Cabal Online
  • Blase87
    1. Konkrét számértékek nem ismertek a skill expet illetően, de én úgy vettem észre, hogy mikor teljes adept setben voltam, kb feleannyi idő kellett egy skilluphoz. XP-t nem von le visszafejleszted, csak fizetni kell érte.

2. trade channel tele van ilyenekkel, aramidot már régóta nem kraftoltam, de ha marson játszol és hozol aramid core-t akkor csinálhatok

3. drop, a +3 és +4 köpenyek ára elég stabil, valószínű később el tudod adni annyiért amennyiért vetted

4. Lv50-en Port Luxban kapsz egy transmutert, amivel tudsz kraftolni (neked kell kiválasztani hogy milyen típusút akarsz), mindegyikkel 4 dolgot lehet kraftolni
    ahogy kraftolgatsz, nő az exped, 100%-nál kell egy speciális kraft (proof), amivel szintet tudsz lépni

Sword - blade, katana, great sword, daikatana
    titanium szinten elég nehéz túljutni, és osmiumig még a shadowtitaniumot is végig kell csinálni (a proof irreálisan nehéz)
    marson 1 ember tud osmium blade-t kraftolni, és 1 másik shadowtitanium katanát, ennél magasabb szintű sword crafterről nem tudok

Martialset/Armorset/Battleset - sapka, suit, kesztyű, cipő
    titaniumig gyerekjáték eljutni, a proof valamivel könnyebb, mint swordnál, mivel a slotos ruhákból több van mint kardból (persze nem ilyen egyszerű mint hangzik, én vagy 2 hónapig szenvedtem vele :P)
    ha egyszer sikerült túljutni a titanium szinten, onnantól már könnyű, mert a shadowtitanium/osmium-ot nem kell külön megcsinálni, és a szintlépéshez szükséges proof-ok is röhejesen egyszerűek

Artifact - orb, crystal, gyűrű, amulet
    az orb/crystal még nehezebb mint a sword, legmagasabb szintű krafter aqua orbot tud csinálni marson
    gyűrű/amulet krafter-ből viszont van pár magas szintű akik már akármilyen amuletet/gyűrűt tudnak csinálni
    ehhez a legnehezebb beszerezni az alapanyagokat

személyes tapasztalat(:D):
    én mikor hónapokkal ezelőtt elkezdtem kraftolni (martialset-et), még alacsony szinten is lehetett vele némi pénzt keresni, most már elég sokan csinálják, nem éri meg, csak egy bizonyos szint felett
    persze titaniumig el lehet jutni szép lassan minimális ráfordítással, de ahhoz hogy a proof is sikerüljön, már kemény pénzeket kell fizetni
    titanium után is sokba kerül, de ott már megéri, mert olyan cuccokat kraftolhatsz, amik sokat érnek (vagy sehol nem kapsz meg)
    egyedül itt már abszolút esélytelen, nálunk az egész guild tudja, hogy ha lát lv3 discet/martialshapet, azt rögtön hozza nekem :D
    ennek köszönhetően már egész szépen haladok és már mystic sapkát is tudok csinálni :)

ja, és ha valakit megkértek hogy kraftoljon nektek, akkor tudnotok kell, hogy a végeredmény teljesen véletlen, nincs olyan hogy na én most ezt szeretném, és elsőre sikerül is :P

5. átmeneti inventory, ha kinyitsz pl. chaos lampot, oda kapod a cuccot