Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz 😛
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Warrior: +1000hp 30mp-ig
FS: 2mp-kent 100hp autoheal
Wizard: +300 magic es -400 def
Blader: ?
FB: 3 playert tud teleportalni
FA: +70 hp-reg
Nagyon nem biztos, cask erre kovetkeztettek a skillek leirasabol.
Viszont, a nation epaulette az komoly lesz😄😄 5x hp, de csak az uj mapon lehet hasznalni asszem.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Egyáltalán tudod, hogy hogykell? -.-
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Sztem te a patren patrenes questre gondolsz, amit nem tud megcsinálni..
Az tényleg nehéz, oda már nemelég a gmaster.. legalább compnak kell lenni hozzá.
Egyébként nem is éri meg megcsinálni 1 jódarabig, mert elég jó droppok szoktak ott lenni.. 😛
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ
Thx a válaszokat, és a videót. Aszem ezek után meni fog a combo is.
CSá!
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
1. 50 felettõl lehet máshova is menni
2. ilyen kérdés nemvolt úgyhogy továbblépünk 😄
3. lesz még ilyen, nyugodj meg, én jelenleg lvl 92-n anyáztam hogy miért csak 2 questet adott, ráadásul mindkét questben pézt is kellett fizetni (a jutalom a végén persze ellensúlyozta, de akkoris)
4 jól bevált kombó oktatófilmemet tudom csak ajánlani, minden kaszthoz mûködik
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Lenne pár kérdésem,
1, Mikor lehet tovább menni a töbi területre?
3, Lv40 fölött mindenkinek ilyen kevés q-t ad? Lv43 vagyok kaptam 2q-t aszt kalap kabát, enyi. 3kocka lett tele az xp-bar on, a töbit meg farmoljam össze?
4, Valaki mondja már meg hogy hogyan lehet használni a combo skillt a wizardal /mert az lennék én 😊 /
Köszi a segitséget.
Amúgy tegnap este láttam h te is az Extravagence guildben vagy ugyanezzel a névvel csak már a crystal dragons-oknál...😊
TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ
De ez hogyis mükszik?.....mer én igazából cabal cashbõl akarok majd bevásárolni pár cuccot....szal én ezt a részét akarom majd kihasználni... De nem akarok x hónapra elõfizetni.... Bár nem tom h lehet-e így külön is....
txh az infot.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de ez tuti hogy mûködik mert több klántársamnak is van..
Remélem nem új kliens..mer én tuti nem csinálok új karit...:S.... Az a baj h iszonyat sok idõ elérni a transcendert....
Az új server meg elég izgi lehet ha valaki most kezd új karit....
Én azon töprengek h majd talán egy force bladert jó lenen indítani...de tényleg sok idõ...és inkább a warriorom viszem el olyan magas szintre amilyenre csak lehet.... A Completer skillje nagyon jó....talán a leggyorsabb lesz az új completerek közül.... úgyis döglassú a warrior...:S
Azt hiszem át fogok nézni egy varázslóval, de ha belegondolok, hogy mennyi farm mire értelmes szintû lesz, lehet feladom majd inkább az egészet 😊
de a 12 skillbol egyelore csak a completer van keszen ez 2007.08.08-n jott ki Koreaban tobbi meg nemlatot napvilagot 😊
ebben a reszben mar talan fognak mukodni a petek is 😄
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
De remélem most megoldják... és majd dél körül kiderül....
Úgy néz ki mindenkinek máshogy cseszõdött el...elvégre ez valami bug...
Jaj de jó lenne ha már a warrioromnak ilyenje lenne... Az övé tökre olyan mint a cascade break...sõt tök ugyanaz/sajnos/....csak kb 5* akkora területre...és gondolom nagyobbat sebez...
De amúgy gyönyörû mind....
Remélem h tényleg ma tolják be ezeket...bár nem tom... Csak sajna én még a.master 7/55 vagyok....:S
Meg hallottam valami pletykát....de nem tom van-e alapja.... Mégpedig h a kövi upgradeban lesznek új completer skillek...nem tom ilyet más is hallott-e...engem kicsit meglepett... Hát...bárcsak igaz lenne..😊
De basszus....az Extravagence egy elég komoly klán volt...tele 100+-os karikkal....nem tom hogy a fenébe hozták ezt össze....
Meg a barátlista eltünését akkro sem értem...
És már egy csomószor bejelentkeztem újra...és semmi....
Elvileg ma lesz megint mainteance reboot olyan 9-10 óra körül...remélem rohadt gyorsan megoldják a problémákat...:S
Tegnap a Cabal kliensnek a belépõ oldalára ki lett írva pár új hír....pl ezek:
2007.08.30. CABAL Client Login Problem - Resolved
2007.08.30. CABAL Client Login Problem
2007.08.30. Credit Card Payments
2007.08.30. Maintenance Reboot - 31st August 2007 - 8:00 GMT+1
Na ezeket írja ki...de eleve ezt a credit payments-et nem is értem mivel nem vok fizetõs..meg elvileg ma reggel is leáll majd a server....
De ez ám írtó nagy gáz ami történt.....szal ha valakivel történt hasonló és tudja mi lehet akkor légyszi írjon... Meg az a gáz h annyira nem tok angolul sem h meg tudjam magyarázni mindenkinek/Guildbe-haveroknak/, hogy mi a szar történt...mer tuti nem õk dobtak ki...meg hát a barátlista is törlõdött.....
Az egyik haver kérdését tolmácsolnám felétek. Elkezdet játszani ezzel a Cabal Online nevü játékkal, és kezdéskor beszerzet magának egyilyen, mi is ez?.... ja petet. A kérdése az lenne hogy ez csak disznek van egyelöre a játékban? Vagy lehet tréningeltetni a késöbbiekben.
Szasztok.
Uyganannyit lõsz és mindegyik mob kb ugyanannyi xpt ad 😊
Egyenlõre örülök h core-okat viszonylag gyakran dob nekem... Pl ma is jött egy high upgrade meg egy force... Tegnap jött 1 force meg 3 medium...😊)... Pedig nem játszok olyan sokat.....
Meg lamp is jön általában 2 minden nap... szal be kell érnem ennyive...:S
Tehát pont hogy hamarabb éred el a több attrib pontot 100 felett, mint eddig, de a kimaxolás még nehezebb lesz.
De összességében meggyorsították a fejlõdést szvsz (sajna, merthogy mégtöbb skillfarmolásra lesz majd szükség a szintentartáshoz).