7396
Cabal Online
-
Iridescent #3525 Írja, hogy hány perc a penalty a boltos NPC, merre is vagy, elbeszélgetnék veled :P
Doomista szólj wizardhunnak, hogy vagy GW-zünk, vagy az ilyen kacsa idióták maradjanak csendben -.- -
#3524 Basszus é másik mapra se tok menni:S -
#3523 De bazz még mindig -6000ren van a honour pontom, és még piros a nvemeé smég minfig azt írja npc-nél hogy pk penalti 3
és hogy minutes 38
:SS:S
Mikor múlik már el?? -
#3522 én meg elnézést kérek,mivel tegnap pár haverom leugatta a guildot,aztán igaz tiis,de ök kezdték,én azért nemvok ilyen ember,szal bocs nevükbe :P -
#3521 "Azonban más kérdés hogy egy kezdőnek (főleg olyannak aki nem marketing szakos) mekkora esélye van erre, ami Doomista szerint konvergál a nullához."
Ha tudnál olvasni,látnád,mit irtam nemrégrég:
"különben is nekem még erre sem volt szükségem,ezek nélkül is okosan gazdálkodtam," -
MarketingMan #3520 Nekem8.. Akkor ezennel végeztem ezzel a fórummal..Bye.. -
#3519 Hmm kimerítő válasz :) Köszönöm. Craft alapanyagokat csak azután lehet farmolni, miután craftolni is képes az ember, vagy bizonyos szint felett dobják a lények? -
Blase87 #3518 1. Konkrét számértékek nem ismertek a skill expet illetően, de én úgy vettem észre, hogy mikor teljes adept setben voltam, kb feleannyi idő kellett egy skilluphoz. XP-t nem von le visszafejleszted, csak fizetni kell érte.
2. trade channel tele van ilyenekkel, aramidot már régóta nem kraftoltam, de ha marson játszol és hozol aramid core-t akkor csinálhatok
3. drop, a +3 és +4 köpenyek ára elég stabil, valószínű később el tudod adni annyiért amennyiért vetted
4. Lv50-en Port Luxban kapsz egy transmutert, amivel tudsz kraftolni (neked kell kiválasztani hogy milyen típusút akarsz), mindegyikkel 4 dolgot lehet kraftolni
ahogy kraftolgatsz, nő az exped, 100%-nál kell egy speciális kraft (proof), amivel szintet tudsz lépni
Sword - blade, katana, great sword, daikatana
titanium szinten elég nehéz túljutni, és osmiumig még a shadowtitaniumot is végig kell csinálni (a proof irreálisan nehéz)
marson 1 ember tud osmium blade-t kraftolni, és 1 másik shadowtitanium katanát, ennél magasabb szintű sword crafterről nem tudok
Martialset/Armorset/Battleset - sapka, suit, kesztyű, cipő
titaniumig gyerekjáték eljutni, a proof valamivel könnyebb, mint swordnál, mivel a slotos ruhákból több van mint kardból (persze nem ilyen egyszerű mint hangzik, én vagy 2 hónapig szenvedtem vele :P)
ha egyszer sikerült túljutni a titanium szinten, onnantól már könnyű, mert a shadowtitanium/osmium-ot nem kell külön megcsinálni, és a szintlépéshez szükséges proof-ok is röhejesen egyszerűek
Artifact - orb, crystal, gyűrű, amulet
az orb/crystal még nehezebb mint a sword, legmagasabb szintű krafter aqua orbot tud csinálni marson
gyűrű/amulet krafter-ből viszont van pár magas szintű akik már akármilyen amuletet/gyűrűt tudnak csinálni
ehhez a legnehezebb beszerezni az alapanyagokat
személyes tapasztalat(:D):
én mikor hónapokkal ezelőtt elkezdtem kraftolni (martialset-et), még alacsony szinten is lehetett vele némi pénzt keresni, most már elég sokan csinálják, nem éri meg, csak egy bizonyos szint felett
persze titaniumig el lehet jutni szép lassan minimális ráfordítással, de ahhoz hogy a proof is sikerüljön, már kemény pénzeket kell fizetni
titanium után is sokba kerül, de ott már megéri, mert olyan cuccokat kraftolhatsz, amik sokat érnek (vagy sehol nem kapsz meg)
