Cabal Online
-
1. Hmmm jó lett volna korábban ismerni a skillezés mikéntjét. Na mind1. Most azt kell tennem, hogy lecserélem a regularos skilljeim a leggyorsabban castolható alacsony manafogyasztású skillekre, és megyek szürke lényeket lövöldözni. Szóval minden elsütött skill 1 skillpont+amit a cuccok adnak? Amikor a skilleket leszerelem, XP-t von le. Remélem ez a mínusz ez nem skill XP :)
2. Jelenleg +3-as aramid adept martial setem van. Ha valakinek volna eladó +4-es aramid martial setje, megvásárolnám. Valamint vásárolnék adeptes nyakláncot és (legalább 1) adeptes gyűrűt. (1 van +2 skill XP-es).
3. Epaulette of sage: Ez dropp? vagy craftolt cucc? Érdemes befektetni ilyesmibe? 3,5kk ért látom időnként a piacon.
4. Valaki leírhatná, hogyan működik a craft (úgy értem a saját szavaival és tapasztalataval).
5. Van egy olyan funkció az inventory ablaknál, aminek a funkciójára eddig nem jöttem rá. Abban a sorban az utolsó ikon, ahol a zsebeket tudod váltani (nem premium felhasználónál csak 2 használható zsebed vagy zsákod van, ahogy tetszik) Szóval az mire való az-az ikon? Mintha valamiből ki lehetne venni vele valamit.