Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HencStein
http://img354.imageshack.us/my.php?image=cabalver105250709190017gn6.jpg
http://img229.imageshack.us/my.php?image=cabalver105250709190017nu0.jpg
http://img158.imageshack.us/my.php?image=cabalver105250709190018hy2.jpg
http://img354.imageshack.us/my.php?image=cabalver105250709190017kk3.jpg

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

A képekrõl betehetnétek egy mûködõ linket 😊

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Comboban, bm1-el, scuddal, lighningslash-el nem lesz nehez tulsebezni azt a 200-as hpreget. V.mi olyasmit is emlegettek mar, h koreaban novelni akarjak a resue idejet a slashnek, mert igy annyibol allt a combo, h slash-scud-slash. Asszem ezt is az off forumon olvastam v.hol.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

HencStein
felejtös ... fsnek állitolag 200 as hp regje lesz 😄 kicsit tank lesz a bácsi

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

looool
bm1-be combo, 100% dummy használat, +500hp, 2s es stun?
Asszem BL pvp-ben halhatatlan lesz xD

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

1 v.mit lehagytal... Can combo in Aura and BM1..

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Jah, ezt olvastam tegnap, fincsi update lesz😄 Visszanezek majd mikor kijon😊

HencStein
From original CABAL Forum !

Ezeket az info-kat melyik oldalon találtad?...
nem arra értettem...hanem a dt cardos-okra...😊 de most tudtam meg hogy ott elvileg nincs is boss... Pl ghost ship-ben...
HencStein
Razuelnek és az összes többi bladernek 1 kis nyálcsorgatás az updatéröl:

THIS IS BLADER UPDÉT

From original CABAL Forum !

http://img354.imageshack.us/my.php?image=c...09190017gn6.jpg
Details
- range 1 to 12
- 2 second stun

http://img229.imageshack.us/my.php?image=c...09190017nu0.jpg
Details
- plus 74 attack (does not stack with blade aura)

http://img158.imageshack.us/my.php?image=c...09190018hy2.jpg
Details
- Sword Debuff
- minus 150 defense
- minus 300 defense rate
- Area around target unit

http://img354.imageshack.us/my.php?image=c...09190017kk3.jpg

Extra
- Bonus rank up for both sword and magic
- after lvl 90 rank quest, you can use dummy for 100% of rank
- 500 hp increase permanently

This post has been edited by xMoonLight on Sep 19 2007, 02:57 PM

Ha lid-be járkálsz akkor mégiscsak láttál party dungi bosst.. 😊

tudtommal csak a single dungeonokba levõk igazodnak...bár party dungi boss-t még nem láttam....inkább járok lid-be rs-be...amíg nincs jobb...:S
Hali mindeki!
Nem kell valakinek egy Titanium Blade(2slot item drop:2,5times)???
kb 5 milla de alkudni lehet😊
persil
Ah a rohadék robotja😊 Kb 10x próbáltam meg xD De egyszer majdnem bezúztam.

Aura+battle móddal henteltem 3-4 skillt(kb ennyi idõ alatt ütött 1et vagy 2õt) egy kombóban, utána kiszaladtam a labirintusba közben poti, aztán megint ütöttem és vissza. Csak egyszer beszorított a sarokba mikor már nem sok élete volt 😄

Minden boss igazodik a szinthez?

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

wordsworth
vagy szepen elkezdessz farmolni 😊 low skillel szürke mobokat 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Háát...sztem az adept-es sett jóval fontosabb...amíg el nem éred a trans-ot legaláb 1 ágon....ami a kasztodnak kell... Def-et meg core-okkal növelj... de sztem lvl 80-ig ne akarj amp-os meg crit rate-es cuccokat....mert akkor beragadsz egy alacsony szintre a skillekkel és lemaradsz... Persze ha nem akarsz pvp-zni akkor mind1..😊

A Skeleton mine boss-hoz meg mehetsz akár 130-as szinten is akkor is 1500-akat ver beléd mivel a szintedhez igazodik....😊... És nem is éri meg szenvedni vele....
persil
Skeleton mine-os robotra nincs ötlet?😄 Legutoljára 45os szinten voltam, de akkor is agyonvert, pedig az a dungeon 35os csak.

