7396
Cabal Online
-
#3085 LoL megint elbszták,most várhatunk csomót hogy helyrehozzák :( -
MarketingMan #3084 Nem LadyDestiny hanem DESTINY26 azaz HUSZONHAT te NAGYON GYÖKÉR....nem tudsz még olvasni se????? Má nagyon unom a hülyeséget, már esküszöm kijön tőled a hülyeság allergiám,....váááááá.... És sztem amúgy is fél kézzel kard nélkül is kicsontoztam volna a kis bladered-et....szal ne add nekem itt a keményet mert még csak a közelemben sem vagy.. hallod akinek nem tom meddig az volt kiírva lábjegyzetben, hogy "lvl 111 completer blader" az nekem ne keménykedjen itt.....
Na de mindegy...haygjuk is ezt...ez nem a te pályád szal evickéljél el szépen...csao -
Razuel #3083 Még több bugot és elbaszott időt :D:D
Én olyannyira meguntam az összes mmo-t, hogy az valami hihetetlen :D
Ne neked azért jó gamet.. ;) -
skyblade #3082 Az új patch mit ad? -
Blase87 #3081 azt gondoltam, mert rádírtam, és mondták hogy már nem te játszol azon a karin :D
amúgy meg mikor kezded unni, csak tartani kell 1-2 hét/hónap szünetet és újult erővel lehet nekivágni :P
-
Razuel #3080 Amúgy grat hozzá :D :
MARS 72 Blase87 146 1293391 Erinyes -
Razuel #3079 MMO* -
Razuel #3078 Szevasz bléz :)
Már eladtam a karimat meg nem is érdekel már ez az mmp ipar :D
Most egy kicsit cs-zek meg weblap készítés meg persze élek :D
Mivan veled? Még mindíg nem untad meg? : -
Blase87 #3077 razu gyere játszani ne itt oszd az észt :D
és ő nem ladydestiny szerintem :] -
NixoN #3076 császtok!!Amiket kaptunk uj küldiket ugye nem fogják elvenni most?mert még nincsenek késsz a honoros questek a végére tartogattam -
Razuel #3075 LadyDestiny vagy? Ha igen akkor teis nagyon jól tudod, hogy amikor még játszottam ezzel 120körül voltam akkor már nem tudtál megölni.. Sztem hagyuk azt, hogy ki mihez ért mert rosszul járnál :D -
#3074 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj,áááááááááááááááááááááááá -.- -
Iridescent #3073 Képes vagy ezt ide leírni Doom? :O War channel az keményeknek van ám kitalálva, nem mindig lehet ott skillt húzni ha jön 1 erősebb. Ezért tényleg felesleges itt sírni, + a Capella hadd szenvedjen, szerencsére van neked zöld channel :P -
#3072 megszöktem :) -
#3071 az ellenséget csírájában kell elfojtani, ha hadban álltok egymással kár ide jönni sírni, ez van..
ha nemtudod lenyomni, mehet a klánod segíteni..
megszoksz vagy megszöksz, ez háború:-) -
#3070 Iri kedves baratom,latom nagyon szeretnel megolni waron,mert en capellas vok te meg procyonos,de ha nem lattod volna az elobb,aramid skilles ruciban vagyok,vagyis skilleztem eppen,hogy enis dual transcenderes legyek mostmar,te meg nem hagyod azert sem,most ez mire volt jo mond meg nekem,ennyira utasz,ennyire gyulolsz,hogy meg skillezni sem hagysz ? nem akarod hogy erosebb legyek ? -
MarketingMan #3069 Ja igen...amúgy Destiny vagyokXD...ha még nem említettem volna... A nevem kicsit csalóka lehet....ez már egy nagyon régi reg itt az sg-n és nem tudtam még megváltoztatni...:)
Razuel: Továbbra is tartom azt, hogy neked túlságosan egyszerű a felfogásod ehhez a játékhoz... Nem bántásból mondom, de így van..
Szal midenkinek megvan az amiben "jó" tud lenni... Neked ott van majd a WOW, nekünk meg a Cabal..ennyi...vége.
-
Razuel #3068 De egy blader gm crit üt 4-5x akkorát mint egy sima skill.. így elsőnek nyomsz bele egy gm critet lemegy a fele hp-ja aztán jön pár kissebb amíg fel nem tölt a gm és megint bemegy egy gm skill és halott.. ennyi..
