Cabal Online
  • Iridescent
    Razuel te csak hülyeséget tudsz mondani :P Mercuryn azért nincs sok mithril, mert benn hagyják klánban, MARS-on meg pénzhajhász az összes. Hidd el jobban tudom ezt, sok Exodusos haverom van, fele (GA).

És hogy miért harcstílus? Vegyük az FS-t, amit kétféleképpen fejleszthetsz. Vagy PvE-re gyúrod ki, ekkor a Sword skillekre támaszkodsz, vagy PvP-re, ilyenkor a Cannonokat használod csak. Ez számomra 2 különböző stílus, ezt WoW-ba hol csinálod meg? Odamegy a Mage és lekardoz mindenkit? Blader PvP: van vagy 3 féle combo ami létezik PvPre, a legjobb az amiben egyszer használod a Gm skillt és csakis a legvégén, azt nem mondom meg miért, mert buta vagy és nem értenéd meg. Itt statok alapján fejleszted a Char-od, mindegyik másra ad, minden kasztnál máshogyan számolva.

És fogadd meg Marketing tanácsát, nyugodtan menj WoW fórumra vonaglani még segítek is http://www.worldofwarcraft.hu senki nem kíváncsi rád én meg főleg nem, szal itt lezártam veled a kommunikációt. Szerencsére mindenki tudja, hogy csak hülyeségeket tudsz mondani, így nem hallgatnak rád, csak kiröhögnek egy szánalmas, feltűnési viszketegésgben szenvedő, az emberi fajra szégyent hozó emberi egyedet ha eléred a szintjét. Tudod egy fórumon segíteni szokás (kivéve ha offtopic), de te itt csak flamelni tudsz meg fikázni.

Secter: ha nem tudsz választani így, akkor sehogy se :P Én nem tudom eldönteni neked mihez van kedved.

Marketing te ki vagy nálunk?