egyedül itt már abszolút esélytelen, nálunk az egész guild tudja, hogy ha lát lv3 discet/martialshapet, azt rögtön hozza nekem :D
ennek köszönhetően már egész szépen haladok és már mystic sapkát is tudok csinálni :)
ja, és ha valakit megkértek hogy kraftoljon nektek, akkor tudnotok kell, hogy a végeredmény teljesen véletlen, nincs olyan hogy na én most ezt szeretném, és elsőre sikerül is :P
5. átmeneti inventory, ha kinyitsz pl. chaos lampot, oda kapod a cuccot -
Blase87 #3517 a délelőttire én is bejutottam szerencsére
1m az entry + 1,2m-ért vettem 2 tornyot, a végén meg kaptam 7,7m alzot + 2 core cube-ot :D
amugy nálunk elég szoros volt a war, capellák sokszor átvették a vezetést, de végül a procyonok nyertek :P
a végső pontszámban sem volt nagy különbség, vmi 67k vs 64k, szal jó volt na :D -
Lazlo #3516 hanyas szintől lehet ilyen bike-okat találni és hol???? (amire felehet ülni mint 1 légi motor:)) -
#3515 1. Hmmm jó lett volna korábban ismerni a skillezés mikéntjét. Na mind1. Most azt kell tennem, hogy lecserélem a regularos skilljeim a leggyorsabban castolható alacsony manafogyasztású skillekre, és megyek szürke lényeket lövöldözni. Szóval minden elsütött skill 1 skillpont+amit a cuccok adnak? Amikor a skilleket leszerelem, XP-t von le. Remélem ez a mínusz ez nem skill XP :)
2. Jelenleg +3-as aramid adept martial setem van. Ha valakinek volna eladó +4-es aramid martial setje, megvásárolnám. Valamint vásárolnék adeptes nyakláncot és (legalább 1) adeptes gyűrűt. (1 van +2 skill XP-es).
3. Epaulette of sage: Ez dropp? vagy craftolt cucc? Érdemes befektetni ilyesmibe? 3,5kk ért látom időnként a piacon.
4. Valaki leírhatná, hogyan működik a craft (úgy értem a saját szavaival és tapasztalataval).
5. Van egy olyan funkció az inventory ablaknál, aminek a funkciójára eddig nem jöttem rá. Abban a sorban az utolsó ikon, ahol a zsebeket tudod váltani (nem premium felhasználónál csak 2 használható zsebed vagy zsákod van, ahogy tetszik) Szóval az mire való az-az ikon? Mintha valamiből ki lehetne venni vele valamit. -
Iridescent #3514 Na Destiny kussoljál el, ne égess lécci, nem csak a guild chatben kell normálisan viselkedni.
Sniper ez föleg neked szól:
Elmondanám akkor, hogyan működik a Pk rendszer CABAL-ban (www.cabalonline.com, tudjátok az anyaoldal, itt minden fenn van -.-)
Csak fehér channelen és war channelen lehet a shift+skill kombinációval Pk modeba kerülni, megtámadni vkit. War channelen nem kapsz büntit, szal az nem is lényeg. Amikor megtámadod az illetőt, 1es PK modeba kerülsz kb. 25-27 secre, csak az ő számára piros lesz a neved, büntetlenül megölhet, ha te ölöd meg (tök mind1 visszaütött-e vagy sem) maradsz 10 percre 1es PK modeban, honort nem vesztesz. 10 percig nem beszélhetsz a boltos NPC-kel, ha duelezel, amint megütötted buksz 1k honort, ha simán megütsz vkit 1es PK modeban, szintén az ütésnél 1k honor minusz és megint 25-27 secre 2es PK modeba kerülsz.
Ha megölöd 30 percre maradsz így, a küldijeidet nem folytathatod és 3as PK modeba kerülsz.
3PK modenal ha megütöd 1k honor minusz, ha megölöd 10k honor minusz, 60 perc bünti. Más büntetlenül megölhet akárhányszor, ha öltél így 4PK mode ugye.
4PK modeban 100 perc a bünti, ütésnél 1k honor minusz, megölöd megint 10k. Büntetlenül ölhetnek és droppolhatod a cuccaidat.
