Cabal Online
  • MarketingMan
    Na először is kezdjük ott, hogy aki ennyi faszláma buziságot hord össze, az sztem bármelyik intelligen(NEM KOCKA HANEM INTELLIGENS, TE BUTAARCÚ) embernek szemetszúrna. És itt azért elég sok olyan tag is írogat aki nem ért midnent...és nem lenne jó ha az alatt a kis idő alatt amíg ebben a játékban lelik öröműket, olyan idióta egyedek hülyeségeit memorizálnák, mint amilyen TE vagy!
    Az meg, hogy én mennyire vagyok kocka vagy sem, arról halvány lila gőzöd nem lehet, és lehet hogy egész kicsit meglepődnél, ha akár a közelében is lehetnél annak hogy megismerj.. DE NEM VGY ÉS NEM IS ISMERSZ!!...szóval ne is ítélkezz.. Én sem a szeméjedet bíráltam, hanem azt a sok idióta gyökérséget amiket itt összehordtál az utóbi időkben...
    Na meg az a másik fele, hogy ne legyél annyira büszke arra hogy 67-en g.master voltál mert sztem én két kezemen se tudnám megszámolni azokat az embereket akik már 67-en dualtransok voltak...és azok csak azok akiket én ismerek....NA ŐK a kockál, nem is kicsit.. És a skillhúzás meg amúgy is csak részben idő kérdése, a lényeg hogy hogyan csinálod...
    Az FT solo-dat meg megnéztem volna, KIS BARÁTOM.... Ha annyira nagy PRO vagy akkor meg mi a faszt sírtál tizenakárhány hozzászólással korábban a B2F party-val kapcsolatba....szal gyanús vagy nekem egy PÖPPET...

Ha meg véletlenül akadna olyan dolog amit nem értenék azt akkor sem egy ilyen kis nagypofájú görcstől kérdezném meg, aki azt hiszi magárol hogy hú de nagy pro...hanem olyas valakitől aki alapvető intelligenciával rendelkezik...és kicsit még ismeri is a játékot...