7396
Cabal Online
-
Adam69852 #3565 akkor jó :D
am mi ez az episode 2 ? patch féle?
-
Secter #3564 nem úgy volt h ma episod 2??????? -
Razuel #3563 Jójó de én most irit kérdeztem.. ^^
Vele úgyis jóban vagyok majd lesz megint min összeveszni :D
Egyébként jah bliz meg ncsoftos gamek a legjobbak..
nevezetesen 3 MMO: WOW, L2, GW.. :) -
Adam69852 #3562 nem a koppintásra értem az igazat hanem arra hogy a legjobb gamek tölük vannak meg 1 pár az ubitól -
Adam69852 #3561 öö kérdés: aramid adeptet megéri venni? és ha igen akkor úgy mennyibe fáj? am már vettem egy kesztyüt +3 skill-es de mást nem nagyon találtam...
és valaki leírná az upgradelés menetét? mert nem vágom hogy mikor mivan és kerestem volna a keresöben is de valamiért nem müxik nekem... vagy elég egy oldalszámot vagy hozzászólás számot irni... thx -
Razuel #3560 Nem mintha megint warmgyűjtési projectbe kezdenék veled, de azért ezt csak megkérdezem.. szerinted mit koppintott a blizzard és honnan? Mert sztem más cégek koppintanak a blizzről de tetudod..
(nehogy a diabloval gyere, mert jóhogy arra épül minden rpg, megugye az is blizzes game.. igaz, hogy abból a csapatból már senki sincs a bliznél de akkor is.. :P ) -
Adam69852 #3559 ez viszont nagyon igaz -
#3558 Rendben, amint tudlak kereslek :) -
Iridescent #3557 Az nem baj, aktív vagy azért és ez a lényeg. -
#3556 Még akkor is áll az ajánlatod, ha nem biztos, hogy minden nap online vagyok? Felelőtlenség volna aktív szerepet vállalnom, mert néha még hétvégén sem tudok cabalozni. Hétköznap is csak este 8 után álltalában. -
Iridescent #3555 Gilmoor akkor itt jön el az, hogy nem fejlődsz tovább, ha nem bírja a ruhád, hanem húzz skillt amíg van pénzed kisebb mobokon. Áll még az invite-m amúgy, ha belépsz, ezekre a kérdésekre egyből megkapod a választ chatben csak szólok :P Disc Drop meg annál gyorsabb, minél gyorsabban ölsz. -
#3554 Sziasztok!
Volna ismét pár kérdésem :) Bár ezek inkább csak a mihez tartás végett. 1. Elértem azt a szintet, amikor már az aramid set védelme kezd kevés lenni még +5-re felhúzva is. Egy rossz katt és megpurcantam :) Lag, ááhh lag az dead immediately. Szóval mennyi esélyem van vásárolni bluestin adeptes setet? Mert részeket már láttam eladóakat (kesztyűt egész pontosan), de vagy horribilis árat kért érte a páciens, vagy csak +2 skillXPes volt és horribilis ára :) Na és persze adept orb legalább bluestin. Ha esetleg volna itt valaki a Mercury-ról aki eladja vagy esetleg lekraftolja ha megszerzem a hozzávalót, megtenné, hogy értesít?
2. Expert rankon lassan a 3/4-nél tartok, de még mindíg nem vagyok meggyőződve, hogy jók e azok a skillek amiket használok. Elsősorban PvE-re kellene egy jó skill fit tapasztaltabb wizardoktól. Használjam az expert skilleket? vagy inkább regulart?
3. LvL 2-es disc-ek. Tényleg ilyen vacak a drop esélye? Mert én fél napot dzsúdóztam port lux grave yard ban, és minden féléből esett 1-1. Na jó egyikből összesen 2. Ez nagyon kiábrándító. Később sem fog ez javulni? Piacon Air vagy Flame disc LvL2-őt nem is lehet kapni. Gondolom okkal. Nincs valakinek valami jó tippje a probléma leküzdésére? Esetleg egy BOT? :) na jó ez félig vicc volt...
------------
Van egy rakás materiál aramid, shadowsteel cuccokhoz, ha valakit érdekel. Engem citrine quartz cristal érdekelne :) Vagy LvL-1 es material ékszerekhez.
