7396
Cabal Online
-
Zarache #1965 pls szerintem nemtod hogykeszul a mithrill fegyver
nemtod a normalis B1F trukoket
B2F trukoket se tudod
nem lattal meg igaz nagy nation csatat
nemtudod a dropokat
sorolhatnam meg de ennyi is eleg szerintem :)
ui.:kesobb rajosz lehet stylekarit is csinalni vagy akar defest vagy vagy hybridet(styler+defes) -
nubyy #1964 Odd Circle - betolod es feleledsz ott ahol vagy. -
#1963 while also preparing for the future implementation of 20 additional levels.
majd 1* kaptok majd +20 questet ha jo fiuk lesztek és vásároltok szorgalmasan az item mallból
de mi az a ‘Odd Circle? -
nubyy #1962 Beginner’s Guild
The beginner’s guild is exactly what it says on the tin; a specially created guild or “group” for which new players will be joined automatically upon starting the game. The aim is to create small communities who can help each other learn the basics about life in Nevareth, sharing experiences and information and giving each other tips and advice on how to progress in the early stages of the game.
The guild will only be available to new players and the feature will currently automatically join you when you create a new character. You will be able to leave the guild as and when you wish, however you cannot leave and re-join or join. In addition, you will be unable to join the guild if you have already created a character.
Initially we will launch with one beginner guilds per server, however this may be changed according to active numbers of new users and users views on the optimum number of users per guild. For this we require your input and please do not hesitate in contacting us with your views and opinions on this feature.
Balancing Issues
The major changes are as follows:
Levelling between 100 and 150 has been tweaked to make the experience required per level more balanced. We felt that the experience required for levels after 100 was too high and needed some slight changes to balance it with the levelling experience pre - 100. We hope that with this change levelling to 150 will be a fairer and more gradual step of progression, while also preparing for the future implementation of 20 additional levels.
The level 100 promotion quest has been adjusted to make the experience slightly easier and we hope as a result more enjoyable. We felt that the difficulty of the dungeon did not fairly reflect the level and experience of the user and have therefore adjusted this to make it a fairer encounter.
The properties of the ‘Odd Circle’ item has now been adjusted inline with changes to the Korean version. It was felt that its current properties gave an unfair advantage in dungeons and you will now only be able to use the ‘Odd Circle’ once per dungeon run.
Players will no longer be able to target and attack monsters by simply clicking the right button of their mouse. This change will only apply to PvE and you will still be able to target and attack in PvP. In addition to other benefits, this will prevent many auto mouse bot programs from working.
Bug Fixes
The problem affecting AMD computers and the CABAL client has now been fixed. We would like to thank all users who reported
the issue to us and sent in the requested files and details.
Olvasgassatok:D Ugy tunik egy kicsit baratsagosabb lesz az xp-zes 100 folot:D:D -
nubyy #1961 40-tol azert jooval tobb lesz a g.master/completer/transcender moka. 6 upgrade van, mindbol kell 3 szint es 3.7milla 1 + a g.master skilled. -
DStein #1960 Hja, 80on még én is multimilliomos voltam... A 80adból számolj le 40et kapásból a gmaster/trans skillekre. A többiért meg veszel motyót, hogy életben maradj (gondolom redosm/topaz fegyver 99en neked is tervben van, 10m/darab+upgrade). Meg aztán valamit hordani is kell :)
Hopp, már nincs is pénzed... -
MarketingMan #1959 pedig sokan otthagynak mindent...én mindig ezt látom...de mindegy:) -
sanyiiiii #1958 Azért nem olyan nagy megerőltetés megnyomni a spacet amikor ott állsz a cucc mellett. -
MarketingMan #1957 jah és amúgy a.mastert akartam írni:) -
MarketingMan #1956 Látom sokan meg vannak akadva ezzel a pénz témával.... Én most lvl 80 vok warriorral.... és ami azt illeti sztem elég jól el lehet boldogulni anyagilag...
Csak a sok kicsi sokra megy elvet kell követni... Én pl annak ellenére hogy a lvl-50-60-70 es karik simán otthagyják a picsába a cuccokat annak ellenére én min egy szálig felveszek mindent...sokszor még azt a 8-9száz aranyat is amit a mobok rendszeresen dobnak!!!!... És szem megéri...mer sokszor 1-2 millát is össze tudok kaparni így szintenként....viszonylag kis időveszteséggel.. Pláne hogy most úgyis csak skillt húzok mer csak master 52/57 vagyok...