Meg hogy tartsam szinten a skilljeim, 47esen csak 12/27 regular vagyok😞
De minden szettbõl nem vehetek adeptet meg különben is vannak jobb cuccaim amik többet védnek, de akkor hogy fejlesszem a skilleket is rendesen?
Mobokkal jól elvagyok, elég jók a cuccaim, de pvp-ben eddig nem sok esélyem volt, mert a szintemen általában expert mindenki 😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Hú...tegnap nagyon szar napom lehetett....:S Kinyart vagy 10-szer az a rohadt bos...erre ma hazajöttem...és mikor elkezdtem játszani elsõre kinyírtam...))))... Hát mondom ez kész és maradt a 3 percbõl kb 45 mp.... Szal nem volt egyszerû... Csak annyi volt hogy whirlwind és dash...és ezt nyomattam...

Jah amúgy használt már valaki Enhanced Core-t??? Ha igen akkor légyszi mondja már meg hogy megéri-e mer van 2 db +5-ös osm-om amit fel kéne nyomatni +6-ra...és utána meg 7-re...csak megfelelõ core kéne hozzá....
Szal ha valaki tudja akkor írja már le h megéri-e venni...mert ha kb 50%-ban sikeres akkor sztem már megéri....
Jah és amúgy ne foglalkozzatok a gyenge mobokkal.. csak a bosst üssétek..

Nethyrrea
elhiszem. komolyan.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nemazért, de én nem ugráltam sehova se.. lecsaptam pár skillböl azt csá

persil
Persze, a kis minuszra kattintassz, ugyanúgy mint mikor fejleszted a skillt csak most nem a pluszra nyomsz.

a megtanult sword skilleket tudom valahogy torolni?
ut,dash,ut,dash ....
nem szabad egy helyen megallni, mert kulonben agyonver.

Ez igaz, de azokat tovabb tart megcsinalni, ezeket meg 10-15 perc max, de inkabb meg annyi sem neha. Gyorsabban tod csinalni, a vegen igy tobb lesz, csak tobb poh kell hozza.

Huhh...na megint megpróbáltam megcsinálni a questet....de megint meghaltam vagy 10-szer...pedig komóztam mint az állat..de 1000-es dmg-vel nem tok mit kezdeni...pláne hogy semmit sem ér a 600-as def-em....
Ez eléggé irreális quest lett...nem tom mi a francért építettek be egy ilyet...vagyis...meg lehetne csinálni simán..csak nem 3 perc alatt és nem ilyen kis helyen.... Nem tom hogy más hogy tudta ezt megcsinálni...én ezen elakadtam...😞
Hát....megpróbálom majd whirlwinddel..bár sztem az túl lassú...és ha bevisz 2 ütést akkor hulla vagyok... legalábbis ha már hiányzik a fél élete....mert akkt már nem lõ hanem ût...és 1000-es ütései vannak... Pedig 594-es def-em van..és azér nem vok láma....
De ez valahogy kifog rajtam...
Nethyrrea
van tipp. gm skill (is) kell hozzá. elõszöris vigyél magaddal az 50-es csomagos potiból magaddal.

alõször kinyírod a többi mobot, majd nekiállsz a bossnak. futkározni kell elõle eleget, (nemtom warriornak van-e dash, gondolom igen), és amikor épp nincs körülötte a sérthetetlenség pajzsa akkor odarohansz, megcsapod a legerõsebb skillel, majd eldashelsz párat, közben potizol ezerrel. megvárod míg megint alkalmas lesz a helyzet, majd megint.

másodikra megtudtam csinálni, és bõven maradt idõm is.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nekem 2. ra sikerült.. ha megvan a gmast bemész és comboval elkezded ütni és potizol 1000el vagy próbálj stunolni.. haverom fél szintet esett vissza annál a questnél 😊

Ebbe 1 kis igazság van csak az az 1 gond van vele, hogy ahogy nõ a honour class annál több honourt kapsz a questért 😛

V. okosan csinalod😄
Keresel v.kit akiben megbizol, atadod neki a honourod, h cask 80k maradjon (lvl4-en a leggyorsabb a quest), aztan megint csinalod, megint atadod, megint csinalod es igy tovabb mig fel nem kerulsz a listara😄
Lista

Honorért meg kell dolgozni...

Marketingman: itt megtalálod összes questet 61-99ig

Ez tényleg így mûködik, hogy class5ös honor kvesztekben csak lidben az ogrék dobálják a céltárgyat?
Kicsit marhaságnak tûnik, hogy 30 darab kell és egy kör alatt max 6ot találok, aztán elfogy a mob...

