Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a force baladernél vagy mi nél vagy úgy általába meik lõvést érdemes kifejleszteni?????
Én azt mondanám nektek amit lehet h probáltatok már de ide nem írtátok szal rendszert kéne újra rakni!!! Ha ez után se jó akkor ha van rá modotok RAm csere vagy stb.....!!

cabal:[Mars - server] - [AVENGERS - klán] - m3ssor Lv.90+ Blader

Titan
Nálam ugyanez a helyzet és a Cabal oldalra se tudok regisztrálni!
Mikor az elsõ lépésnél a "Submint" gombra nyomok akkor elkezd matekolni, majd az oldal nem található kép jön be.. :(

Kajakra olvashato a kep.
Egyebkent pedig: link

ezt a hiba üzenetett kapom
IMG]/forumkepek/2007_10/Cabal(Ver1192-071018-
sziasztok felraktam a játékot,le is töltött mindent de mikor el akarom inditani egy hibaüzenetett ir ki.*.erl fájjal van valami gondja. valaki tudna segiteni.probáltam már ujra rakni de ugyanaz a hiba jelenség
h...az kemény....:D... Mármint h ezt így tom meg.... Pláne h már 103-as vagyok... Látszik h mennyit partyztam eddigXD...eddig csal solo-ztam...
Hát igen....na de ami késik nem múlik...:D....
Köszi az infót.
Tegyük fel, hogy dungiba vagy akárhol partyztok.. esik egy jó cucc.. hogy döntitek el, hogy kié legyen? beírod, hogy /lotto és akinek magasabb a pontja azé a cucc.. :P

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Meg tudná nekem mondani valaki h mit jelent ez a mondat???

.... has recieved 731 points from the lottery

persze tudom h mit jelent csak nem tom hogy miért jelenik meg néha a chat résznél... És eddig csak a trade ch-n láttam néha feltûnni..persze úgy hogy a kipontozott elején valamelyik ppl neve jelenik meg...és a pontszám is változó...

szal elég érdekes....:D....
Minden esetre jó lenne tudni hogy ez mégis mit is takar...
Bloody Ice.. bemész a skeleton warriorokig a barlangba és onnan ki egy havas részre..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Hy all
hol vannak a BabaYaga-k?
azért elég sok elõfordul.... sok +0-s van... Mivel az ilyen enchantot sokan hibásnak ítélik meg és inkább eladják....
De van amikor hasznos...ha az embernek kell a lóvé....
az meg ebben a játékban mindig kell:D
ahaaha köszi szépen
MarketingMan köszi,azért egyszer kétszer kipróbálom:)Trade ch-n kevés vagy nincs is!
A + alz drop amount és az 1 slot 2 slot drop mind lvl2-es enchant...szal nem tod befolyásolni hogy mit rakjon be... Lehet h tök más lesz...
De sztem ha 2 force core-val csinálod az enchantolást azzal lesz a legjobb esélyed h ilyet ad...mivel ezek elég gyenge tulajdonságok... és van náluk sokkal erõsebb is...
Szal a 3 core-t hanyagold...próbálgasd 2-vel...
De kötve hiszem h annyira sok lenen a pénzed h erre legyen...ugyhogy inkább keress trade ch-n
CSá all!Megtudná mondani valaki hogy hogyan lehet a slot-os ruhákba belerakni azt hogy többet dobjon ??%-al???Elõre is thx!
ricsa008!Rákatintasz az éppen stallozó(áruló) karakterre kitobja a karakter stalját ott rákattintasz arra a cuccra amit szeretnél venni majd az ablak alján van 2 gomb ott a baloldalira katibtasz és beírod azt az összeget amennyiért éppen árülják és ENTER és meg is vetted!!AMI A LÉNYEG H LEGYEN NÁLAD ANNYI ALZ(pénz) MINIMUM AMENYIBE A CUMO KERÜL!!!!!Remélem igy már menni fog!!!:D

Tufa
78as warrior eladó mercuryn, jó cuccokal(összérték,matik+kp kb 30millió Alz)

senki nem tudja?
hello mindenkinek!!!
probálok venni venni cabal casht de egy szeruen sehogy nem megy mert nem tudok nagyon angoloul.a paybyt probálgatom megadok mindent
és utána kiir vmi 3 steppet es onnan semmit nem tudok tenni!
légyszi segitsetek egy pontos utmotatoval aki vágja a témát mert már nagyonkéne elöre is kösz(jah még valami a payby jár vmi havi dijjal?)
most ismét jövök egy <#lama>kérdéssel :
vannak a pályákon amberek akik árulják a cuccaikat õ tõlük hogy lehet megvenni valamit?
Doomista
aha köszi

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

alt+ (numerikus billen) 36 ot lenyomod (értelem szerûen egy 3ast és egy 6ost -.- ) és ez hozza be a $ jelet
a # jel ugyan az csak ott alt + 35

Doomista
És ha valakinek nem jelenik meg az $ jel ? meg a /=!!+=+! stb stb ?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

HI!!Nincsen olyan valaki aki addna el Alz-t Mars serveren!!!
Zarache köszi a felvilágosítást!!!!