-
Iridescent #3553 Ja +, ha jótól jót koppintasz és jól müxi, az jó. És hidd el nekem a Blizzard a legnagyobb koppintós a földön, de emiatt kurva jók a gamei. :) -
Iridescent #3552 Adam, WoW-ban teljesen máshogy müxi ez az XP-csík és azért van, hogy ne függj ott annyit, menj pihenj is. WoW-ban viszont jobban ösztönöznek rá, mert: Ha nem gamelsz ugye pihen a kari, be mész és egy ideig 200%-an kapod az XP-t, aztán beáll 100%-ra és ha már sokat ott vagy lemegy 50%-ra, mert fáradt a karaktered. CABAL-ban meg szimplán 200% van, de szvsz nagyon keveset ad. -
tomiboy1989 #3551 A mai világba mindenki lop valamit valahonN :):):):) -
Adam69852 #3550 eztis a wowból koppintották :D de nem baj
amugy amig nem játszol "pihen" a kari így töltödik az a pont és kipihenten több xp-t kap :D -
#3549 Jaa akkor értem mé van ott. De kár:D
Köszi:) -
tomiboy1989 #3548 Azért van mert ha egy bizonyos ideig nem játszol akkor az exp csikon lesz egy pont és addig jobban jön az EXP, és ha azt elérted akkor eltünik és minden normálisan megy tovább. :) -
#3547 Ti mennyi xp-t szoktatok kapni azé a szörnyé ami a legtöbbet adja? Mennyit? Én max 2000-et 10 percig aztán már csak 600at. Ez mért van?? -
tomiboy1989 #3546 Már eladtam a követ. :):) -
tomiboy1989 #3545 CSá all nem érdekel valakit egy UCHighest!
Mert nekem nem igazán van rá szükségem, de pénzre viszont nagy szükségem lenne. :):) -
Iridescent #3544 Elméletileg Péntek volt az utolsó időpont az Updatera, de itt sosem lehet tudni. -
donatus13 #3543 Mikor jön ez a 2 epizód ? -
#3542 nálam kiirta hogy updater failed,de aztán tovább ment,és leszedte a patchot,szal végülis ez egy 2 mp-es probléma volt :D -
Adam69852 #3541 töltsd le a patchet az oldalról... az egy régebbi darab és telepitsed majd mikor elinditod a gamet akkor updatol és jó lessz. nekem is ez volt -
Secter #3540 császtok!nem tom elindítani a játékot.az oldalon ezt írják:
Are you having problems starting the game? If so please follow these steps:
1. Ensure your Firewall is allowing updater.exe and cabalmain.exe have access to the internet. Please refer to your firewall's documentation for setting this.
2. If the update process is failing, delete both updater.exe and cabalmain.exe from your installation folder. The launcher will then try to correct this by downloading fresh versions of these files.
Please report any further problems to support.cabalonline.com or on our community forums
ez mit jelent? -
#3539 áh akkor ez a mob nem kerül be a kill listemre,de egyszer azért megöljük miis csak ugy =)
bár nekem még 2 lv. oda,de hajtok rá:P -
#3538 Lol johogy csak online.... -
Blase87 #3537 fch + uch
aztán inkább hagytuk őket, mert túl sokáig tart megölni a Magnus-hoz képest :] -
Adam69852 #3536 sztem csak online játéknál számolja a dolgot -
#3535 Wáá még mindig penaltym van már vagy 3 napja.. Mikor lesz már vége?! -
Adam69852 #3534 én is ilyesmit keresek... -
#3533 és mi jot dobott ? mert ahogy látom nem tul nagy sikerü droppok esnek,pedig szrtm azért ez gáz,hogy pl nem dob semmit,vagy csa egy u.c.h-t dob...
off: valami jo program nincs,amivel tudok felvenni játékban ezt azt...ismerem a frapsot,de ez sajnos nálam tiszta sárgás képet ad,és atom lagg megy,javitani még nem tudtam,meg a camtasia studiot is ismerem,de az sem jobb...meg asszem volt egy valami setuo nélküli program,game camera vagy mitomen mi,de az elsem indult...tippeket,neveket várok. -
Blase87 #3532 nem rossz :p
tankot mi is megöltük, ha felcsaljátok a sarokba még a mobok se zavarnak
viszont a Quadra-t még nem tudtuk, mert általában kevés 140+ ember van online, és a mobok körülötte mindig bezavarnak -
#3531 exodus csapat irtása PF-ben =) -
#3530 Írtam már rád a játékban :) Jelenleg a KisHungarikum tagja vagyok, de köszönöm az invitálást :) Megtisztelő. Ám sajnos teljesen rapszódikus, mikor tudok játszani és mikor nem. Ezért nem ígérhetek semmit, legfeljebb később még visszatérünk rá. Köszönöm még1x :) -
Iridescent #3529 Gilmoor neked mi a neved a gameban? Amint látom nem vagy kezdő MMORPG-ben, vagy csak jól tolod, szívesen látnálak nálunk a Guildban. -
#3528 Követtem az utasításokat és láss csodát :) Tegnap 2,5 óra alatt 17 skill lvl up-ot csináltam :) Fog ez menni, csak baromi unalmas. Viszont elég jól jövedelmez. Annyi zokni esett, amiből csináltam 6 kéket. Ebből 5 el is lett adva és 4milla haszonnal zártam a tegnapi tréninget. Azt hiszem így el leszek egy darabig :) -
#3527 elvileg más ellen lesz...de még ök sem tudják pontosan...annyit mondot wizard hogy majd lsz valaki ellen...:D kül te mértnem szolsz neki ? én csak péntektöl leszek,akkor tudok leghamarabb szolni ! -
#3526 Na azt írja hogy
Penalty garde vagy mi:D :3
Minutes: 30