Cabal Online
-
Beírod google-be(pl) hogy cabal craft guide, vagy cabal upgrade guide, és tádám, máris lehet mazsolázni.
Amúgy upgrade:
Vannak a játékban kis színes magok (core). Ezeket kell egyszerűen ráhúzni a cuccodra, amit fel akarsz plusszolni. A low core shadowsteel/aramid-hoz való, vagy ennél kisebb szintű tárgyakhoz.
A medium egészen titanium cuccokig használható, és a red core pedig redosmium-ig.
+7ig mehet a móka. 3ig fel szokott menni, ha esetleg elrontod (nem tudom 3ig lehet-e egyáltalán) akkor nincs semmi baj. Ha +4nél rontod el, akkor sincs baj, de elvész a core. +5nél visszaesik 3ra, ha elbénázod és +6/7nél pedig lemehet 0ra is.
A force core pedig valamilyen plusz statot ad a tárgyadhoz, ami slotos(lyukas). Ezt a core alchemist tudja megcsinálni elviszed neki a cuccokat (upgrade-elendő tárgy+force core+katalizátor[opcionális]) és klikk az upgrade gombra.
Bal oldalra beteszed a slotos tárgyadat, középre a force core-t és akár mehet is az upgrade, de ebben az esetben random lesz az effekt. Ezért kell a katalizátor ami slotos kell, hogy legyen, és egyes fórumok szerint legalább olyan szintu, mint amit upgrade-elni akarsz, de nekem ment jóval kisebb szintűvel is, tehát ez nem igaz.
A lényeg, hogy a katalizátor határozza meg, milyen képességet kap a cumód.
Álljon itt egy kis lista, hogy mi mit adhat:
csizma = defense ráta
felső = defense
kesztyű = attack rate
egykezes kard = attack
kétkezeskard = crit sebzés növelés
gömb/kristály = magic
sisak = hp
Nem mindegy, hogy mibe mit akarsz, mert nem mehet mindenféle effekt bármilyen cuccba, tehát:
csizma = hp, defense, defense rate
felső = hp, defense, defense rate
kesztyű = defense, attack rate, defense Rate, attack
egykezes kard = attack rate, attack, crit sebzés, magic
kétkezeskard = attack rate, attack, crit sebzés, magic
gömb/kristály = attack rate, attack, crit sebzés, magic
sisak = defense, defense rate, crit sebzés
Extra core-okkal pedig lehet növelni a dolog esélyét.
Lvl2 force upgrade-ről és craft-ról nem nyilatkozok, nem értek hozzá, nem csináltam.
Kicsit hosszú lett, elnézést... :D