De ha sok kis skillt nyomsz aztán a végére hagyod a gm-et semmit se érsz vele mert nem sebezted le annyira hogy megölje a gm skill -
Iridescent #3067 Bladernél a Gm skill azért befejező, mert ha nagyot ütsz a gm skillel ami nem nehéz, az ellenség nem fog tudni skillt nyomni, mert meghalt, csak meg kell várni míg a blader gm skill lemegy. Persze ez nagyobb karikra igaz csak, és mondtam nem fogod megérteni elsőre :P Ha elsőnek tolja el a GM-et, azaltt jó pár skillt bekap mondjuk egy Wizardtól vagy FA-tól, de ezt élőben kell látnod. Ja és WI vok, csak nem írtam be alulra :P Mi se mondtuk, hogy WoW-ozol. És a dual transcender az jó dolog ám, csak meg kell legyen úgy lvl 110re, csak bírni kell pénzzel meg energiával, mert eléggé fárasztó tud lenni. -
Razuel #3066 WoWba: warrior oh sword+shield vagy 2h weapon ennyi..
Blader csakis a legvégén gmastozik? :D:D:D::D
Elmondanám, hogy blader fő skillje a gm a nélkül igenigen lenne nagyobb sebzést bevinni de te biztos jobban tudod hiszen már dual transra farmoltad az agyadtad
Nemtom most pronak tartod magad vagy mi? Meg ezek a nagy beszólások, hogy lenézed a marsosokat.. öcsém te aztán fasza gyerek vagy
Egyébként nem mondtam, hogy wowozok ti hoztátok fel a wowot
Egyébként milyen kasztú vagy? Gondolom nem Bl mert nagyon nem értessz hozzá vagy mercen ilyen bután is pro lehetsz?
-
Iridescent #3065 Razuel te csak hülyeséget tudsz mondani :P Mercuryn azért nincs sok mithril, mert benn hagyják klánban, MARS-on meg pénzhajhász az összes. Hidd el jobban tudom ezt, sok Exodusos haverom van, fele (GA).
És hogy miért harcstílus? Vegyük az FS-t, amit kétféleképpen fejleszthetsz. Vagy PvE-re gyúrod ki, ekkor a Sword skillekre támaszkodsz, vagy PvP-re, ilyenkor a Cannonokat használod csak. Ez számomra 2 különböző stílus, ezt WoW-ba hol csinálod meg? Odamegy a Mage és lekardoz mindenkit? Blader PvP: van vagy 3 féle combo ami létezik PvPre, a legjobb az amiben egyszer használod a Gm skillt és csakis a legvégén, azt nem mondom meg miért, mert buta vagy és nem értenéd meg. Itt statok alapján fejleszted a Char-od, mindegyik másra ad, minden kasztnál máshogyan számolva.
És fogadd meg Marketing tanácsát, nyugodtan menj WoW fórumra vonaglani még segítek is http://www.worldofwarcraft.hu senki nem kíváncsi rád én meg főleg nem, szal itt lezártam veled a kommunikációt. Szerencsére mindenki tudja, hogy csak hülyeségeket tudsz mondani, így nem hallgatnak rád, csak kiröhögnek egy szánalmas, feltűnési viszketegésgben szenvedő, az emberi fajra szégyent hozó emberi egyedet ha eléred a szintjét. Tudod egy fórumon segíteni szokás (kivéve ha offtopic), de te itt csak flamelni tudsz meg fikázni.
Secter: ha nem tudsz választani így, akkor sehogy se :P Én nem tudom eldönteni neked mihez van kedved.
Marketing te ki vagy nálunk? -
Secter #3064 Na jó ez a warrior nem jött be...szerintetek force archer vagy blader legyek??(tudom h nem specifikus a kérdésem:D(a youtube-os videókat is megnéztem de nem tok választani))
Razuel nem tom minek írogatsz ide...senki nem bírja a képedet...nemtom minek szarozod itt le a cabalt,inkább menj a wow-os fórumokba és ott istenítsd a hülye wow-odat....... -
Razuel #3063 Hát pedig nem..
Azzal meg vitatkoznék, hogy sok mindentől függ ez a játék.. csak cucc meg rank kell a szint az nem is annyira lényeg 130-40 körül már bedarálhatsz bárkit ha jó cuccaid vannak és megvan a dual trans..
jó cuccok meg mik? Az amp.. ennyit erről -
MarketingMan #3062 Uhh..hát akkor megnézném mit szólsz 1-2 emberkéhez akik pl nem is használnak GM-et... Nem egyszer láttam már olyan(főleg FB-ket) akik GM nélkül olyan karikat vertek le h nem hittem a szememnek...
