Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az említett mobok a boardot, nem a bikeot dobják asszem. Meg talán minden dobhatna, nem csak ezek, csak épp semmi nem dob 😄
Ha minden igaz, a nagy bossok dobják hó eséllyel (FR, LS), a motorok szerintem mind onnan vannak.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Már kb 90 óta hetente egy ha esik az már nagy szám. Tegnap FRben csak úgy lõdözgettem mobokat (dance helyett célszerû SP feltöltés 😄 ) és esett 2 upgrade high. Meg mégegyet találtam valamelyik dungeonban. RSben pedig két force core...
Szóval lehet hogy kicsit megbolondították ezt is szerencsére.
(csak érdekességképpen, az upgradekat elhasználtam mind, végre +4es lett a másik kristályom is... eddig +3 volt, vagy 6 failure után végre ráment 😄)
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
Dupla trans nekem 150ig esélytelen, még szimpla se vagyok 😄
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
Vagy a másik lehetõség, hogy csinálsz magadnak egy combo sorozatot 4 gyors skillbõl (FAnál 1.2 sec) és dungeonban folyamatosan combózol sok életes monsztán (ez a gyorsabb, de fárasztóbb megoldás, az elõzõt lehet félzombi üzemmódban is csinálni, itt figyelni kell combókra).
Tehát skill, skillszint mind1, csak használni kell a skilleket.
Ajánlott hely: ghost ship party dungeon. 70-es szint környékén szinte semmi xp-t nem kapsz, viszont sok a hpjuk lehet rajuk kombozni😊
Jah és amúgy én is szívesen belépnék az Exodus klánba de fogalmam sincs hogy kit kéne megkeresnem...és h mik a követelmények...:S
(Danagor vagyok amúgy 😊
Akartam már keresni a fõmuftit nálatok, de mindig inkább farmolni mentem 😄
Nethy, a feltétel gondolom, hogy Procyon legyél...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nethy huzzal bele hogy atgyere masik guildbe 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Na feladom itt a leckét keményen a sok kérdéssel...😊)
Jah meg így érthetõ nagyjából az 1 slot...de több esetén mi a helyzet?... Ha betöltöd az elsõ slotot egy enchantal akkor indul a kísérletezés a másikkal vagy a harmadikkal??..
Vannak a lvl1es enchantok.. és vannak a lvl2es enchantok.. (Ezt flasheld meg)
Ahhoz, hogy enchantot tegyél a cuccokba kell force core és egy slotos cucc (amibe az enchet rakni akarod)
Odamész a core alchemisthez.. rákatt az upgradera.. bejön egy ilyen rácsos mezõs cuccos oldal.. az elsõ négyzetrácsos részbe belerakod az enchantolni kívánt cuccot, középre a force corekat jobb oldalra meg a catalistet (ezzel szabályozni tudod, hogy mit rakjon a cuccba)
Catalistet csak a lvl 1es enchantokhoz használhatsz.. ha lvl2es enchantot akarsz a cuccba rakni, akkor 2 vagy több force core-t kell a középsõ részbe rakni és akkor esélyed lesz rá, hogy lvl 2es enchet ad..
A lvl 2es encheket nem lehet szabályozni.. randomba ad egyet, ezért drága az ampos, crit rate-s cucc..
sok sikert hozzá.. kelleni fog ^^
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Csak mer sajnos fogalmam sincs hogy kell....pedig most már neki akarok állni megvenni és megcsinálni a settet.....
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Pedig 450ért árulom a piacon 😄
Kesztyû és sapka valóban kevesebb van, meg többe is kerülnek (1,5-2 milla). De még mindig könnyebben pótolható, mint egy elcseszett terra armor (mondjuk alz drop lett bele skill amp helyett upgradekor 😄 )
Pedig mar csak 3 kocka kellett volna a 106-hoz. <#violent>#violent>
azért van osmiumban több ember mert afölöttibe 2 slotosat találni olyan mint a lottóötös, márpedig egy 2 slotos armor bónusza messze felülmúlja egy nála jobb de 1 slotosét/slotnélküliét. szerintem
Ami nagyot dob, az lvl2es upgradek (skill amp, crit rate). De az ritkán jön össze. Osmiumból van egy rakat a piacon, lehet velük próbálkozni. Nem véletlen, hogyha valakinek van egy +ampos titánium kesztyûje, azt fogja majd hordani 150en is, mert többet ér, mint egy bármilyen más slotos mitril.