Hali...tudna valki adni 1-2 használható tippet hogy hogy lehet megcsinálni a 94. lvl-ben a 3-perces questet??? mer sztem azt a **** blader boss-t még 5 perc alatt se lehet megölni.... És ráadásul warrior-om van... Azért elég vicces lenne cabal-ban elakadni...😊)):S
Jah bocs a végét most olvastam el xD

Sztem nem érte meg felvinni 20ig.. az a 24s es CD nagyon sok 😛
9esen kell meghagyni sztem 😊

Azert ez joot ut😄
(Nem orultem meg, csak abbahagytam mar egy ideje cabalt es kivancsi voltam ra, h mien lehet igy a scud)

Helyes! Azt kell csinálni 😊

wordsworth
inkabb veszek sok piát, meg megyek bulizni haverokkal 😄

Mert az már betegesen függõ.. XD

Van akinek egy vacsorája kerül ennyibe....

HencStein
ismerek nem 1 embert aki havi 20-30k költ gaméra és kiis vesz aniyt mert goldot farmol meg cucot meg stb... és több kariját eladta már

wordsworth
Amugy ez elég jol eltalalt jaték, számomra kicsit kilóg abbol a tipikus keleti gamekbol, azér is jatszom vele.. De sztem mindenki így érzi

Szerintem meg haggyuk már ezt a karakter eladás/vevés témát.ywy megkérünk hogy légyszives máshol áruld a karaktered mert itt nincs rá vevõ és úgyiscsak a vita lessz belõle!
Jó az addig rendben van, hogy nincs kedve végig farmolni a játékot, de ki az az elmebajos aki 60k ért vesz meg egy quva karaktert? xD
Sztem egy 70es wow karit megvenni 15 nél többért.. hát nemtom sztem aki megveszi az nemnormális.. -.-
Láttam már olyat, hogy pl wow.. 18k ért megveszi 3hónapra a játékot (még az alap wowot..) ennyi idõ alatt sztem simán lehet csinálni egy 60 as karit és azt el akarja adni 50k ért.. a kutya se veszi meg, mert ennyi erõvel bárki megveszi újonnan a game-t és csinál magának.. elvégre a játékélményért kell fizetni nem pedig a karakterért.. -.-
Egyébként elmondanám, hogy a cabal 100 fölött quvára unalmas szóval már ezért is érdemes megvenni.. 😛

Én is egyetértek azzal amiket leírtál.... De amúgy sztem ma már va annyi õrült ember h egy 120-150 közti karit tuti hogy el lehetne sózni valamennyiért.... Pláne ha dualtrans-os...vagy toplistás kari....

De mivel ez egy játék sztem nem érdemes ebbe pénzt ölni....mert sztem az elég rossz szájízt adna az egésznek...
Sztem jobb ha az embernek van egy saját karija amit csak õ fejleszt és csak az övé...így a legjobb...😊
Tudod azért te csak a saját szempontodból nézed, és ez igy korántsem ad teljes képet. Van aki nem élvezi azt hogy öli folyamatosan a mobokat de szeretne mondjuk résztvenni magas szintû pvp-ben. Ezek kétfelé oszlanak: van aki nem teheti meg ezért vagy nem játszik vagy húzza a száját de nekiáll fejlõdni. Van aki viszont megteheti és úgy gondolja hogy az õ szabadideje többet ér annál minthogy farmolással töltse.
Én mondjuk személy szerint szeretek játszogatni, nem fejlõdök gyorsan nem erõltetem a játékot. Le vagyok maradva és? Nem azért játszok hogy én legyek a legjobb hanem azért hogy élvezzem....
persze ez csak egy vélemény de legalább ez az enyém😛

Na jó de wow acc kell a ráknak😄

persil
Én személy szerint ledobnám a tajgetoszról azt aki 60 ezer forintért megvesz egy szar karakter egy számítógépes játékban, egy olyan országban ahol az emberek fele 60 ezer forintért dolgozik egy hónapot...

Szánalmas. Amúgy meg általában az költ pénzt, ilyen xp boost szarokra meg karakterre meg mindenféle frincfrancra aki arra nem képes, hogy önnön erejébõl összehozzon egy karaktert. De az ilyennek inkább tetriszeznie kéne, és nem más "munkájával" feszíteni. Pföj.