Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az XP szint valtoztas egy jokora kiszuras, mert a lvl 150-hez szukseges XP mennyisege nem valtozott. Ez pedig azt jelenti, hogyha a felso szinteket konnyitettek, akkor az alatta levo szintek lettek nehezebbek. Igy joval kesobb jutsz hozza az attrib pontok nagyobbik reszehez.

A Mociról annyit h 4 napja csak FRs bossokat ölök ez napi 50+ bosst jelent és még nem droppolt 😞
A boardok 99%a szerintem item shopból valóak. Van olyan árus, aki 4et árul folyamatosan, ha egy elmegy, veszi is a következõt és pakolja ki.
Egyébként az említett mobok a boardot, nem a bikeot dobják asszem. Meg talán minden dobhatna, nem csak ezek, csak épp semmi nem dob 😄
Ha minden igaz, a nagy bossok dobják hó eséllyel (FR, LS), a motorok szerintem mind onnan vannak.

Csak így érdekességképpen....van itt olyan aki már valaha talált astral board/bike card-ot?? Elvileg Auto Cannon meg Hound S0-1 dobja a sima 20 millásat a Ghost Blader meg a 150-200 millás nagy astral bike-t.... De én még soha nem láttam hogy akárkinek is kiesett volna...pedig elég sok viszonylag alacsony szintû kari jár ilyenekkell....sõt... Nagyon sok....
Ha nem xpzel b1fben, akkor mit csinálsz? A sarok mögül figyeled a mobok életviteli szokásait? Netán leülsz velük snapszerozni? 😄

lvl102 ota tegnap voltam 1. b1f-ben es bedurvult ezzel a xp valtoztatassal😮 12 csikot fejlodtem, pedig nem is xp-ztem vegig, csak az elejen egy kicsit😄

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Hja, és még észrevettem tegnap, hogy mintha megemelték volna a coreok esésének esélyét.
Már kb 90 óta hetente egy ha esik az már nagy szám. Tegnap FRben csak úgy lõdözgettem mobokat (dance helyett célszerû SP feltöltés 😄 ) és esett 2 upgrade high. Meg mégegyet találtam valamelyik dungeonban. RSben pedig két force core...
Szóval lehet hogy kicsit megbolondították ezt is szerencsére.
(csak érdekességképpen, az upgradekat elhasználtam mind, végre +4es lett a másik kristályom is... eddig +3 volt, vagy 6 failure után végre ráment 😄)

az szep en majd ma megyek csinalok par B1F-t par LiD-t es par RS-t

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

(fõleg most, hogy megbabrálták a 100+ xpt, eddig két xp pötty volt egy skill szint, most 3 lett... de legalább majdnem egy teljes szint egy 2 órás b1f kirándulás)

Hja, te már nem academyban vagy?
Dupla trans nekem 150ig esélytelen, még szimpla se vagyok 😄

persze hogy johetsz csak Nethy meg phoee kulon van nicetol meg tolem a kovetelmeny a dbl trans es utana meg kell varnod amig beajanlanak oda

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Skillhúzáshoz mindegy mekkora a skill, csak használni kell. Én a novice skillek közül az egyiket ajánlom (FAnak frozen arrow, vagy mi ideális), amit lvl9re kitolsz és akkor a cooldown annyi, mint a cast time (azonnal lehet újrahasználni). Kipöckölöd a hotkeyét és keresel eccerû mobokat (szürkéssárga) amiket halomra ölhestz (novice skill, tehát nem hal meg a mob azonnal).
Vagy a másik lehetõség, hogy csinálsz magadnak egy combo sorozatot 4 gyors skillbõl (FAnál 1.2 sec) és dungeonban folyamatosan combózol sok életes monsztán (ez a gyorsabb, de fárasztóbb megoldás, az elõzõt lehet félzombi üzemmódban is csinálni, itt figyelni kell combókra).
Tehát skill, skillszint mind1, csak használni kell a skilleket.

A lényeg az hogy gyors skillek legyenek, és kombózz amikor csak tudsz.

Ajánlott hely: ghost ship party dungeon. 70-es szint környékén szinte semmi xp-t nem kapsz, viszont sok a hpjuk lehet rajuk kombozni😊

Nem tudná valaki megmondani h a skilleket hogyan lehetne gyorsabban húzni??.... elvileg akkor is gyorsabb ha lvl20-as alapskilleket használok...mer elég sokan így csinálják...úgyhogy ki is nyomtam két alapskillt 20-asra... Ez tényleg jobb így??..