Ahogy észreveszem kicsit nagyonis lea karod egyszerűsíteni a dolgokat: idézem: "ebben a gameban AZ A LÉNYEG, hogy..." Hát sztem ebben a jétékban nincs ilyen h "az a lényeg"...mivel itt kurva sok midnen számít ám a nyeréshez...és ez amit a 2. GM lenyomásáról mondtál ez írtó nagy butaság... -
Razuel #3061 Játszol pl a wow-al.. megkérdik tőlled, hogy milyen kasztú vagy? Azt válaszolod, hogy undead? :D na ne viccelj már..
MarketingMan: elmondanám, hogy marson nagyobb kockák vannak mint mercen.. még itt is beszéltünk rólla, hogy nállunk már tele volt a piac mithril cuccokkal nállatok még alig volt pár..
Egyébként nekem bladerem volt és 4 skillt használtam és asszem 5 skill volt egy combo sorozat így 2 gmast skill el tudott menni és aki a 2. GM skillt bírta az igenigen kemény volt.. FA-nak esélye nem volt aki komolyabb fenyegetés volt az a WA, BL, WI.. ennyi.. ebbe a gameba az a lényeg, hogy ki tudja hamarabb elnyomni a 2. GM skilljét -
MarketingMan #3060 oks..legyen úgy -
#3059 kaszt: fajt jelent
klassz jelenti a foglalkozását... -
MarketingMan #3058 Jah és még egy dolog, ha nem hiszel nekem akkor higgy a szemednek és nézd meg azokat az aranyos kis videókat youtube-on ahol játszva és könnyedén viszik végig az első section-okat a 4-es partyk...;) -
MarketingMan #3057 Hát ezt mindenki máshogy értelmezi, nálam a kaszt inkább a faj szerinti megkülönböztetéshez áll közel az ilyen játékokban... De ezt játéka válogatja...nem lehet tudni...
A combóról meg nem hülyeség amit mondtam(pláne FA ellen nem), mert lehet h berakod a 3-4 skillt, de nem mindig ugyanazokat nyomod el ugyanolyan sorrendben(legalábbis én nem így játszok), meg sok kari ellen sztem kevés is ha csak egy combo-bar-od van...na de mindegy te biztos sokkal nagyobb PRO vagy szal nem vitatkozom veled...;)
B2F-ről meg annyit h te Mars-os voltál én meg Mercury-s vagyok szóval egy csöppet mások a méretek és az erőviszonyok... Felőlem leugathatsz, mint ahogy azt korábban is tetted másokkal, de elég ha megnézed az offical-on a statisztikákat...
Mars-on sztem alig lehetne összeszedni egy épkézláb party-t b2f-re, nálunk viszont van bőven választék..de ez az én véleményem... -
Razuel #3056 Azokat kasztoknak hívják de mind1..
B2F-et meg kizárt hogy 4en végigvitték már.. max az első részét de hogy teljesen végigvigyék 4en az kizárt.. Bár nem tudom, hogy mi megy mostanába már egy jóideje nem játszottam, de régen mondta is egy S9es csávó, hogy még ők se tudták végigvinni pedig ők a top 1. k
Amit mondtál a comboról az hülyeség.. kiválasztassz 3-4 skillt felhúzod a megfelelő szintre és azokat nyomogatod..
"Itt a harcosok nem faj szerint vannak megkülönböztetve, hanem a játék elején kiválasztott harci irányzat szerint." WoWba is ki lehet választani, hogy milyen "harcstílussal" (szóvak kaszttal) akarsz lenni..
harcstílus: pl te bottal harcolsz én meg karddal..
kaszt: hát ezt nem igazán tudom megfogalmazni mondjál rá valami okosat.. -
#3055 "There will be a Server Mainatence Update 28th Dec 2007 10:00 GMT. The servers will be down for 2 hours.
Regards,
Games-Masters.com"
Eddig tartott az event,vagy még lesz ?
Ujévi event lesz vagy nem ? -
MarketingMan #3054 Razuel...tudod te mi a különbség a KASZT és a HARCSTÍLUS közt?...
Itt a harcosok nem faj szerint vannak megkülönböztetve, hanem a játék elején kiválasztott harci irányzat szerint....(O)(O)...milyen meglepő mi?..
