Cabal Online
-
DStein #1942 Hát 100 felett tényleg jól lelassul... Én is már csak hetente lépek szintet 106on :)
Mondjuk nekem nem a szinttel, hanem a pénzzel meg a skillel van a főbajom (messze vagyok még a transtól és lóvém se lenne rá :). De szerintem tűrhető, b1f kifejezetten jó xp (kb 2 óra alatt egy szint simán). Skillel sincs sok gond, egy végigtol ruina (25 perc, de persze nem végig, hanem írtva) meg egy skill szint. Csak marha unalmas egy idő után. Persze még mindig jobb, mint pl la2, vagy egyéb mmorpg, mert azért nagy dungeonok elég változatosak tudnak lenni (sok mob összeszed, tömeggyilkolás és egy bosst 1v1 alázgatni - ez így felváltva nem olyan álmosító).
Lakeside meg előreláthatólag halál lesz, ott állítólag szólózni elég nehéz (ráadásul warzone), mivel ha két mob megy neked tuti halál. Persze a loot kecsegtető (terra cucc, osmium fegyver), szóval valami majd ki lesz találva mire odaérek :)
Érdekes módon kunyerálók engem se nagyon találnak meg (pedig mindig szaladgál körülöttem pár HUNterzes a 22esen). Ha meg mégis megtalál egy, megy blocklistbe azonnal és nincs vele több gond.