Hali mindenkinek a minap kerdeztek tolem hogyan kell szinesen irni
amint lattal azt en igy irtam:
$0#WTB$ $34#Force Core High 300k Each$ $0#PM ME
0-Piros
1-homok sarga
2-vilagos kek
3-zold
4-tegla voros
5-nemtom mielyen ez xD
6-vilagos zold
7-lila
8-nemtom mielyen ez xD
9-rozsaszin
34-sarga

ezeket tudod hasznalni es igy kell: $szin szama#szoveg$ $szin szama#szoveg

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Shadow42
Vagyis egy 100-as értéket.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Shadow42
Rendben 60-tól nem utasít. De a kérés akkor is az, hogy egy Lv 100-as WI mondjon már egy viszonylagos értéket.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

hello mindenkinek!!!
probálok venni venni cabal casht de egy szeruen sehogy nem megy mert nem tudok nagyon angoloul.a paybyt probálgatom megadok mindent
légyszi segitsetek egy pontos utmotatoval aki vágja a témát mert már nagyonkéne elöre is kösz nagyon (jah még valami a payby jár vmi havi dijjal?)

Hi!!Én csak azt kérdezném meg h valaki tudd Alz-t szerezni mars servere az pls szóljon!!Elöre is thx!!
És csatlakoznék ahoz h a karik nagyából egy erõsek hiszen vlamelyikbe ez a jó valamelyikbe az a jó szal egy jó szett dönthet a pvp-ben!!
És igen lvl 60-áután nem addja meg a gép hhova mennyit nyomj vagyis nincsen limited szal lehet ezért!!

HencStein
sztem arra érti hogy már lvl 60 tól ugyanaz az érték kell neki ... csak 60 ig mondjáák meg hogy mire tegyél menyit utána meg föleg a 100 as után azt csinálsz a pontjaiddal amit csak akkarsz

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Shadow42

Shadow42
Mert idétlen. Te mit néztél el? Mert én semmit.

csá mindenkinek!!!
légyszi segitsetek egy pontos utmotatoval aki vágja a témát mert már nagyonkéne elöre is kösz nagyon (jah még valami a payby jár vmi havi dijjal?)
köszke a válaszokat és sztetek mien karit válaszok hogy jó legyek? és könyen lehet benne fejlõd ni me mindenki kb 50 meg 80 as karik rol irkál akkor godolom ja
és a ha van egy küldim akkor a térkép jelzi hova menyek és azt jelzie hogy hol vehetek fel küldit?
elõre is köszi a választ

na fel vagy véve...:) akkor majd msn-en megdumáljuk hogy mi meg hogy...
ez miert idetlen ertek? ott valami el lett nezve

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Shadow42
A Growth kicsit idétlen értékeket ír, hogy mennyire kéne fejlesztenem magam Lv 100-ra Wizard-al.
Azt mondja Str28 Int260 Dex59 legyek.
Most Lv 91-en Str46 Int421 Dex98 vagyok.
Valaki WI aki már elérte az Lv100-at, mondjon már valami normális értéket.

vegyel fel msnre ott elmagyarazok mnident es egyszerubb elintezni

hm....hát 100m érdekelne...így egyszeri alkalomra...csak az a gáz h egyáltalán nem tom hogy mükszik a paypal....:S még nem használtam ilyesmit...
vagyis hogy kell-e hozzá valamilyen speciális bankkártya....mivel nekem csak sima otp-s van....:S....
ez hogyan mûködne?
igen teljes verzioju

MarketingMan

paypalon keresztul kell neki fizetni es amint megkapta mar hozza is neked :)
de amikor ezt szeretned csinalni szoljal elotte mert akkor beszelek vele illetve elore kene szolnod hogy mennyi Alz kene mert akkor felre kell raknia annyit ha erdekel mindjart megkerdezem tole most mennyiert ad 100m-t

ez teljes verzióju?

oké...az jó lesz....én is mercury-n vagyok...és hogy megy a fizetés a manusnál?.....
ha Mercuryn vagy akkor tudok egy embert de tobbi serveren nemtudok sajnos :(

Hát igen...mondjuk heavy blader az más dolog...de amúgy én is úgy vagyok ezzel hogy nagyából egyforma az összes karakter...és a cuccok azok amik döntenek....
Ja és ha már a cuccoknál tartok....

...nem tudja valaki hogy hogyan/kitõl lehet full biztonságosan alz-t venni?... Nem akarok rászokni erre...de egy egyszeri nagyobb tétel midnenképp kellene...
tudom hogy már kb 237452374-szer ki let ez már beszélve itt...de azért gondoltam megkérdem....
szal ha valaki tud totál biztonságos manust akkor légyszi szóljon
nemtom mert igazabol ez a 3 amit irtam gyorsan tudnak skillezni ezert konnyeb nekik a duel de ha van egy jo setted mar bukja sajnos xD

Nekem meg az a véleményem, hogy az FA a leggyengébb char -.-
Igaz, hogy a WI mostanában elég erõs, de csak addig amíg messze van az ellentõl.. ha egy WA vagy egy BL közel kerül az biza lecsapja :/

amugy pvpben 2 kari most ami nagyon eros FA es WI itt most a normalisakra gondolok ja es a Magic FS de ha jol raktad ossze a akridat neked is van eselyed xD szerintem meg minden kari egyforma kb :) de ez csak az en velemenyem :D

Nekem nem szarakszik.. megy rendesen