7396
Cabal Online
  • Turb3k
    Visszont az remélem tudod kenny00 h ha skillezel sokat segít ha Adeptes cumokba vagy mert gyorsab a sup:D!!!Ezt szerintem rudtat de ha nem akkor szivesen:D
  • MURopi
    magicon a leg jobb sword buffoló skill lehetőleg minnél nagyobbra huzva, regular után már a regenaration skillt is be rakhatod mert akkor már sok helyed lesz, és persze a leg erősebb skillek, persze ha skillezni akarsz akkor wind arrowot aqua arrowot és terra arrowot 6ig huzva ajánlom comboval és ugy elég jól lehet skillezni, ha ügyes vagy 66oson G.master magic és swordod is lehet és akkor a 80-90es embereket akik még csak A.masteren járnak mert csak questelnek és nem skilleznek simán le nyomod őket még ha nagyobbak is mert ott van a vitality upgrade skill és persze a defense adó is =) sok jó level uppot kenny:D
  • kenny00
    hát má szinte 30 as vok és kurvára unom az mmo rpg-ket szal nem kezdek újatXD jah és kösz
    na és még 1 a magison belül meik lövéseket?
  • MURopi
    Minden bizonnyal a Maget mivel azzal buffolod fel a kardod és magad és a Swordot mert anélkül a Mage-d semmi, sztem ne legyen első karid force blader, legyél Force Shielder vagy Blader vagy Wizard esetleg Archer bár a force shielderen is 2 skillt kell tolni viszont a gigantikus védelem...:D
  • kenny00
    szeva alll én a jupiterena 4 slotban nyomom edig nem sok magyaral taliztam
    1 kérdés ki játszik ott
    2 van ot magyar klán
    3 a force bladernél mien skileket érdemes fejleszteni?
  • Turb3k
    Érdeklödnék h a Mars szerveren nem keresnek-e guildet aktiv játékosok????ha lenne akkor írjatok és adok neveket ahol jelentkezhetnétek!!! elöre is THX
  • Turb3k
    attila117!!!ha C hibát kapsz mikor felvennéd a kuldid akkor az a gondja h 10 szitenként kapsz egy limitet amit el kell érnie az STR-nek az INT-nek meg a DEX-nek is!!ha ezt nem figyeled és elrontott az elosztást és nincsen meg a limit akkor nem engedi fel venni a küldit!!!!ha nem ez a gondod akkor nem tudom h mi lehet a gondod!!!
  • Doomista
    Még csak pár lvl vagy,demár annyi kérdést kaptunk,hogy fürdünk benne,szal szrntm hagyd az egész cabalt,nem neked való. Nem erröl szol egy mmorpg,hogy mindent mástol tudjál meg,vagyis nem CSAK erröl szol...
  • attila117
    am megoldódot a probléma lekellet törölni meg feltenni ujra :D:):D:)
  • attila117
    aha próbálta ma simset az egyet is meg a ketőt is egy idő után meglehet unni am sztem az is naon jó ;)
  • Gordis2k
    Ezért mert jobbról kel csinálni te meg valszeg nagyon jobbról csináltad és nem fogatta a blockot igy meg nem tudsz atsoezni amigy nem tudsz jobrol. Szoval ha nincs meg a C akor meg ugyis mindegy. Szerintem mindenképpen kérdez meg valakit egy cabal forumon, vagy mint mindenki más gondolkodj. Remélem segítettem jo sokat. Sims amugy kiváló játék probáltad már?
  • HencStein
    Töröld le és meny simsezni
  • GamerAdams007
    Ilyen nagy mennyiségű információbol nem tudom kiszűrni a lényeget.
  • attila117
    vmi erl hibát irki mikor be akarok lépni de eddig jó volt akkor most mi legyen?.
  • attila117
    nem tom mge csinálni a 10 es küldetést mit kell bene csinálni??? vami C betüs dolgot ir nem tom mit kell
  • MURopi
    Sajnálattal közlöm hogy a dolgk nagy részét el adtam.A kérdések még mindig fenn állnak.
  • Doomista
    Szörnyek szintjeit nem mutatja a játék,de erről a linkröl megtudhatod... (Forgotten Ruin,és Lakeside szörnyeinek a lvl szintjét nem mutatja már,helyette ?? van.)

