annak, hogy szürke lényeket öldökölnek a nagykarik? Skillt fejlesztenek?

Na. Hit ratet teljesen felesleges növelni, mivel a wizard comboból él. A szakavatott emberek gondolom 12 éves idióta pattanásos kis buták. Adeptes ruhát valóban nézned kell, Aramid Martial of Adept, vmint Citrine Orb of Adept, min. +3 skill expet adjanak, az alá ne menj. Az Orbot le tudom neked craftolni ha hozol alapanyagot, ruhát venni kell.
Most bemegyek Vulcanicba, 40 perc és rám PMezhetsz, azt segítek. Sniper, csak bankkártáyval tudsz venni CABAL Casht, vagy utalással, de az több napig tart.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

JP Forever
Az hogy mieelsz arra módszer a hit rate fejlesztése. Olyan dolgokat szerezz amik a hit rate-re raknak.. Ha nincs igazam szóljatok be!:)
És mondjátok meg hogy mit mondok rosszul...:P

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Ás 60as szintû vagyok. Mindjárt 61:)

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Ja és Gilmoor menj és ölj szörnyeket nagyon sokat.. Pl 40esen hige beetlet az jó szerintem.. Én expert vagyok 38/64asszem.. vagy 63. És ez is kevés.. Lehetnék már a expert végénél is:S

JP Forever
Gilmoor: Vegyél olyan Wizard ruhákat amihez oda van írva hogy +2 vagy 3 skill exp.
Igen ez kevés de nem az miatt hogy mellélõsz hanem nem skillezel.

Iridescent: NEm számít a lé.. De hogy tudok "rendelni" deszkát vagy kis állatot?????

Gilmoor
Tanácsra volna szükségem. Jelenleg lvl41-es Wizard vagyok, 21/22 apprentice ami szakavatott emberek szerint ezen a szinten kevés. Talán ez az oka annak is, hogy gyakran lövök mellé. Hatékonyan szeretném fejleszteni a skilljeim. Mi a bevállt módszer?

Ja igen, aki szeretne a Mercury szerver legerõsebb magyar klánjába tartozni, az írjon rám, kitartóan, mert nem mindig tudom a chatet olvasni (B2F, Forgotten Temple nehéz hely:P) Ha megvagy lvl 50, akkor jöhetsz a nagy klánba, ha még nem, akkor az Academyben várnak szeretettel.
Ventrilot használ a klán.

SMS-rõl fizetés megszûnt már. ráadásuk nagyon drága is lett volna az neked.

HencStein
Mars serveren karaktert cserélnék .
1 bladert fsre
blader : trans/expert lvl 130
pm me

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

JP Forever
Figyeljetek.. A cabal shopban item shop fel akarom tölteni az egyenlegemet. hogy ekll smsrõl??

JP Forever
Igazad van bocsi:)

Gilmoor
Igazán nem akarom lelohasztani a kedveteket, de ezt a dialógust nem lehetne inkább msn-en vagy chat-en folytatnotok? Kicsit zavaró ez a rengeteg nem kimondottan konstruktív post. Ugye nincs harag?

Jo ez a klan tetszik gyujtsuk ossze az egesz megyar jatekost:D

JP Forever
Én is sziasztok:)

váá elegem van hogy állandóan megszakad a net vááá majd holnap... mára elgem van

csak az a baj hogy még nincs lvl 3 a kari mivel most csináltam meg normálisan :D meg az elözönek elszurtam a statjait :( pedigmár egész tetszett

oké
Assazel

JP Forever
Huhh

Nemc lehetne inkább chennel 10 desertben? Mi a neved? Ott talizzunk és beveszlek ok?

ha most felmegyek beveszel?
green despairben leszek az officernél

JP Forever
Azt tudom hogy 10es szinten már van négy skill:)

JP Forever
Ott sok skill van úgy emlékszem:D De már rég volt:P

Megyek megyek, csak holnap vizsgázom (.. meg majd jövõhét kedden és pénteken is), és örülök ha fórumozásra van idõm:)

JP Forever
Ezért válaszd a wizardot...

én bármékre mentem ->igen/ nem akkor se rakott sehova :D

amugy szerintem állat mind2ö az warri és az fs is... csak az a baj ezzel az mmo-val hogy amig elnem éred a novice utáni szintet addig ugyan azok a skillek vannak minden közelharcos kasztnál meg olyan lvl 20 ig kb csak ugyan azt a 2 skillt nyomkodod mert nincs más :D csak ez az eggyetlen bajom a játékkal... kibirható

JP Forever
Gyere hozzánk.. nightdent már felvettem:P

Elején berak egy kezdõ céhbe, ha van vmi kérdésed egymást segíthessétek. Személy szerint nem próbáltam, de ezt mondja:)

Mikor csinalom a caractert kerdez valamit a guildal kapcsolatosan mit jelent?

Megvan:Mercury cannel 10

Lehet nyissak azt?:D
Na megy vegre!!:D:D:D
Hogy lehet a jatekban irni egymasnak?Tok uj vagyok meg jo lenne kicsit segiteni:)

JP Forever
Wizard a legjobb:P

Ha nagynehezen elindulna... akkor Bladert nyittanak az a kedvencem.

JP Forever
nem fs-t csináltam:)

Ha ujra inditom akkor megy tovabb de mikor a jatekot inditom kiirja amit lejjebb irtam.

Felraktam egy pachet es akkor mast irt ki:D
Ezzel a jatekkal nagyon nincs szerencsem:D

JP Forever
warrior:D

JP Forever
csinálok egy warriort vagy egy fs-t.. Melyiket??

JP Forever
maradhat.

akkor várj vagy inditsad ujra mindig vagynemtom