Jah és amúgy én is szívesen belépnék az Exodus klánba de fogalmam sincs hogy kit kéne megkeresnem...és h mik a követelmények...:S
Zarachi, én is mehetek még mindig oda?
(Danagor vagyok amúgy 😊
Akartam már keresni a fõmuftit nálatok, de mindig inkább farmolni mentem 😄
Nethy, a feltétel gondolom, hogy Procyon legyél...

Jimbu pár cucca😛

Nethyrrea
oda mi a követelmény?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethynek teljesen igaza van a 2slot uberel mindent megha lv99-s set is az 3 slot meg a legjobb mutatok is nektek egy 3 slotos helmet ez egy elegszep kis darabb 😊

Nethy huzzal bele hogy atgyere masik guildbe 😊

Nethyrrea
jah és catalystoknál ha az adott item +-os, az növeli a siker esélyét.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jaj és egy dolgot még elfeljtettem.... hogy a lvl2-es enchantnál mivel csak force core kell...mi szabályozza h mennyit kell betenni?... Vagy ha 2 helyett 3-at raksz akkor valószínû h jobb ench-et kapsz?...
Na feladom itt a leckét keményen a sok kérdéssel...😊)
Hm...köszi h elmagyaráztad...sokat segített... 😊).. nagyjából sztem sikerült felfognom csak ez a catalyst ez tulajdonképp micsoda?...mert a táblázatba úgy írja mintha egy másik cuccot kéne betenni/ami gondolom nem kell h slotos legyen/...bár ez még nem tiszta...
Jah meg így érthetõ nagyjából az 1 slot...de több esetén mi a helyzet?... Ha betöltöd az elsõ slotot egy enchantal akkor indul a kísérletezés a másikkal vagy a harmadikkal??..
Én eltudom..
Vannak a lvl1es enchantok.. és vannak a lvl2es enchantok.. (Ezt flasheld meg)
Ahhoz, hogy enchantot tegyél a cuccokba kell force core és egy slotos cucc (amibe az enchet rakni akarod)
Odamész a core alchemisthez.. rákatt az upgradera.. bejön egy ilyen rácsos mezõs cuccos oldal.. az elsõ négyzetrácsos részbe belerakod az enchantolni kívánt cuccot, középre a force corekat jobb oldalra meg a catalistet (ezzel szabályozni tudod, hogy mit rakjon a cuccba)
Catalistet csak a lvl 1es enchantokhoz használhatsz.. ha lvl2es enchantot akarsz a cuccba rakni, akkor 2 vagy több force core-t kell a középsõ részbe rakni és akkor esélyed lesz rá, hogy lvl 2es enchet ad..
A lvl 2es encheket nem lehet szabályozni.. randomba ad egyet, ezért drága az ampos, crit rate-s cucc..
sok sikert hozzá.. kelleni fog ^^

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Valaki elmondaná nekem nagyvonalakba h hogyan lehet a slotos cuccokat upgradelni?..... skillamp-ra critical-ra és sok egyéb finomságra...
Csak mer sajnos fogalmam sincs hogy kell....pedig most már neki akarok állni megvenni és megcsinálni a settet.....
B1fet én egyelõre kerülöm, túl sok xp 😄

HencStein
b1f-be soloztam 1 edül ott nekem kiesett 2 set 2 slotos osmi

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Kell sok map part és menni LiDbe farmolni. 6ból 4szer esett duplaslotos a végén nekem, ebbõl 2 armor, 2 egyéb. 20 perc alatt végig lehet szaladni izzadás nélkül (na jó, legalább is nekem már nem izzadás 😄 ).

Nethyrrea
az armor az elég gyakori, de a kesztyû/sisak/csizma....azok miatt fájt a fejem.

