Cabal Online
-
Szaisztok!
Én csak a hétvégén kezdtem a játékot, nem rossz bár vannak fenntartásaim :)
Nyilván többen feltettek már tutorial jellegű kérdéseket és kaptak is rá választ, igazából lusta vagyok végigbogarászni 3000+ hsz-t.
Pár dolog érdekelne csupán. Kipróbáltam pár karit, Wi, Bl, Fa, Fs mind szórakoztató bár a bladerrel és a vazsival haladok a legjobban. Már mindkettő 30+os. Találtam egy rakás cuccot, gyak. semmit nem kellett vennem eddig. Van egy rakás kék cuccom, még olyan is amit használni sem tudok stathiány miatt. Vannak force core-jaim, upgrade core low/med, de még nem derült ki mit és mikor érdemes upgradelni és hogyan. 2 force core high, 2 upcore med és 1 low.
1. 40 alatt érdemes ezeket elhasználni? És ha igen akkor pl. vazsinak mit és hogyan érdemes upgradelni? Pl. van egy kék orb amit valaszeg 40-ig használok és 1-slotos. Van silk rucim -felső / sapi slotos. Esetleg erre?
Sok helyen látok Adept cuccokat árulni.
2. Ezek sima droppok, vagy valamilyen teljesített feladat jutalma? Csak mert nem szeretnék bevásárolni és azután megkapni ingyen valamelyik NPC-től :)
3. Skeleton mine (Solo dungeon): Azt írja lvl35, de szinte teljesíthetetlenül nehéznek tűnik nekem lvl35-ön. Valami ötlet vagy tipp? Nyilván van valami trükkje :) Egyáltalán érdemes vele szenvedni?
4. PvP: Boldog - boldogtalan pvp-zni akar velem, már-már bosszantó :) Azt nem értem, hogy a látszólag 1000szinttel magasabb karik mit akarnak? Mert ha csak 1-2 "nagykari" hívna ki pvp-re, akkor még megérteném, hogy ennyire futja bátorságukból. Mit veszíthetek a pvp-vel? Honor pontot? Mert már kezdtem arra gondolni, hogy ezek a kihvások nem mások mint honor pont farmolók.
5. Gondolom ebben a játékban is vannak bossok. Ezek csak dungeonokban találhatóak meg?
6. Térképeken látom a warp gatet, zömmel olyan helyeken ahol még akadnak sötétnarancssárga lények. Ezek warp gate-ek mire valók? Hova juthatok vele?
7. Azt tapasztaltam, hogy a közelharcos karakterek elég jól képesek terelni. Legtöbb támadó skill-jük területi sebzésű. Vazsinak van területi sebző skill-je?
Egyelőre ennyi. Remélem sikerült mindenkit elborzasztanom ezzel a sok kérdéssel :)