Cabal Online
-
Sziasztok!
Volna ismét pár kérdésem :) Bár ezek inkább csak a mihez tartás végett. 1. Elértem azt a szintet, amikor már az aramid set védelme kezd kevés lenni még +5-re felhúzva is. Egy rossz katt és megpurcantam :) Lag, ááhh lag az dead immediately. Szóval mennyi esélyem van vásárolni bluestin adeptes setet? Mert részeket már láttam eladóakat (kesztyűt egész pontosan), de vagy horribilis árat kért érte a páciens, vagy csak +2 skillXPes volt és horribilis ára :) Na és persze adept orb legalább bluestin. Ha esetleg volna itt valaki a Mercury-ról aki eladja vagy esetleg lekraftolja ha megszerzem a hozzávalót, megtenné, hogy értesít?
2. Expert rankon lassan a 3/4-nél tartok, de még mindíg nem vagyok meggyőződve, hogy jók e azok a skillek amiket használok. Elsősorban PvE-re kellene egy jó skill fit tapasztaltabb wizardoktól. Használjam az expert skilleket? vagy inkább regulart?
3. LvL 2-es disc-ek. Tényleg ilyen vacak a drop esélye? Mert én fél napot dzsúdóztam port lux grave yard ban, és minden féléből esett 1-1. Na jó egyikből összesen 2. Ez nagyon kiábrándító. Később sem fog ez javulni? Piacon Air vagy Flame disc LvL2-őt nem is lehet kapni. Gondolom okkal. Nincs valakinek valami jó tippje a probléma leküzdésére? Esetleg egy BOT? :) na jó ez félig vicc volt...
------------
Van egy rakás materiál aramid, shadowsteel cuccokhoz, ha valakit érdekel. Engem citrine quartz cristal érdekelne :) Vagy LvL-1 es material ékszerekhez.