Én már lassan két hete nem tudok eladni egy nyamvadt üres kétslotos somium battlearmort :/
Pedig 450ért árulom a piacon 😄
Kesztyû és sapka valóban kevesebb van, meg többe is kerülnek (1,5-2 milla). De még mindig könnyebben pótolható, mint egy elcseszett terra armor (mondjuk alz drop lett bele skill amp helyett upgradekor 😄 )

Zsir, megint a bot rovidebb vege jutott... <#falbav>
Pedig mar csak 3 kocka kellett volna a 106-hoz. <#violent>

Nethyrrea
hát azért ígyis jó 2 hét keresgélésbe került mire jó drágán ugyan de tudtam szerezni üres 2 slotos osmi szetet magamnak amibe azt raktam ami nekem jólesett....

azért van osmiumban több ember mert afölöttibe 2 slotosat találni olyan mint a lottóötös, márpedig egy 2 slotos armor bónusza messze felülmúlja egy nála jobb de 1 slotosét/slotnélküliét. szerintem

Szerintem azért vannak sokan osmiumban, mert abból sok van.
Ami nagyot dob, az lvl2es upgradek (skill amp, crit rate). De az ritkán jön össze. Osmiumból van egy rakat a piacon, lehet velük próbálkozni. Nem véletlen, hogyha valakinek van egy +ampos titánium kesztyûje, azt fogja majd hordani 150en is, mert többet ér, mint egy bármilyen más slotos mitril.

Hát jah...ezt én is értem...de Razuellel értek egyet abban h sztem is inkább akkor már magasabb szintû ruhába tolok slot extendert...bár ki tudja...
Amúgy meg az h 130+ fölött érdemes csak craftolni...hááát... lehet... De sztem azér a 150 milláért amiért összerakják annyiért simán lehet venni is... A legbrutálisabb cumók kb pontosan annyiba kerülnek...
Pl a minap láttam egy redosmi gs +7-est és asszem még critical rate és dmg + 10 vagy 20%-is volt benne...már nem emlékszem pontosan...
És az a kard volt 140 milla...
Persze biztos h van jobb csak azt már nem 150 milla kikraftolni😊
3 slotos osmot, high slot extenderrel lehet csinálni.. de az sztem nem normális aki belerakja egy osm ruhába.. akkor már belerakhatja egy slotos shine vagy egy mystic ruhába és lesz egy 2 slotos 99+os ruhája amibõl megint csak nemsok futkos a game-ba, így az értéke elég nagy.. 😛

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

3 slotos mithrillre a esely kb 0%
es a craft igen is megeri csak nem ezen a szinten 130+ folott eri meg mert pls egy jo cuccot mar 150m-ert gyartanak le 😄
Marketing egyszeru hogy miert vannak altalaban Osmiumban a slotok miatt
mert 2 slotos setjukvan igy tobb bonuszt raknak osszes mig SG 1slotos csak
es van olyan is akinek 3 slotos Osmiumja van 😄

a Styler kari az az aki critcal ratera es critical dmgre is koncentral ok a stylerek

hát jah..valószínüleg ez lesz... Amúgy nekem is most a titanium cumók közül 1-2 erõsebb mint az 1 slotos osmium... különösen a cipõm..
Egész egyszerûen egy 3 slotos crafted osmium erõsebb mint egy egyslotos nem crafted shineguard.

Ja és nem tudja valaki h shineguard cumókat milyen mobból/bossból lehet kiverni?.....
És ha már az ilyen sokat emlegetik itt a mithril és egyéb "legendás" cuccokat...az a meglepõ h egy csomószor még 150-es listavezetõ karik is osmiumba járnak....😊.. Elég fura...de ezek szerint valaki szerint azzal is el lehet boldogulni... és nem csak pvp-re veszik fel megtévesztésként...mint ahogy azt sokan teszik az alacsony szintû armorokkal..XD... hanem egyszer kifigyeltem 1-2 150-es karit /Abel-DustBit3/ és a questeket...meg dungeonokat is ilyenbe nyomják...:S..
Hát igen....kraftot én se másnak csinálnék(annyi pénzért) hanem csakis magamnak...
De sztem úgyis az marad h a talált cuccokat eladom boltban vagy piacon(pl az epalokat) és abból veszek cuccokat...bár nem lesz egyszerû
Pont ezt próbálom elmondani hogy itt a craftnak nem a pénzszerzés a lényege magas szinten hanem hogy magatoknak megcsináljátok a legjobb cuccokat... És tényleg riszpektje lesz a krafternek a guildban.