Szal sztem megéri felvenni a földről bármi szar....ami csak esik és eladni...mer most is ha meglesz a gmaster...én simán meg tudom venni az ÖSSZES Gmaster skillt/upgradet egyszerre!!!..... -
nubyy #1955 Senki nem olvasta amugy, h mi lesz az uj update-ben holnap, h senki sem ir rola?:D:D -
Razuel #1954 Pl? mit nem láttam még? :) -
Zarache #1953 B2F leg kemeny a death fog miatt mig LS-ben nagyot sebeznek a mobok ha 4 ram jon en is meghalok meg a lv 140-es se birja egyedul sokaig ha sok mob uti volcanic is nagyon konoly hely :)
de hidd el meg soakt nem lattatok a jatekbol es nem tudtok annyit rola mint ahogy azt gondoljatok -
Razuel #1952 Háát én úgy gondolom, hogy így 101es szinten láttam már 1-2 dolgot.. -.-
Amit nemláttam az lakeside, b2f, volcanic citadel és mutant forest
ennyi.. -
Zarache #1951 hali mindenkinek latom mar feszegettek par temat :) de meg eleg sok dolgott nemlattatok a jatekban :)
-
TuxiBuxi #1950 nem hiszem hogy ez a veszély fenn álna -
CactuS007 #1949 Egyébként igen.Tulajdonképpen a kiskarik tartják el a nagyobbakat,mert honnan lesz pénze az embernek?Eladja azokat a cuccokat (Eof,EoS,EoG,Slotos,duplaslotos titanium,aqua,stb) amiket már az aktuális szitnen droppol,és az már valszeg kicsi,vagy jobb.Érdekes megoldás,a gond akkor van,ha nem lesz több új játékos :D -
nubyy #1948 En sem szintlepesre meek mostanaban, inkabb a craftomat huztam egy kicsit, meg skillezek:S Kene minel hamarabb a dual trans, csak a magic meg messze van tole:S:S Lakesideban pedig ugy szoktak, h kihivnak 1 mobot, azt siman le lehet csapni a stun miatt (warriornak gaz egy kicsit), inkabb droppert joo odamenni 1edul. -
DStein #1947 Nekem forgottenben szoktak dobálni mezei mobok slotos cuccokat (osm, aqua, stit). Meg tegnap egyik kutya elhajított egy lvl4es sword shapet :D -
#1946 hát lesz update,várjuk,és lehet irni emailt nekik,min kéne változás. -
Razuel #1945 100as szinten egy quest van.. a lvluppos, de azzal el lehet szórakozni pár napig :)
Amúgy ha tőllem kérnek a lvl1-10esek azoknak adok 10k-t had örüljön, mert nekem 10k-t összeszedni fél perc ő meg tud belőlle venni full setet meg egy csomó potit..
lakeside-ba haverom aztmondja, hogy 3-4 mobot még tud tartani.. (110körüli trans warrior.. =) )
Nekem ebbe a game-ba a drop és az item rendszer nem tetszik.. :/
Kevés féle cucc van így mindenki ugyan azzal a fegyóval és ruhával rohangál.. :/ (sztem a wowba istenkirályul megoldották ezt..)
A droppal meg csak anyi bajom van, hogy forgotten ruinába megölsz egy boss-t és dob egy uch-t -.-
Sztem legalább 3-4 cuccot dropolhatna és ne ilyen "értéktelen" cuccokat, hanem pl forgottenbe dobhatnának slotos osm vagy redosm fegyókat.. :/ -
DStein #1944 Hát pont ez az, lowlvlen nekem több volt a lóvém, mint most, 100 felett... Épp gondolkoztam, hogy kellene csinálni egy új karit, akinek a kvesztpénzéből tudom támogatni a nagyot :D
70-80ra össze tudnék szedni annyit vele, hogy megérje, ráadásul hamar meg is van az a szint (pár hét). Fura, hogy itt inkább a kicsik támogathatják a nagyobbakat :) -
#1943 Szal akkor 99 lvln még vannak questek,és 100 lvln már nincsenek ? Vagy még 100 lvl-n vannak questek,és kész ?
Tölem kunyerált 2 hunterzes,adtam nekik egy keveset,mert tudom milyen mikor nincs sok pénze egy emberkének,meg low szintüek voltak ... -
DStein #1942 Hát 100 felett tényleg jól lelassul... Én is már csak hetente lépek szintet 106on :)
Mondjuk nekem nem a szinttel, hanem a pénzzel meg a skillel van a főbajom (messze vagyok még a transtól és lóvém se lenne rá :). De szerintem tűrhető, b1f kifejezetten jó xp (kb 2 óra alatt egy szint simán). Skillel sincs sok gond, egy végigtol ruina (25 perc, de persze nem végig, hanem írtva) meg egy skill szint. Csak marha unalmas egy idő után. Persze még mindig jobb, mint pl la2, vagy egyéb mmorpg, mert azért nagy dungeonok elég változatosak tudnak lenni (sok mob összeszed, tömeggyilkolás és egy bosst 1v1 alázgatni - ez így felváltva nem olyan álmosító).
