Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Én ugy oldottam meg és mákom volt bejõtt, hogy töbször letöröltem a GG könyvtárat és rastartoltam a gépet majd a játékot inditotam elsõre letöltötte az ujjat és ment. Nincs macro funkciós billentyûd? Szoval nekem bejött és utána már mindig ment.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nah hi! Lenne egy kérdésem. Lehet már valaki feltette de, lusta vagyok 1400 hozzászólást visszaolvasni. Szóval a gondom a következõ lenne. Letöltöttem a klienst(európai) feltettem, rendesen updatelte, indítottam, majd erre a gameguard hibát ír ki, hogy hacking tool van a gépemen. Nah akkor uninstall, majd megint fel, (közben nod32-vel meg a XoftSpySe-vel vírus meg adware,spyware írtóztam de nem találtak semmit), megint frissítés,játék elindít majd ugyanaz a hiba. Írtam már a cabal honlapján is, de ott segítség annyi van, hogy nem tudok betelni vele. Szóval aki így járt mint én, az elmondhatná hogy oldotta meg a gondot. Ezer kösz!

Gépem:-Intel Core2Duo E8400, -Gigabyte GA EP35-DS3, -Gainward HD4850 512MB DDR3, -Geil Value 4096MB DDR2 800Mhz, -NEC 7200S DVDR, -Samsung 500Gb 16Mb -Cooler Master Elite case

az alatta levo gamershellrol szedtem,mert a felso az 3k-val jott, amaz meg 400al
megnezem, kosz
Gordis2k
100% hogy koreai verziót töltötél le!!

Ezzek közül töltsd Az elsõt!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nethyrrea
honnan szedted a telepítõt hozzá?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nem hasznalt, de azer kosz
szerintem valami betu font hianyzik neki
mindegy, max kihagyom ezt a jatekot
igy nez ki amugy
Nekem 2 dolgot nem birt a játék,amitõl akadt,szétesett:
1: window modeban nem képes értelmesen futni
2: alaplapi hangkártyát nem szerette

Sajátgépen jobb klikk,tulajdonságok,eszközkezelõ,hangkártyák,jobb klikk hardver tiltása,játék indit,beloggol,alt+tab hangkártya engedélyezése

ha a hagnkártya használatban van,akkor csak gépresi után tudod letiltani, akkor jó,ha piros x van mellette

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

mondjuk az azsia nyelvcsomagok installalasaval/allitgatasaval, teruleti beallitasok, tobbek kozt, amivel csomo ilyen koreai meg japan proginak baja szokott lenni. es nincs felreganyolva semmi

Cactus: pont ugyanezen a probleman segitett? es hol tiltsam le a hangkartyat?
próba: hangkártyák letilt,játék indit,beloggolsz,betöltesz, alt+tab hangkártya engedélyez.Hátha (nekem segitett)

Nethyrrea
nemértem hogy milyen windows beállítással lehetne ennyire félregányolni valamit

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nem hiszem hogy azzal van a baj, inkabb a windows beallitasokkal
Nethyrrea
konfigod?

En most szedtem le a jatekot, de a login kepernyonel nincsen iras a betukon, csak szurke teglalapok, nem latszik amit az acc/pass mezobe irok, a karakterkrealasig mentem, de mindenhonnan hianyzik minden iras. Nem tudja valaki hogy lehetne ezt megoldani?
Slipknot14
Jaja tom én hogy ezek a Mithril-ek, és azt is hogy az Age of Man-el akarják behozni, de nem tuttam hogy már bent van. Pár napja linkeltem be az Age of Man-rõl egy részletet,, akkor valaki azt mondta Aug végére várható😛😊

:S Az úgy nem jó hogy offlinekor is megy :'(

Ha kicsit jobban körülnézel,és szerencséd van,akkor ilyen fegyvereket az európai szerveren is láthatsz, mithrilnek hívják õket. Nem tudom,milyen cuccokat gyártasz,de ha megnézed, ott lesz a lvl7es prof craftnál a mithril cucc is. Meg vannak új helyszínek is. Age of Man volt annak a kiegnek a neve,amelyikkel behozták õket cabalba,ha jól emlékszem,valamikor áprilisban.
Miután aktiváltad.. 1 napig rajtad van aztán pás 😊
Hiába vagy offline, afk.. telik az idõ.. 😛

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Köszi a segítséget!Azt hiszem menni fog!By
Slipknot14
Ha tradelni akarsz akkor rákattintasz az emberkére, és felül a Menu gombra kattintva a legördülõ menübõl kiválasztod a Trade-t. Onnan már menni fog sztem.
Ha hirdetni szeretnél, akkor Enter nyoms, feljön a chat panel, ott ahova írsz annak a baloldalán van 1 gomb, egy betûvel, kattints rá és válaszd ki a T-t. Aztán írj és enter😊 WTB-t használj vételnél(Want To Buy) és WTS(Want To Sell)-t ha eladni akarsz, általába így szokták írni😊 Pl.: WTS Osmium Matrial Suit of Adept😊

Ha meg rádírnak, akkor alul a chatpanelen, aki rádírt, annak a nevére kattints jobb klikk-el és már válaszolhatsz is neki.

Slipknot14
Hali valaki tud segíteni?Csak anyit szeretnék tudni hogy hogyan adhatom el a cuccaimat másoknak!Még kezdõ vagyok!
Slipknot14
hát nem tom, én 58-as blader vok, még annó expert elején kaptam ezt a buffot. Stone Skin a neve.
Õõõ Razuel egy kérdés, vettem én is piacon egy ien skill exp gyorsítós cuccot, és ez hogy is mûxik? Azt tom hogy majd jobb klikkel aktiválom, de ha offline vagyok, akkor is megy az a 1nap? Vagy még jobb, és még ha nem is harcolok, akkor se megy?(mint SRO-ba) Pár szót róla pls.