5PK modeban 150 percre beraknak online börtönbe ahonnan nem tudsz kijönni, vmint vagy 100k honort buksz vagy lemegy 0ra. De inkább a 100k lesz az mert ugye van minusz honor pont és rank is :P
Remélem segítettem, tagfelvétel még mindig van hozzánk, de azért vannak feltételek, itt már megtiszteltetés lenni :P Fél szerver már ismer minket :P A sok idióta. peace -
MarketingMan #3513 jah..és nekem ez volt az első és valszeg az utolsó karim..szal én is abszolut kezdő lennék amúgy..:), nincs különösebb különbség... -
MarketingMan #3512 én aztán nem magarázkodom, csak reagálok mindenre, ha már valaki hozzászól a hozzászólásaimhoz, ....ennyi.. és sztem nem buziság annyiért továbbadni a dolgokat amennyit érnek, he mondjuk ötödannyiért vettem meg...
na mindegy... -
Tresh #3511 Lvl 50-es vagyok, 1 csík kell a lvl 51hez. szóval skillezzek olyan szörnyeken A. expertig, amik 0 xp-t adnak, vagy lvl 55ön kezdjek skillezni?(lvl55ön tudom használni a +1es adeptes ringet, amuletet.) -
Dant0r #3510 Tényleg, _kurvára_ hagy már abba, mert nagyon zavar.
Van aki leleményességnek, van aki buziságnak nevezi azt ha a megvett árut drágábban továbbadod. Ezen nem kell fennakadni, főleg nem leállni magyarázkodni.
Meg lehet csinálni lvl95-re a 300kk-t, mivel te meg tudtad csinálni.
Azonban más kérdés hogy egy kezdőnek (főleg olyannak aki nem marketing szakos) mekkora esélye van erre, ami Doomista szerint konvergál a nullához. -
MarketingMan #3509 jaj ne már....már tökre sajnállak is...vááá..
de tényleg..XD... na jó nem basztatlak..:) -
Adam69852 #3508 *akit támadtál ^^ -
#3507 van mit okoska -
Adam69852 #3506 hát ha vissza támadott volna aki támadott akkor rendes pvp-lett volna és nem duel, de mivel nem támadott vissza bünös lettél (piros név) ezt valahogy lekell dolgozni vagy nem tom más mmo-knál ugy van...
penalty duration: valoszinü ha letelik akkor helyre áll -
MarketingMan #3505 Jaj...de nagylelkű vagy... Örök hálám zsenikém... -
#3504 És ha pl az npc-re akarok katinttani meziasra, akkor kiírja hoyg
You cannot talk to NPCs and use warp portals
PK penality grade: 3
Penalty Duration: 467 minutes.. Ez mit jelent? 46 perc múlva minden helyre áll?? -
#3503 You cannot duel with the target.. Ezt írja ha ki akarok hívni vkit..:SS -
#3502 Csá gond van.. Rájöttem hogyha shiftet nyomok rá tok támadni valakikre.. Na de azóta piros a nevem, a honour pontom lement -6000-re és class0(15%) mert kétaszer ezt csináltam.. És azóta senkivel nem tok pvp-zni.. EZ MÉRT VAN?!!! -
#3501 Mivel nem akarok büntetöpontra jutni,ezért legyen neked igazad,örüljön a kis pofikád :D -
MarketingMan #3500 Nyaltam magaaam????? Na akkor nyisd ki a szemed faszarcúkám!!!
Ha esetleg nem tudnád akkor felvilágosítalak hogy szoktam tradelni...
Megveszem a cuccot "X" áron... Megnyitom a k**rva perszonal shopot berakom a cuccot "X"+"Y" áron és eladom... UGYE MILYEN ÉRDKES???
Amúgy meg ne prédikálj nekem, mert 7 zoknit nyitottam ki az első napokban és szar sem jött belőle..csak kibaszott copper coin meg potik... Szal én nem vagyok mázligamer mint egyesek... És aokat a pirosakat amikkel kereskedtem azokat is úgy vettem h megvettem valakinek a VENDOR MÓDBAN MEGNYITOTT SHOPJÁBÓL(nem benyaltam magam mint a noobok) és eladtam 25kk-ért(amikor még megvették annyiért)...
Továbbá, ha tudnál figyelmesen olvasni és számolni én nem 70kk-t gyűjtöttem össze zoknik árából hanem kb 110-et..szóval kicsit ÉN jártam jobban....