Ami meg a skillhúzást...cuccokat....szintet...és hasonlókat illeti, ez a játék nem hekre vagy hónapokra, hanem évek távlatába lett kitalálva...
A B2F-et meg már számtalanszor végigvitték, számtalan klán tagjai... Nem egy nagy művészet..sőt...igazából semmi..csak kell a 4 fős brigádba valaki akinek 900-950 körül van a def-je, hegy legyen aki terel... De amúgy lehet h még kevesebb is megteszi...
A combo meg egyáltalán nem olyan egyszerű mint hiszed, mert hiába számolod ki cool time, meg sorrend szerint, az állandó támadóskilljeid mindig különböző pozíciókban más sorrendben kell haználnod(legalábbis warriornál)....
Na ennyi
És Amphilion RULEZ...:XDDDDD -
Razuel #3053 Te is menj el egy nyelvtan tanárhoz vagy nemtom.. az én kérdésemre válaszolj ne mindenféle faszságot hordjál itt össze..
Túl egyszerű a wow értem.. és ez nem? Bár végülis eltalálni a combo csíkot tényleg nagyon nehéz.. meg skillt húzni is.. :D
Szted az archer, blader, mage, warrior az mi? Mert ugyebár nem kaszt..
Hányszor jártál már a marson, hogy ilyen biztos kijelentéseket teszel? :D
-
sanyiiiii #3052 hmm már nem azért de én igencsak unalmasnak találtam a wowot... -
Iridescent #3051 Nem terelek, szimplán nem érdekel a WoW. Nekem túl egyszerű és ma is volt 3 fasza GW-nk. Marson tuti lapos az élet. Vmint télleg menj el vmi pót nylevtanórára, mert én SEHOL NEM ÁLLÍTOTTAM, hogy a WoW vmiben szarabb lenne a CABAL-tól. 2 teljesen más világ és épp ezért lehet összehasonlítani azt, hogy ott kasztok vannak itt meg nem, na de ezt a témát zárjuk le. A sok monitorfény lehet megártott neked. -
Razuel #3050 Az úgy jó.. elsőnek felhúzod a swordot aztán berakod ucsó upgrade skillnek a sword to magic vagy mi a neve már rég játszottam ezzel.. és az magának fog fejlődni..
Iri de te még mindíg nem tudtál válaszolni a kérdésemre.. nekem van igazam és most megpróbálsz terelni.. pff ennyit róllad -
Iridescent #3049 És még primitív is vagy -.- Pazarolja rád a halál az idejét -.-
Secter, mind a 2 skill rankot fel kell húznod maxra. -
Secter #3048 szerintetek az jó ha a warriornál csak a sword skilleket fejlesztem a magic skilleket meg nem? -
Razuel #3047 xASDxASD
Elhiheted, hogy többet értek ehhez a játékhoz mint te, sőtt még a számítógépekhez is szóval pls ne nekem magyarázz xD
B2f et meg nemhiszem, hogy végigvittétek, bár nemtom 7es groupba már talán de 4en kizárt.. egyébként még mindíg nem válaszoltál.. szted miben jobb ez a játék mint a wow? Hmm? Ezt mondom én hülye vagy csak a pofád nagy a 140+os szarrá farmolt kariddal és még csak nem is értessz hozzá..
Doom nem adom oda mert már eladtam :)
-
Iridescent #3046 Ez nem a te játékod ennyi. Semmit se tudsz a CABAL-ról, ezért nem is mondom el azt a sok lehetöséget ami rejlik benne. 2., ha szar a géped ne menj GW-re, nekem soha nem laggol a CABAL, pedig nincs is top gépem. Lehet nem kéne annyi "felnőtt" oldalra menned és nem szednéd össze a sok szart ami szétlassítja a gépedet. Menj WoW-ozz, az pont az egyszerű embereknek van kitalálva. PvP-ben meg nem is ütök critet, mégis nyerek. Neked semmi sem tetszik úgy látom, menj MARIO-zni, azt legalább érted, na peace. B2F-et meg már sokszor végigvittük, meg Vulcanicot is... Na mind1, nem az egyszerű emberek játéka.
Lenssver: Hát ez érdekes. Nálunk senkinek nincs ilyen hibája. Talán a GameGuard akad be nálad az IP-d miatt, az szokott baszakodni. Tedd újra az egész windowst formattal, ha nem oldja meg, írj mailt a GM-eknek.