Lakeside meg előreláthatólag halál lesz, ott állítólag szólózni elég nehéz (ráadásul warzone), mivel ha két mob megy neked tuti halál. Persze a loot kecsegtető (terra cucc, osmium fegyver), szóval valami majd ki lesz találva mire odaérek :)
Érdekes módon kunyerálók engem se nagyon találnak meg (pedig mindig szaladgál körülöttem pár HUNterzes a 22esen). Ha meg mégis megtalál egy, megy blocklistbe azonnal és nincs vele több gond. -
Razuel #1941 Hááát sztem +3as osm setel, gmastal frozenbe még a vámpír bossig se jutsz el :P -
#1940 hát b1f hez osmi +3 set meg g.master és solozni lehet ha ennél jobb cucod van akkor még 1*rübb:D -
nubyy #1939 Tom, h ott van b1f, de mar az is rohadt uncsi igy nem 1-2 menet utan. B2F-et pedig soloban felejtsetek el, v.mi iszonyat idiota hely...Lakesideban pedig lehet solozgatni is, az mas, h felpercenkent kell visszajarni hp potiertXD -
CactuS007 #1938 Tőlem is csak azóta mióta redosmi+topaz+eog6 van rajtam :) Tegnap egyébként már agyomcsaptam egy gyereket,mert egyfolytában rámtradelt,nem tudtam rendesen PvPzni a haverokkal.Hiába szóltam neki,hogy szakadjon le rólam,mert baj lesz,de neeem :S -
#1937 érdekes tőlem még egy magyar se lejmolt, külföliek annál inkább.
"alz pls pls pls pls!"
erre csak annyit szoktam írni hogy
"DO YOUR FKIN QUESTS!" -
CactuS007 #1936 100 fölött szintenként egyre lassabb lesz (vagy csak egyre többet pofázok chaten,és kevesebbet ölök?:P) Egyébként lehet ezért most kiutáltok,de lassan tényleg titkolnom kell,hogy magyar vagyok.Ha kiderül,akkor egyből kapok 1 friendlist anánlatot,aztán kérnek tőlem itemeket és pénzt.Nem azért,hogy irigy vagyok,de én soha nem lejmoltam senkitől cuccot,és soha nem fogok adni lejmolóknak.Gondolkoztam egy névváltáson,amolyan: "IamPoorAndDon'tHaveStuffs"ra vagy hasonlóra :) egyébként a 110et várom én is,bár előtte még b2fet kénr megsasolni,de az kicsit több,mint 2 szint :S -
#1935 100 fölött nemgáz mert ott van b1f ; majd 110 felet lakside ahol tök mind1 megora defedvan kivégeznek a mobok és csak ptbe lehet fejlödni mert máshogy nem na ott a gáz ... mert jo pt társakat nehezen lehet keresni -
nubyy #1934 100 folott qrva szar:S Uncsi mar elegge itt, nem is fejlodok szinte, csak elvagyokXD -
Razuel #1933 Hát nemtom.. én most 101es vagyok kb 2hónapja kezdtem.. nemtom, hogy milyen a 100fölötti fejlődés questek nélkül.. majd kiderül :P
Amúgy 100 fölött kezd nagyon unalmas lenni a game.. :/ -
#1932 ha szarni se mész ki közben és nem tréningeled fel a skilljeidet maxra, jah. normál laza játékkal sztem bő fél-1 év. és nem unod meg közben a játékot a folyamatos grindtől. -
TuxiBuxi #1931 Hát ha az ember azért folymatosan tolja a gémet akkor meg lehet csinálni 3-4 hónap allatt ami azt jelenti nekem hogy mihelyt elkezdődik a suli akkor eléggé lelassul a fejlődésem mert tanulni is kell :) -
Razuel #1930 Háát a 150et sztem 3-4hónap alatt lehet megcsinálni.. -
RayL #1929 lol olyan lassan jöb lefele a 2/3 as update XD -
RayL #1928 miylen gyorsan lehet fejlődni? hamar meglehet lenni 150 esnek? -
Razuel #1927 a marson van 2 100tag körüli klán meg sok kicsi.. -
sanyiiiii #1926 Marson nem tudom mien a helyzet Mercuryn jo sok a magyar. De vannak marson is viszonylag sokan ha jol vettem ki az itteni postokbol. De szerintem menj az új szerverre majdxD