Te warrior vagy,szal strre kell raknod,meg néha kicsit intre,és dexre,majd mindig megnézek a kövi ruhát,hogy mennyi pont kell hozzá,az alapján tájékozodsz.

Petet ITEM SHOPBAN lehet van,cabalba belépsz,alul van több menükép,ott a legutolso,egy arany pénzt jelez,arra katt,confirmed,és megnézed,vannak petek,stb,de ezeket venni kell pénzért...

És ne irj állandoan ilyenekért,hogy holvan ez az ?? Találd meg !! EZ is a játék része,hogy kiismered a pályát ugy,hogy végigjárod.Nah meg ha még nem veted észre, a dungeonokat meg piros gömbel fogja jeleznia térképen [M],szal azt simán megtalálod.
  • attila117
    Troglos meg találtam és arra válaszolna vki hogy mihez adjam a pontokat hogy jó legyen??(kardos vok 1 nagy karal)
    és hogy lehet PETem?
  • attila117
    hol látom hogy hanyas szintü a szörny és hol van a TROGLOS???
  • GamerAdams007
    Gondolom annak, akinek a válasz gombját megnyomta.
  • MURopi
    Sziasztok!Szeretnék el adni pár cuccot Mercury szerveren.
    Solo dungeon kártyák:4 Mummy Grave dungeon card,11 Ghost Ship dungeon card.
    Party dungeon kártyák:1 Troglo Lair dungeon card,2 Zombie Infested Cottage dungeon card,4 Ghost ship dungeon card,1 Mummy grave dungeon card,4 Chimera dungeon card.Én 10K-ra gondoltam darabonként, ha olcsóbb vagy drágább kérlek szóljatok!
    Ezen kivűl még eladó pár Upgrade Core.
    Upgrade Core High:Irányár ~850K
    Upgrade Core Medium:Irányár ~350K
    És még lenne eladó Muster cardom is.
    Muster Card:Ruina Station Level 85:Irányár ~170K/db
    Lenne eladó Shape Cartitage (Lv.2)
    Shape Cartitage Armour Set:ebböl 2 db van és az árát nem tudom, ha valaki tudja az kérem írja le.
    Shape Cartitage Sword:ebböl is 2db van és ennek sem tudom az árát, ha valaki tudja az kérem írja le.
    Vannak Materialjaim is de fogalmam sincs hogy ezek mire jók.
    Blue Feather:2 db van belölle de nem tudom mire jó és azt sem tudom hogy mennyit ér, ha valaki segítene meg köszönném.
    Hard Shell:6 db van belölle de nem tudom mire jó és azt sem tudom hogy mennyit ér, ha valaki segítene meg köszönném.
    Shining Tooth:1 db van belölle de nem tudom mire jó és azt sem tudom hogy mennyit ér, ha valaki segítene meg köszönném.

Ezen kivűl még lenne pár kérdésem.Kérdéseim a következőek:A Mummy Grave Solo Dungeon-ban az utolsó Mummy Mage fojton le ől amikor az élete 1/10-ede van már csak hátra.Ezt hogy tudnám túl élni mert mindig akkorát üt amennyi életem van azaz 1 ütésből meg ől.
    És még : Yellow Jewel meg Mirror Stone mire jó?