Amúgy meg az h 130+ fölött érdemes csak craftolni...hááát... lehet... De sztem azér a 150 milláért amiért összerakják annyiért simán lehet venni is... A legbrutálisabb cumók kb pontosan annyiba kerülnek...
Pl a minap láttam egy redosmi gs +7-est és asszem még critical rate és dmg + 10 vagy 20%-is volt benne...már nem emlékszem pontosan...
És az a kard volt 140 milla...
Persze biztos h van jobb csak azt már nem 150 milla kikraftolni😊
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
es a craft igen is megeri csak nem ezen a szinten 130+ folott eri meg mert pls egy jo cuccot mar 150m-ert gyartanak le 😄
Marketing egyszeru hogy miert vannak altalaban Osmiumban a slotok miatt
mert 2 slotos setjukvan igy tobb bonuszt raknak osszes mig SG 1slotos csak
es van olyan is akinek 3 slotos Osmiumja van 😄
És ha már az ilyen sokat emlegetik itt a mithril és egyéb "legendás" cuccokat...az a meglepõ h egy csomószor még 150-es listavezetõ karik is osmiumba járnak....😊.. Elég fura...de ezek szerint valaki szerint azzal is el lehet boldogulni... és nem csak pvp-re veszik fel megtévesztésként...mint ahogy azt sokan teszik az alacsony szintû armorokkal..XD... hanem egyszer kifigyeltem 1-2 150-es karit /Abel-DustBit3/ és a questeket...meg dungeonokat is ilyenbe nyomják...:S..
De sztem úgyis az marad h a talált cuccokat eladom boltban vagy piacon(pl az epalokat) és abból veszek cuccokat...bár nem lesz egyszerû
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
egyébként ott a kulcsszó. nagyobb guildek. csak ott éri meg kraftolni, mert egyébként nincs az a pénz amiért a szükséges alapanyagokat össze tudnád szedni, és csak ott van annyi ember hogy kellõ mennyiségûvel el tudjon látni (arra alapozok hogy eddig ilyen cuccokat kb mennyit találtam játék során)
A cabal craftrendszerében miért is van ilyen sok fail esély? Nos azért mert itt van értelme a magasabb szinteken. Nem úgy mint a legtöbb MMO-ban, ahol eg raid bossból simán ki lehet ütni az ugyanolyan/ jobb cuccokat mint amit kraftolni lehet. Viszont cserébe igenis meg kell szenvedni a craftolással, ha nem így lenne akkor igen hamar mindenki iszonyat táp cuccokban szaladgálna...
persze ez csak az én véleményem.
Akik spéci osmium vagy nagyobb dolgokat gyártanak, rengeteget buknak egy-egy krafton. Annyiért, amennyibe került, senki nem veszi meg. Fõleg a lényeges alapanyagok (shape/disc és persze az upgradelt cucc) hiánya az ok. (ráadásnak ott a magas szintû nagy failure esély)
Szóval a kraft nagy lofütty jelenleg, csak akkor érdemes nekiesni, ha tényleg tele vagy lóvéval (200+mill) és olyat csinálsz, ami neked nagyon kell (pl egy ruha). De piacra gyártani nem érdemes.
azért megy itt a pénz. skillekben (upgrade) javarészt még az amasternél vagyok elakadva hiába vagyok már gm, de a többi kiadás miatt egyelõre nem értem utol magam.
b2f trükköket nem mert még nem voltam b2f-be de ezt már mondtam..
mithrill fegyó készítse.. biztos nagyon izgalmas, de nem nagyon tud érdekelni.. xD
nemtudom a droppokat? mintha ebbe olyan sok féle drop lenne..
war serón csatáztunk épp eleget a capellákkal.. hát mondhatom nagyon jó amikor összegyûlnek a procyk lezúzzuk a capellásokat aztán 5perc múlva 2x anyi capellás lesz mint mi és elcsipáznak.. -.-