Sracok egy kerdes: lesz nekem olyan "mehsejtracsos" buffom FSként,mint amit a wiziken,meg warriorokon látok? Vagy csak a shield harden,crushing blade és a semmit sem érõ regeneration? :S

*utánanéztem, 170 lesz a max szint, 140en meg újabb map, ami futurisztikusabb, mint tuina 😊

Egyrészt a kép kóreai, nem japán. Másrészt az ESTSoft kóreai és gondolom már kiadták az új rilízt, amiben 180 a max szint (vagy 170, hirtelen nem tudom). Ebben lesz majd a csapatos nation csaták meg hasonlók is (amit régen ostromnak néztem). Ráadásul a lóvé se hihetetlen, amikor kóreában egy +7es köpeny 750 milla körül van a játékban.
A képen az egyetlen fotosop a nevek kitakarása.

Slipknot14
itt az új*

Slipknot14
OMG itt az Cabal release, azt mennyi cucc lesz benne. Tisztára Retro:

YouTube - Cabal Release

Slipknot14
oké-oké 😄 Írtam is hogy attól lehetnek photoshopok😛😄 Ez csak 1 felvetés volt...
Ez csak 1 kérdés: Port Lux-ból nyílik 1 Warp Gate ahonnan át lehet menni 2 másik helyre is(lvl függõek), de van 1 negyedik. Az egy ien funkciótlan kapu? Meghagyták volna arra az esetre ha csinálnáak egy új helyeT?😊 Vagy az is olyan lesz késõbb questek közben, mint az elején ami van 4. ajtó?

Doomista
és ? van vagy milliárd ilyen kép,más játékokkal is...tuti pfotosphops

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Slipknot14
Nem fotosop, gugli-ban találtam pár hasonló képet😛 Szerintem a kocka japóknak nem volt elég a 150. Hetek alatt elérték😄 De lehet azok is photoshopok😄

Doomista
persze hogy photoshop.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nethyrrea
azért kérdi mert a lentebbi linkelt képen a csóka már lvl 164 volt.

Nethyrrea
nálunk. egyelõre.

Doomista
deh,és ?

Devil_Gy
Nem 150 a max szint?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Gordis2k
Alapvetõen minden kasztból huztam egy 50es, hogy megnézzem melyik a legjobb és nem árulom el melyiket folytattam de 100+, hogy menyire az is titok még😊

Doomista

én meg megérdemlek egy köszönömt !
mellesleg hogy nel egyen flém,off az egész dolog,hány lvl vagy ?

Slipknot14
jójó, ez teccet😄 De a neten kívül a többi az Állami vagyonba megy, állítólag😛😄 Jó hát a net, ebben igazad van, de ez akkor is más😊. Cabal egy játék, a net-el pedig okosodhatsz, fjlõdhecc, de persze mmo zombivá is válhacc😄 De ti tudjátok😊 Én annó ált. iskolás ballagási pénzembõl 2x 5k-t fizettem egy utolsó, szar, fos MMO-ért(Tibia), nézzétek meg Google-ba😛 És így utólag visszagondolva azt a 10k-t eltuttam volna másra is költeni😊

Nethyrrea
vedd számításba hogy õk kicsivel régebbóta játszanak. eu szervereken is van már jópár 150-es.

Gordis2k
Szerintem kijárt volna!! Pro érvelés volt meg is hajoltam a végén.

szerintem az utobbi😛

164es? 6milliárd? 😊
az szép ez vagy kamu és PS-el megcsinálták vagy a japánok mégnagyobb kockák mint hittem 😄

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Kep
Bocsi az elözõ miatt,lemaradt a beszúrás valahogy :S

http://www.cabal.co.kr/Default.aspx?wbs=5.1.6&OrgPath=http%253a%252f%252fimage.cabal.co.kr%252fUpload%252fGallery%252f20070726%252ff175e35d.JPG

Ez aranyos😊

Doomista
most tapsoljalak meg ? 😊

Gordis2k
Te hogyan netezel kapod az államtól ingyen? Tudod mi az a környezetvédelmi adó? És hamár ittartunk ugye tudod, hogy az egyházadó menyire kézel nem fogható dologért van? Oké oké! Az felsõoktatásért miért fizetsz?? Hiszen nemlétezõ dolgokat mutogatnak hihetetlen RABLÁS! Soroljam még?? MERT hidd el tudom sorolni napestig. De maradjunk csak az internetnél"TE képesek vagy egy virtuális, nem is kézzel fogható ,,szarér'' fizetni igazi pénzt!!!

Gondolkodj utána irj!

Slipknot14
😛😛 ti képesek vagytok egy virtuális, nem is kézzel fogható ,,szarér'' fizetni igazi pénzt😛😊

Doomista
:o 😊))))

Gordis2k
😊):😊😊😊😊😊😊:😊 FASZA van humorérzéked😊😊 ez a királyság😊 irtam egy haveromnak matekszakos de még nem küldte vissza pill😊😊

Doomista
ne googlez bzd !! xD

Doomista
nah akkor egy kis matematika neked is,hamár rám is toltad:

1+1=

cabalban gordinak 1 db kasztja van,legyen mondjuk blader,doomistának is 1 kasztja van,legyen azis blader. ha 1 db kaszt meg még 1 db kaszt akkor az hány darab kaszt ? 10 ujjad van,az elsö 5 ujjadon felnyitsz 1 ujjat,a másik 4 ujjat meg lecsukod,a másik 5 db ujjadnál is egyet felmutacc,nah az mennyi igy ?