Cabal Online
-
Adam69852 #3385 hááát
a warriornak elég erös skilljei vannak de lassuak... úgy értem sok ideig süti el elég jó harcos ha van egy olyan emberke aki buffol téged akkor tömegbe is lehet rohangálni de csak mértékkel
a blader az elég gyors jól lehet vele fejlödni csak nekem nem szimpi valamiért :D valami hiányzik belöle nekem.
force blader (eddig ez jött be legjobban) eléggé elterjedt karakter... sok van belöle, elég szépen használja a magicet meg a swordot is.. ez egy olyan köztes karakter a blader és a wizard közt... (én igy érzem)
force shielder nem fejlödik annyira gyorsan mint a többi karakter nincsen olyan erös sebzése de nagy a védelme és rohadtul ellenálló
wizard ö a varázsló... jól kell használni akkor nagyon erös tud lenni de megszokottan kevés az élete meg a védelme, könnyen meghal de ha kitartó vagy vele akkor elég erös tud lenni. és tud buffolni másokat...
force archer hááát ha belegondolunk ö egy varázsló féle vagy nem is tudom... ezt ismerem a legkevésbé :D azért is próbálkoztam ezzel...
amugy mindeggyik karakter kivan egyensúlyozva úgyhogy mindeggyik lehet olyan erös mint a másik
de azthiszem maradok a force bladernél vagy csinálok egy warriort :D mert nekem a közelharc jön be
ezek amiket most leírtam saját vélemények... amik lehetnek hibásak, meg változhatnak meg nemtom :D nyugodtan irjátok meg ha valami nem úgy van én nemsértödök meg érte... és mindenki happy és a végére NOVELLA RULZ :D
és nigthden ha akarsz nézzél youtube.com on videókat a kasztokról és próbáldki améket akarod és azzal játsz amék neked tetszik..