Ami meg "zoknizást" illetim, ha kiszámolom összesen kb 12-15 órát farmoltam nipper lug-okon, ami alatt skillt is húztam..szar erről meg ennyit...
Ha egyéb dolgokba is bele akarsz kötni(amit elég szarul csinálsz), akkor csak szólj...:)
-
Iridescent #3499 Desertben lesz, de ezeket mind leírtam -.- -
Razuel #3498 Az volt a jó pénz keresési lehetőség, amikor a sok hülye az item shopból vásárolt UCH-kat (no durationos) eladták 7-8-9m ért :)
Persze volt olyan is aki rendesen 7-8-900 ezerért adta, azoktól kellett megvenni és eladni jó drágán :P -
#3497 Azt értem hogy channel 16 de desert green vagy bloody esetleg port??? -
Iridescent #3496 Én voltam WAR-on ami délelőtt olt :P Nagyon fasza volt :P 11. lettem rangsorban, 1M befektettem, kaptam 5öt :P
Bodycount ellen lesz a GW-nk, és mint írtam, 16os ch. -
#3495 inkább fejlödök erövel meg minden minthogy traden nyaljam magam azért hogy minnnél több pénzt összekaparjak pár láma miatt,különben is nekem még erre sem volt szükségem,ezek nélkül is okosan gazdálkodtam,
kül meg cask azért jött ennyi lovéd,mert event miatti piros zoknik hurrá,a külömben nyalhattad volna magad tovább hogy meglegyen a board,szal inkább örülj az eventnek.nekem is sok lovét hozot,de nem zoknieladásbol,hanem ami a zoknibol esett,egyszoval jobban jártam mint te, mert vagy 70 kk-t összekapartam,és vajon mikböl ? pl slot extender mediums...és nem kellet annyit zokniznom sem hurrá ! -
MarketingMan #3494 ISTENEM..ne legyetek már ennyire sötétek...:)))
Itt mindenki krónikus csőlátásban szenved??XD..azért remélemm, hogy nem..:)
Mondjuk úgy szerzel pénzt ahogy az utóbbi hozzászólásomban is írtam... Vagy pl traden ha tudod az árakat, akkor tudsz boltolni különböző cuccokkal, vagy mittom én...
Most ami hirtelen eszembe jut, az az mikor régebben vettem amp-os shadowtit daik-ot 6kk-ba és eladtam 20-ért...na pl ilyesmikre gondoltam...
Ha már jászol akkor legalább használd már ki a játék adta lehetőségeket....!!! -
#3493 jah,esti warban elszállt a server,szal mindenki dc,a délelötti meg valahogy nem jött össze,kicsit idegesitöek azért ezek a helyzetek...mikor meg war volt,csütörtökön,akkor meg én nem értem rá ágr ! -
overx #3492 Én egyszer elkezdtem vele játszani ... berakott fejlődtem néhány szintet, másnap valamikor karácsony előtt mindenki ölt mindenkit, én senkit inkább engem mindenki. Ilyen egy csapás, lövés stb voltam... hát egyből uninstall :P
b -
LeoN0001 #3491 Sziasztok
Most kezdeném a játékot reggelre le is jött a game telepítettem regisztráltam update is megvolt de indításnál a köv. írja file is corrupt
elérési útvonal cont.enc
ha valaki tud adni egy linket ahonnan le lehet tölteni a filet vagy egy patch-et megköszönném
Előre is köszi -
Blase87 #3490 az uj war mapra bejutottatok tegnapelőtt?
volt egy nem bejelentett war is, délelőtt 11-kor, és azt sikerült elindítani, nem az estire gondolok amikor túlterhelték a szervert :D
-
Blase87 #3489 simán :D, egyszer trade channelen kéregetett egy emberke (training cuccokat viselt, mint a Lv1-es karik), rámtradelt már vagy ötször, aztán vmiért elfogadtam, és akkor láttam hogy Lv105 :D -
#3488 beszélj máskor világosabban,pontosabban,és érteni fogjuk teljes mértékben ! -
Razuel #3487 Mért szerinted, hogy lehet pénzt szerezni a quest rewardok és a droppolt cuccokon kívül? Leállsz koldulni DS közepére vagy mi? :P
Adam forgasd úgy a kamerát, hogy ne legyen kint a köv mob.. ennyi -
#3486 Iridescent: MElyik pálya?:)