Cabal Online
  • MURopi
    Sziasztok!Szeretnék el adni pár cuccot Mercury szerveren.
    Solo dungeon kártyák:4 Mummy Grave dungeon card,11 Ghost Ship dungeon card.
    Party dungeon kártyák:1 Troglo Lair dungeon card,2 Zombie Infested Cottage dungeon card,4 Ghost ship dungeon card,1 Mummy grave dungeon card,4 Chimera dungeon card.Én 10K-ra gondoltam darabonként, ha olcsóbb vagy drágább kérlek szóljatok!
    Ezen kivűl még eladó pár Upgrade Core.
    Upgrade Core High:Irányár ~850K
    Upgrade Core Medium:Irányár ~350K
    És még lenne eladó Muster cardom is.
    Muster Card:Ruina Station Level 85:Irányár ~170K/db
    Lenne eladó Shape Cartitage (Lv.2)
    Shape Cartitage Armour Set:ebböl 2 db van és az árát nem tudom, ha valaki tudja az kérem írja le.
    Shape Cartitage Sword:ebböl is 2db van és ennek sem tudom az árát, ha valaki tudja az kérem írja le.
    Vannak Materialjaim is de fogalmam sincs hogy ezek mire jók.
    Blue Feather:2 db van belölle de nem tudom mire jó és azt sem tudom hogy mennyit ér, ha valaki segítene meg köszönném.
    Hard Shell:6 db van belölle de nem tudom mire jó és azt sem tudom hogy mennyit ér, ha valaki segítene meg köszönném.
    Shining Tooth:1 db van belölle de nem tudom mire jó és azt sem tudom hogy mennyit ér, ha valaki segítene meg köszönném.

Ezen kivűl még lenne pár kérdésem.Kérdéseim a következőek:A Mummy Grave Solo Dungeon-ban az utolsó Mummy Mage fojton le ől amikor az élete 1/10-ede van már csak hátra.Ezt hogy tudnám túl élni mert mindig akkorát üt amennyi életem van azaz 1 ütésből meg ől.
    És még : Yellow Jewel meg Mirror Stone mire jó?

Aki végig olvasta annak köszönöm a figyelmét és minnél elöbbi reagálást várok az üzenetemre.
    Rpg