HencStein
ui: csak ékszereket éri meg craftolni semmi mást

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
nálunk ez ugylett megoldva hogy ékszereket csinálnak. azokba öljük a pénzt.meg cucot igy rof/g/s meg aog etc +8+9+10 sokkal gyorsabban megkapjuk a mithril cucot meg ki lehet farmolni

Nethyrrea
3 slotos mithril? még 2 slotosat se láttam soha.

egyébként ott a kulcsszó. nagyobb guildek. csak ott éri meg kraftolni, mert egyébként nincs az a pénz amiért a szükséges alapanyagokat össze tudnád szedni, és csak ott van annyi ember hogy kellõ mennyiségûvel el tudjon látni (arra alapozok hogy eddig ilyen cuccokat kb mennyit találtam játék során)

Hidd el egy idõ után a nagyob guildok tömni fogják pénzzel a craftereiket mert pvpben mondjuk miden kis csepp bonusz számítani fog késõbb amit a craftok adnak. De egyelõre még a top cuccokból (2-3 slotos mithril 😊 ) az egyszerû halandónak álmodoznia is alig szabad nemhogy még craftoljon belõle ami jó eséllyel nem is sikerül.
A cabal craftrendszerében miért is van ilyen sok fail esély? Nos azért mert itt van értelme a magasabb szinteken. Nem úgy mint a legtöbb MMO-ban, ahol eg raid bossból simán ki lehet ütni az ugyanolyan/ jobb cuccokat mint amit kraftolni lehet. Viszont cserébe igenis meg kell szenvedni a craftolással, ha nem így lenne akkor igen hamar mindenki iszonyat táp cuccokban szaladgálna...
persze ez csak az én véleményem.

Általános vélekedes most már a hivatalos fórumon, hogy kraftolni egyszerûen nem éri meg. Hatalmas pénznyelõ, de megélni belõle nem lehet.
Akik spéci osmium vagy nagyobb dolgokat gyártanak, rengeteget buknak egy-egy krafton. Annyiért, amennyibe került, senki nem veszi meg. Fõleg a lényeges alapanyagok (shape/disc és persze az upgradelt cucc) hiánya az ok. (ráadásnak ott a magas szintû nagy failure esély)
Szóval a kraft nagy lofütty jelenleg, csak akkor érdemes nekiesni, ha tényleg tele vagy lóvéval (200+mill) és olyat csinálsz, ami neked nagyon kell (pl egy ruha). De piacra gyártani nem érdemes.

Amúgy ne nézzetek amatõrnek de én eddig egyetlen egyszer craftoltam még csak és...igazából nem is tudom h hogyan lehet cuccokat gyártani...pl a alotos cuccokkal hogyan kell bûvészkedni meg ilyenek... ahogy így olvasgattam biztos tuti amatõrnek nézel majd....de eddig mindent megvettem és nem csináltam egyet sem... Amúgy ezeket hogyan kell?
Nethyrrea
és akkor még nem vettél magadnak osmium 2slotos szettet, és akkor még nem upgradelted fel õket....

azért megy itt a pénz. skillekben (upgrade) javarészt még az amasternél vagyok elakadva hiába vagyok már gm, de a többi kiadás miatt egyelõre nem értem utol magam.

Hát lehet h van benne valami amit mondasz....de én inkább arra céloztam h sokan még a meglévõ lehetõségeket se aknázzák ki...és így pláne h nincs lóvéjuk... Meg most már UndeadG-ben lehet találni pár osmium cumót is...fõleg ha partyba nyomom a klántagokkal... És hát a legalapabb osmium cipõ/sapi/kesztyû/armor is 50-75 rongyért elmegy a boltba... Szal így mégjobb... de amúgy most néztem én is h G.Masteren ha bejönnek az új upgradek akkor szép összeg fog elmenni....
b1f trükköket énis tudok..
b2f trükköket nem mert még nem voltam b2f-be de ezt már mondtam..
mithrill fegyó készítse.. biztos nagyon izgalmas, de nem nagyon tud érdekelni.. xD
nemtudom a droppokat? mintha ebbe olyan sok féle drop lenne..
war serón csatáztunk épp eleget a capellákkal.. hát mondhatom nagyon jó amikor összegyûlnek a procyk lezúzzuk a capellásokat aztán 5perc múlva 2x anyi capellás lesz mint mi és elcsipáznak.. -.-

KapuBen
miaza stylekari?

LAMBORGHINI THE BEST CAR