Aki végig olvasta annak köszönöm a figyelmét és minnél elöbbi reagálást várok az üzenetemre.
    Rpg
  • ricsa008
    ez most kinek szólt ?
  • Nethyrrea
    első szabály: tanulj meg angolul ha mmo-t akarsz játszani
  • attila117
    oks köszi a választ meg próbálok értelmeseben irni
  • GamerAdams007
    1. Ez nem chat, itt nem válaszolnak 5 percen belül, légy türelmes.
    2. Tanulj meg kicsit érthetőbben írni, mert alig bírtam kivenni, hogy mit akarsz. A helyesírásodról inkább ne beszéljünk...
    3. Akármilyen karit választhatsz, csak tőled függ, hogy vagy-e vele, vagy sem. Térképen úgy emlékszem jelzi, hogy hova kell menni, a küldetésekről meg minden szintlépéskor kapsz egy listát, aztán szépen felkeresed az ürgét és segítesz a gondja bajában.
    4. Itt alapból nincs ló, itt van ilyen légdeszka szerüség, meg valami légmotor, utóbbit nem sokat láttam.
    5. Fejlődés viszonylag gyors, csinálod a questeket, és fejlődsz.
  • attila117
    hahóóó vki válaszolna PLZZZZZZZZZZZZZ
  • ricsa008
    Sziasztok
    nekem is lenne hirtelen 1-2 kérdésem:
    1. Pet-et hogy lehet szerezni? (én Blader vagyok 38-as)
    2. az Inv-ba van az amulett és a 2 gyűrű a mások oladalon mik vannak? oda semmit nem tudok berakni
    3. ezekhez kell olyan Premium akarmi? :D

• attila117
    letöltötem a Cabal Online-nek azt a cucát ami vel letom szedni elinditom letölti és akkor elkezd előröl tölteni vmit meg ki irja hogy Start Instal és rákatintok és nem történik semmi ijen kor mivan mitt tegyek lécci segitsen vki választ előre is kösz
  • attila117
    és sztetek mien karit válaszok hogy jó legyek? és könyen lehet benne fejlőd ni me mindenki kb 50 meg 80 as karik rol irkál
    és ha van egy küldim akkor a térkép jelzi hova menyek? és azt jelzie hogy hol vehetek fel küldit?
    előre is köszi a választ
  • attila117
    ebbe mien járművek vannak? me látam egy képet és vmi gördezka zerüségen ált a csávesz akkor nem csak ló meg ijenek?
  • kenny00
    a force baladernél vagy mi nél vagy úgy általába meik lővést érdemes kifejleszteni?????
  • Turb3k
    Én azt mondanám nektek amit lehet h probáltatok már de ide nem írtátok szal rendszert kéne újra rakni!!! Ha ez után se jó akkor ha van rá modotok RAm csere vagy stb.....!!
  • Titan
    Nálam ugyanez a helyzet és a Cabal oldalra se tudok regisztrálni!
    Mikor az első lépésnél a "Submint" gombra nyomok akkor elkezd matekolni, majd az oldal nem található kép jön be.. :(
  • seaedge
    Kajakra olvashato a kep.
    Egyebkent pedig: link
  • xeromem

ezt a hiba üzenetett kapom
  • xeromem
    IMG]/forumkepek/2007_10/Cabal(Ver1192-071018-
  • xeromem
    sziasztok felraktam a játékot,le is töltött mindent de mikor el akarom inditani egy hibaüzenetett ir ki.*.erl fájjal van valami gondja. valaki tudna segiteni.probáltam már ujra rakni de ugyanaz a hiba jelenség
  • MarketingMan
    h...az kemény....:D... Mármint h ezt így tom meg.... Pláne h már 103-as vagyok... Látszik h mennyit partyztam eddigXD...eddig csal solo-ztam...
    Hát igen....na de ami késik nem múlik...:D....
    Köszi az infót.
  • Razuel
    Tegyük fel, hogy dungiba vagy akárhol partyztok.. esik egy jó cucc.. hogy döntitek el, hogy kié legyen? beírod, hogy /lotto és akinek magasabb a pontja azé a cucc.. :P
  • MarketingMan
    Meg tudná nekem mondani valaki h mit jelent ez a mondat???

.... has recieved 731 points from the lottery

persze tudom h mit jelent csak nem tom hogy miért jelenik meg néha a chat résznél... És eddig csak a trade ch-n láttam néha feltűnni..persze úgy hogy a kipontozott elején valamelyik ppl neve jelenik meg...és a pontszám is változó...

szal elég érdekes....:D....
    Minden esetre jó lenne tudni hogy ez mégis mit is takar...